Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, vasario 6 d.

Pavojingas laikas. Jei viskas atrodys gerai, susirūpinkite, ar tai ne sapnas. Kuo mažiau tikėkitės, nieko neplanuokite, juolab savo ketinimų kitiems nepasakokite. Neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite ar perskaitysite. Netiks žadėti, įsipareigoti, pasirašyti atsakingų dokumentų, ką nors nauja pradėti.

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-06 08:50, atnaujinta 2018-02-16 16:06

Itin sudėtinga diena tiems, kurie mokosi, dirba su informacija, jos perdavimu, kurių veikla susijusi su transportu, modernia technika, ryšio priemonėmis. Bus itin sunku susikaupti rašant, skaičiuojant, keičiantis informacija, dirbant su technika, tad dažniau ilsėkitės. Dėl klaidų galimi keisčiausi nesusipratimai, nelaimės.

Šiandien geriausia likti ištikimiems savo praeičiai – viskas, kas nauja, perspektyvu, iš tiesų bus tik iliuzija.

Šįvakar 23 val. 38 min. Merkurijus sustos ir ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas truks iki vasario 28 d. Kai Merkurijus retrogradinis, lėtėja mąstymas, reakcija, greičiau atbunka pastabumas, silpnėja atmintis, bet stiprėja analitiniai sugebėjimai. Padaugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Per šį laiką dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis metas žiniasklaidos, transporto tarnyboms.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški, pildysis greitai, suprasti reikėtų tiesiogiai: jei po sapno liko gera nuotaika, juolab kelis džiugius sapnus regėjote – laukia smagus netikėtumas, gera permaina. Blogai buvo regėti košmarą, būti baltai apsirengus (skurdas, gėda), maudytis (liga). Puiku buvo regėti ugnį – pagalba, sėkmė, medžius – nauji draugai, lietų – pagijimas, apsauga.

Blogas ženklas: jeigu sugestų vandens čiaupas, jei kaimynai vandeniu užlietų, jei kojos permirktų – nuostoliai, dulkių įkvėpti, čiaudėti, jei kas nors į akį įkristų – galite būti apgauti, suklaidinti.

Geras ženklas: jei sustojęs laikrodis netikėtai imtų eiti – didelė sėkmė, rasti žaislą, kaukę, smulkmeną iš geltono metalo – painiavos, apgaulės atskleidimas, pamesti sagą – atsikratysite žalingos draugystės ar ko nors kenksmingo.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis kritinis, netinkamas naujų darbų pradžiai, atsakingiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – juoda, raudona, balta, geltona.

Avinas (03 21–04 21). Taps aišku, kas yra nuostolių ir jėgų praradimo šaltinis, kokie žmonės jums nereikalingi. Netinkamas laikas susitarimams, sandoriams, aiškintis santykius su antrąja puse.

Jautis (04 21–05 21). Stigs atsargumo, tad siekite viską vertinti sąmoningai, ramiai. Niekur neįsipareigokite, nors aplinkiniai stengsis užkrauti savas problemas, net priversti atsakyti už tai, ko nepadarėte.

Dvyniai (05 21–06 22). Kritinis laikas. Venkite bendravimo, daugiau laiko praleiskite namuose – būsite įtaigūs ir pernelyg atviri neigiamai svetimai įtakai. Itin atidžiai dirbkite – dėl klaidų galite prarasti einamas pareigas, patirti nuostolių.

Vėžys (06 22–07 22). Nebrandinkite vilčių, nekurkite planų, nieko nekeiskite savo gyvenime. Tiesa, pats laikas ryžtis atsisakyti žalingų įpročių, senų niūrių prisiminimų ar bendravimo su netikusiais žmonėmis.

Liūtas (07 22–08 23). Venkite aptarinėti svarbius dalykinius reikalus su vadovybe, būkite pakantesni tėvų valiai – objektyvumo stigs ne tik jums, bet ir jūsų šefui, tėvams. Venkite ginčų, nesiaiškinkite santykių.

Mergelė (08 23–09 23). Svarbaus reikalo tvarkyti, kuo nors nauju užsiimti, vykti į komandiruotę nereikėtų. Net jei jums atrodys, kad viskas gerai, galite daug ką sugadinti. Nepatartina vakare kviestis svečių ar patiems svečiuotis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sudėtinga diena – pavojaus nejausite, tad galite įkliūti į bėdą. Saugokitės visokio plauko geradarių, pranašų – ko gero, tai bus sukčiai, aferistai.

Skorpionas (10 23–11 23). Ko gero, visur bus blogai ir dėl to bus kalti jūsų artimieji, partneriai ar šiaip visuomenė. Jei taip manyti jums nebūdinga, ypatingų problemų šiandien nepatirsite.

Šaulys (11 23–12 22). Galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, atsargumą. Dėl to galimi nesusipratimai darbe, įvairios traumos, avarijos kelyje. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nesiveržkite į ateitį – tai, ko taip norisi dabar, tikriausiai jums visai nereikalinga. Net jei viskas eisis kaip iš pypkės, nieko rimta nesiimkite ir nesitikėkite.

Vandenis (01 21–02 20). Reikia ramiai palaukti susitaikius su esama padėtimi. Nebūkite patiklūs, neskubėkite. Tiesiog tylėkite, stebėkite ir nieko neveikite, jokių sprendimų nepriimkite.

Žuvys (02 20–03 21). Tylėjimas padės išvengti konfliktų, leis susikaupti. Nereikia niekam nieko aiškinti, dalytis savo mintimis, juolab dalyvauti apkalbose. Būkite atidesni su dokumentais. Netinka pirkti vertingos technikos. Atsargiau vairuokite, eikite gatve. Pasisaugokite vagių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.