Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinai turėtų nesivelti į abejotinas avantiūras,

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 20, 2014, 10:10 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:45 AM

Jaučiams žvaigždės rekomenduoja pasirūpinti savo sveikata. Būtų naudingiausia kelioms dienoms pereiti prie griežtos dietos ir atsisakyti alkoholio. Darbe kitą savaitę elkitės apdairiau, neskubėkite atskleisti savo planų ir sumanymų. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir trečiadienis.

Dvyniai turi visas galimybes palypėti karjeros laiptais, tik parodykite daugiau iniciatyvos ir sumanumo. Tuomet, astrologo nuomone, jūs tikrai pasieksite užsibrėžtą tikslą. Labai galimas dalykas, kad atsiras netikėtų pajamų šaltinių. Palankios dienos - antradienis ir trečiadienis.

Vėžiams svarbiausia - elgtis ramiai ir santūriai, kad ir kokie sunkūs būtų išmėginimai. O jų, kaip teigia astrologas, bus pakankamai, pirmiausia - darbe. Jūs turėsite prisitaikyti prie naujos aplinkos. Tai susiję su paskyrimu į naują postą arba naujo viršininko atėjimu. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir antradienis.

Liūtai įgyvendins didžiausius ir ambicingiausius sumanymus. Labai galimas dalykas, mano astrologas, kad pagaliau pavyks realizuoti ir seniai puoselėjamus planus. Jūsų gyvenime atsiras įtakingų žmonių, kurie suteiks reikšmingą pagalbą. Fortūna bus ypač palanki kūrybinių profesijų Liūtams, dėstytojams ir namų šeimininkėms. Sėkmingos dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

Mergelės pasieks didelių finansinių laimėjimų. Jūsų biudžetas, kaip teigia astrologas, lėtai, bet nepaliaujamai gerės. Šis laikotarpis taip pat tinka kontaktams su verslo partneriais užmegzti. Bendravimas su jais bus labai naudingas jūsų piniginei. Sėkmingos dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Svarstyklėms seksis tvarkyti visus piniginius reikalus, ir finansinės problemos jums neberūpės. Laikotarpis palankus sutartims pasirašyti, deryboms vesti. Svarbiausia - būkite pasirengę tučtuojau priimti sprendimus. Sėkmingos dienos - antradienis ir sekmadienis.

Skorpionai turėtų pagalvoti apie tai, kaip užmegzti ryšius su įtakingais asmenimis, nes tik su jų pagalba bus galima realizuoti visus jūsų kūrybinius sumanymus. Čia jums padės žvaigždės, todėl reikalingų žmonių parama beveik garantuota. Sėkminga diena - antradienis.

Šauliai pajus jėgų ir kūrybinių galių antplūdį. Būsite labai darbingi, galėsite pasiekti neregėtų laimėjimų. Jums taip pat seksis tvarkyti įvairius finansinius reikalus, todėl materialinė padėtis bus stabili. Sėkmingos dienos - ketvirtadienis ir šeštadienis.

Ožiaragiai, kaip teigia astrologas, susidurs su finansiniais sunkumais. Nesiskolinkite pinigų, net ir iš artimų žmonių, verčiau atidėkite dideles išlaidas ateičiai. Darbe vyresnybė jumis bus patenkinta. Profesinėje veikloje galimi nauji kontaktai, o asmeniniame gyvenime - pasimatymai ir naujos pažintys. Palankios dienos - pirmadienis ir trečiadienis.

Vandeniai, iš visko sprendžiant, realizuos idėjas ir planus, kuriuos įgyvendinti anksčiau trukdė tam tikros kliūtys. Atsiras naujų globėjų, svarbią pagalbą suteiks artimieji. Darbe gali iškilti tam tikrų problemų, bet įtakingas asmuo jums padės jų išvengti. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir sekmadienis.

Žuvys jaus didelį pasitenkinimą dėl to, kad atsiras proga atskleisti visus savo kūrybinius sugebėjimus. Būkite atidesni artimiems žmonėms - žvaigždės įspėja, kad, bendraujant su bičiuliais ar giminaičiais, galimi konfliktai, kurių padariniai būtų labai skaudūs. Sėkmingos dienos - antradienis ir sekmadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.