Astrologės S.Liepienės horoskopas vasario 18–24 d.

Avinas (03 21–04 19) Vis dar apie jus ir jums. Laukia ir geri, ir ne itin smagūs dalykai. Gal kiek daugiau emocijų, ginčų, bet viskas vis tiek jau rimsta ir ne taip aštru, kaip buvo pastarąsias dienas.

Astrologė S.Liepienė
Astrologė S.Liepienė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 9:11 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:32 AM

Kas iš viso šito šurmulio išeis, neaišku. Rezultatai pasirodys tik balandį ar gegužę. Dabar tenka apie visa tai gražiai pasakoti ir žadėti, kad viskas jau vyksta.

Labai tikėtina, kad turėdami paramą darbe ir namie išvengsite didelių nesusipratimų.

Jautis (04 20–05 20)

Išbandymų laikotarpis. Tačiau ekstremalias situacijas, sudėtingus sprendimus pasirenkate patys – juk niekas jūsų neverčia. Jaučiatės teisūs, kone kankiniai dėl idėjos.

Jei jaučiatės prastai, tiesiog neikite šiuo keliu. Kita išeitis – nedejuokite, nes užuojautos, pritarimo nesulauksite.

Vienintelis laimėjimas – finansinė parama. Ar ji yra jūsų tikslas? Rūpinkitės savo ir namiškių sveikata.

Dvyniai (05 21–06 20)

Bandydami laimėti, užlipti į patį aukščiausią kalną paslystate ir ritatės žemyn. Gerai dar, kad tik iki pusės kalno. Skubėti ir eikvoti savo jėgų iki išsekimo neverta.

Truputį blaiviau pažiūrėkite į situaciją, įvertinkite riziką ir tai, ką laimėsite, jei netyčia ir pasieksite kalno viršūnę.

Prastas laikotarpis finansinėms problemoms spręsti. Dėl dabar paimtų paskolų labai ilgai turėsite problemų šleifą.

Vėžys (06 21–07 22)

Jūsų neatstumia, bet ir neglaudžia. O norisi daug: jei ne kailinukų, tai bent gražių karoliukų. Tačiau meilė ne vien turtais, daiktais ar bateliais matuojama.

Pabandykite rasti kitą meilės matą. Savaitė nėra lengva, nes vėjai kabina viską: ir namus, ir darbus, ir net antrajai pusei viskas nepatinka. Tai netruks ilgai.

Dabar šis uraganinis vėjas verčia sunerimti. Pavasaris neatneš permainų, bet gali daug ką išdraskyti.

Liūtas (07 23–08 22)

Parodomoji programa, gėlės, dėmesys būtini. Nesvarbu, kaip jus namie vadina: balandėle ar svirpiančia cikada. Svarbu, kad pastebi, mato. Vadinasi, dar domisi.

Tai leidžia savo jėgas, pastangas nukreipti kitur, naudingesne linkme. Darbų, veiklos, susiėjimų visada yra.

Atsiranda kolektyvinė veikla, kuri patraukia, leidžia atsiskleisti. Mados savaitė dar ne dabar, bet pradėkite domėtis.

Mergelė (08 23–09 22)

Ne visos žinios geros. Bandymas sudėtingoje situacijoje pamatyti ką nors gera ir viską pasukti sau reikalinga linkme labai pagirtinas. Atrodo, kad šią savaitę pagalbos sulauksite iš ten, iš kur visai nesitikėjote.

Pasinaudokite šiomis galimybėmis. Jei reikės daryti kokių nors nuolaidų – nusileiskite. Raudona kepurė nuo galvos nenukris.

Savaitgalis bus labai keistas, bet su romantiškomis perspektyvomis.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Bitės žiemą medaus neneša, koriai nepilnėja. Bičių turite, o naujo medaus – ne. Darbai juda į priekį, bet taupyklė nesipildo, nes yra pajamų, yra ir išlaidų.

Kartais nelabai pasvertų, kartais – būtinų. Tačiau tai ne problema, o gyvenimas.

Lengviausia vienišiams – jie patys atsako tik už save. Visiems kitiems reikia dalintis rūpesčiais. Kad ir kaip būtų, meduoliniam pyragui visko užtenka.

Skorpionas (10 23–11 21)

Reiklumas aplinkiniams ir paburbėjimai, priekaišai vaikams ir kaimynams – viskas, kas buvo gerai, tampa blogai. O tas, kas buvo blogai, gėriu nevirsta.

Todėl atrodo, kad gyvenimas įgavo pilkai rusvą atspalvį ir visai nekvepia artėjančiu pavasariu. Tačiau tai vidinė būsena, o ne realybė. Kasdienybėje viskas daug paprasčiau ir linksmiau.

Nustokite kabinėtis, pasisėkite salotų, prieskonių ir laukite jų kaip vilties.

Šaulys (11 22–12 21)

Nors vis dar norisi plyšauti, ieškoti tiesos ir įrodinėti, kad palmės augs, jau ir patys suprantate, jog viskas veltui. Šiek tiek sėkmės iš nasrų išplėšėte. Tenkinkitės tuo, kas jums teko.

Jei bandysite eiti tiesiai, griauti užtvaras – nukentėsite. Dabar palankiau nurimti, planuoti darbus ne pavasariui, o vasarai, ir tikėtis, kad jūsų sumanymai bus pastebėti.

Namie gal viskas ir gerai, tik šiek tiek atsiveja atgarsiai iš praeities.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Didelis žingsnis pirmyn, jei nesidairysite, nesvarstysite ir eisite. Tai, ką dabar pradedate, nebus labai ilgam ar lemtinga.

Tačiau šiam periodui tai gali suteikti papildomų pramogų, pinigų ir gali padėti rasti meilę.

Bet ta meilė nebus labai didelė ir aistringa, greičiau jau pavasarinė, svaiginanti. Planuojantiems naują verslą ir investicijas reikia viską gerai apsvarstyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Daug šnekų, daug pažadų ir dar daugiau vilties, kad permainų bus. Jos neveik visada greta, bet labai retai jus pasiekia.

Kai įveiksite kritinę ribą, viską nubrauksite, ir ateis didžiosios permainos. Dabar tai tik panašu į daiktų perkėlimą iš vienos rankinės į kitą ir atgal.

Mistiškas būdas uždirbti daug gali nepasiteisinti. Jei prie jūsų prisidės geri dėdės, gal ir pavyks. Vilties neišsižadėkite.

Žuvys (02 19–03 20)

Laikas pramogoms ir pomėgiams. Tai labai egoistiška ir savanaudiška. tarsi to būtų negana, malonumai brangūs – išlaidų neišvengsite. Kiek išleidote, apskaičiuosite tik tada, kai bus vėlu. Todėl pasistenkite būti apdairūs prieš atverdami piniginę – neteks gailėtis vėliau.

Šią savaitę jūs nebūsite atleisti nuo kasdienių pareigų, jums reikia eiti į darbą ar rūpintis buitimi. Viskas vyksta greta. Bet malonumai vis tiek pirmoje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti