Astrologė Palmira: šiandien verta tikėti meilės žodžiais

Trečiadienis – gana ramus metas, kai viskas ima dėliotis į savo vietas ir pavyksta atlikti ne vieną atidėtą, užvilkintą reikalą. Tai geras laikas tvarkyti dokumentus, teisinius reikalus. Dar stipri užtemimo įtaka, tad dar ne laikas imtis iš esmės ko nors nauja.

Astrologė P.Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Astrologė P.Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 5:09 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:57 AM

Trečiadienį itin palanku aiškintis, kas jums tinka, reikalinga, naudinga. Nuo ryto stebėkite savo reakciją, kai galvojate apie kitus žmones ar apie maistą, kokius nors reikalus ar keliones. Dabar aiškiai jausite, kas duos naudos, kuri kelionė reikalinga, su kuo jums bendrauti, ką valgyti, ką vilkėti. Bendraudami atkreikite dėmesį į žmonių mintis, pareiškimus – jų pasakytais dalykais, emocijomis dabar galite tikėti. Jei kas nors jums tvirtins, kad myli, jumis rūpinsis, padės, žinokite, kad taip ir bus.

Ketvirtadienį būsite energingesni, veiklesni. Tai puikus metas aktyviam poilsiui. Daugiau judėkite, dirbkite fiziškai, sportuokite. Diena itin palanki moterims. Palankūs romantiški pasimatymai, pramogos, šventės, tinka įsigyti vertingų ar tiesiog gražių daiktų. Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiko tarpą. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklą – vienatvė; pamesti sagą – liga; jei spyna sugestų, raktas sulūžtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės nutūptų, giedras rytmetys.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra gyvi. Regėti mirusį giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos išsprendimą.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – konfliktas, katastrofa.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitiksite seniai matytą draugą; rasti monetų, ypač herbu į viršų, – išvengsite nemalonumų; rasti veidrodžio šukę – painiavos išaiškinimas; netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį galimos nenumatytos kliūtys tvarkant reikalus, netinka rengti svarbių susitikimų; palankios spalvos – raudona, alyvinė, balta.

Avinas (03 21–04 21). Ko gero, jums nebus palikta didelė pasirinkimo laisvė, ir tai kas bus siūloma, bus vienodai gerai arba ne. Būkite dosnūs artimiesiems, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Ketvirtadienis puikus teikti jums brangiam žmogui dovaną.

Jautis (04 21–05 21). Viskas puiku, tik ar ne per daug skubate? Bus naudinga į reikalus, jums svarbią situaciją ar žmogų pažvelgti iš naujo, taip, lyg pirmąkart būtumėte susidūrę, – išvysite kas neteisinga. Tiesa, netiks priimti esminių sprendimų, nutraukti santykių.

Dvyniai (05 21–06 22). Pasikliaukite nuojauta, sapnais – tikrai neapsigausite. Būkite atidūs ir smulkmenoms: atsitiktinis žodis, nereikšmingas gestas, ir jūs suprasite paslėptą reikalo esmę. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, įrankių, besislapstančių asmenų. Ketvirtadienis – pasisekimo metas, ypač jausmų srityje.

Vėžys (06 22–07 22). Jumis džiaugsis ir didžiuosis draugai, artimieji. Tad ketvirtadienį tiks spręsti sudėtingas problemas, susitikti su žmonėmis, nuo kurių priklausys jūsų ateitis.

Liūtas (07 22–08 23). Trečiadienį venkite ginčytis su vadovybe, su tėvais – jūsų argumentai nebus įtikinami. Ketvirtadienį tvarkykite sudėtingus reikalus neoficialioje aplinkoje, kreipkitės pagalbos į draugus – tikrai padės.

Mergelė (08 23–09 23). Nors norėsis suspėti sutvarkyti kuo daugiau reikalų, šiomis dienomis netiks blaškytis, nervintis ir kitus skubinti. Viešnagėms, įvairiems susitikimams trečiadienis palankesnis. Ketvirtadienį palanku aptarinėti jūsų karjeros, taip pat finansų reikalus. Tai geras laikas romantiškiems pietums su antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neatsargus žodis ar judesys, ir jūs galite patirti nesėkmę trečiadienį, tiesa, po pralaimėjimo lauks sėkmė – ketvirtadienis bus palankesnis. Galimas romantiškus nuotykis svečiuose, kelionėje.

Skorpionas (10 23–11 23). Trečiadienį tinka tvarkyti biurokratinius, juridinius reikalus. Gauti pasiūlymai bendradarbiauti bus naudingi. Mažiau ginčykitės su artimaisiais, sutuoktiniu ketvirtadienį. Nors diena bus gana įtempta, ji žada laimingą įsimylėjimą

Šaulys (11 23–12 22). Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Reikalų neskubinkite – tai, kas nepavyks, galite drąsiai atidėti. Ketvirtadienis geras dirbti įvairius darbus su šeima. Palankus metas ką nors vertingą nupirkti namams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ketvirtadienis sėkmingesnis – tvarkykite svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su šeima, vaikais, mylimu žmogumi. Penktadienis neramus – dėl niekų galite pradėti nerimauti, priekaištauti artimiesiems. Tačiau lengvai pataisysite situaciją maža miela dovanėle – tai džiugių dovanų, taip pat naudingo apsipirkimo metas.

Vandenis (01 21–02 20). Svarbu daug nenorėti – šiuo metu gausite tik tiek, kiek esate užsitarnavę (tai karminio atpildo dienos). Paklausykite šeimos narių patarimų, būkite atidūs savo intuicijai. Artimųjų, ypač sutuoktinio, interesai turi būti svarbiausi. Ketvirtadienis žada pasisekimą širdies reikaluose.

Žuvys (02 20–03 21). Jei tik prireiks, akimirksniu viską suprasite ir su visais susitarsite. Susitikite su svarbiais žmonėms, tarkitės, derėkitės, keiskitės nuomone, patirtimi, mokykitės. Būkite tolerantiški. Ketvirtadienį galite sulaukti itin daug dėmesio iš jums svarbaus asmens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.