Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 18 d.

Mėgstantiems (ypač mėgstančioms) daug kalbėti, viską žinoti šiandien nestigs rūpesčių. Dabar svarbu viską ramiai apsvarstyti. Pokalbio, juolab ginčo, metu netiks būti kategoriškiems, spausti pašnekovo sutikti su savo nuomone. Ypač tai svarbu, jei teks bendrauti su vyresniais ar viršesniais asmenimis. Apskritai diena netinkama kreiptis į vadovybę su prašymais ar pasiūlymais. Venkite peršančių savo nuomonę, valią – remkitės savimi, nepasikliaukite išgirstais dalykais, mokėkite negirdėti gandų, apkalbų.

123 rf.com nuotr.
123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:40 AM

Netinka pradėti naujų darbų, tvarkyti piniginių, turto reikalų. Nepalanku pasirašyti svarbius dokumentus, pirkti transporto priemonių, prabangos daiktų. Didesnė traumų tikimybė. Būkite atidesni virškinimui – svarbi maisto kokybė.

Vis dėlto ši diena siejama su bičiulyste – jei prireiktų pagalbos, kreipkitės į draugus: būsite suprasti, išgirsti, atjausti.

20 val. 1 min. Saulė įeina į Žuvų ženklą. Tai paskutinė Saulės buveinė Zodiako rate. Žuvys ne tik užbaigia Zodiako ratą, bet ir apibendrina jį. Kol Saulė Žuvyse, vertėtų daugiau laiko skirti nueito kelio apmąstymams. Tai mistikos ženklas – čia atsiranda pasakos, mitai. Klestės žmonės, mokantys sukurti įvaizdį, tad saugokitės netikrų pranašų.

18 val. 22 min. Kylantis Mėnulio Mazgas, nurodantis privalomą vystymosi kryptį tiek asmeniui, tiek visuomenei, įeis į Svarstyklių ženklą ir judės juo iki 2015 m. lapkričio 12 d. Kai jis juda Svarstyklių ženklu, tampa svarbūs kolektyviniai interesai.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo ir svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos. Būti nuogam – katastrofa, plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį nors medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti – galimas dalykas, kad aplinkybės pasikeis ir teks užsiimti kitais dalykais; palankios spalvos – sidabrinė, žydra.

Avinas (03 21–04 21). Nors nesunkiai rasite kompromisą, neskubėkite siūlyti savo paslaugų ir partnerystės. Būkite atidesni sutuoktinio svajonėms ir planams.

Jautis (04 21–05 21). Galimi nesklandumai, dėl kurių nereikėtų jaudintis. Tiesa, šiandien nedera niekur skubėti. Paisykite savo sveikatos – gali atsinaujinti senos ligos.

Dvyniai (05 21–06 22). Būkite atidesni vidiniam balsui. Nedarykite nieko, ko nesinori, nepasiduokite įkalbinėjami, o jūsų nervų tvirtumą bei kantrybę gali išmėginti ir šeima, ir vaikai.

Vėžys (06 22–07 22). Netinkamas metas dalykinei veiklai, tiesa, geras gilintis į šeimos problemas. Įvertinkite savo bendravimo ratą – gal verta jį sumažinti? Prasminga vakare pasitarti su šeimos draugais dėl dalykų, kurie jums svarbūs.

Liūtas (07 22–08 23). Neskubėkite pasinaudoti jums siūloma pagalba – venkite papulti į kieno nors priklausomybę. Gerai svarbesnius susitikimus atidėti vakarui ar rytdienai. Tiesa, nepatartina priimti finansinių ar verslo sprendimų.

Mergelė (08 23–09 23). Labiau taupykite pinigus, saugokite darbo vietą. Koreguokite santykius su vadovybe, šeimos nariais (ypač sutuoktiniu), kitaip jūsų laukia nemalonios permainos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesistenkite labai reikštis – šiandien viskas priklausys nuo įdirbio. Jei jis pakankamas, diena nenuvils.

Skorpionas (10 23–11 23). Nereikia tikėtis sėkmės, tad bet ką galite drąsiai atidėti. Svarbu neskolinti pinigų, atsiriboti nuo nemalonių žmonių bei nesmagių darbų.

Šaulys (11 23–12 22). Patys rasite išeitį, tenkinančią visus. Tiesa, dalykinei sėkmei svarbu užsitikrinti gerus santykius su vadovybe.

Ožiaragis (12 22–01 21). Imkitės tik svarbių reikalų, atsisakykite to, kas nereikalinga veikloje ir gyvenime – viskam neužteks laiko. Labiau pasirūpinkite sveikata.

Vandenis (01 21–02 20). Suprasite svarbius dalykus, rasite atsakymus į klausimus, kurie kankino seniai. Idėjos, kurios šaus į galvą, bus naudingos, tiesa, neskubėkite jomis pasinaudoti – reikia sulaukti tinkamesnio laiko.

Žuvys (02 20–03 21). Jei nekaip jaučiatės, geriau patinginiauti nei skubinti situaciją, tad jei norisi ką nors atidėti – atidėkite. Ne laikas įsipareigoti finansų srityje. Beje, galimos nenumatytos ar priverstinės išlaidos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.