Astrologė Palmira žada gerą dieną – šiandien pildysis visi norai

Atėjo pakilus pilnaties metas, kai esame kupini jausmų, įkvėpimo ir gerų sumanymų, – tikėtina, kad jus apims nušvitimas: pagaliau imsite suprasti, ką ir kaip reikia daryti, kad pasiektumėte savo tikslą? Ir jums pavyks, jei darysite taip, kaip šaus į galvą. Šiandien svarbu labiau atsipalaiduoti, gyventi pagal įkvėpimą, jausmus. Tai geras laikas kūrybiniam darbui, avantiūroms, kultūros, labdaros, švietėjiškiems renginiams. Gera diena ir kelionėms, viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli, užsieniečiais. Manoma, kad šiandien itin palanku teikti dovanas svečiams, tenkinti jų visus norus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 16, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:27 PM

Nepraleiskite progos ankstesniems santykiams – tiek dalykiniams, tiek asmeniniams – atgaivinti. Sėkmingi bus ir naujai užmegzti ryšiai – draugiški, romantiški. Puikus laikas meilės pasimatymams, ką nors švęsti.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs prieš saulėtekį. Reikšmės įprastos.

Blogas ženklas: parkristi, jei namuose kas nors savaime užsidegtų, pamesti raktus ar juos sulaužyti, jei batų raišteliai susimazgytų.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti krintančią žvaigždę moteriai iš kairės, vyrui iš dešinės pusės.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį bus svarbu saikas pramogaujant, švenčiant, atsargumas per keliones.

Avinas (03 21–04 21). Tinkamas metas susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais lemti jūsų karjerą. Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo, – abstraktūs pažadai, ko gero, bus pamiršti. Palanku namuose priimti garbingus svečius. Galima netikėta romantiška pažintis.

Jautis (04 21–05 21). Nusivilti visada suspėsite, o kol kas pasidžiaukite tuo, kas išeina, ką turite. Šiandien galimas netikėtas meilės nuotykis svečiuose, pobūvyje ar kelyje.

Dvyniai (05 21–06 22). Šiandien bus svarbu įveikti aplinkinių nepasitikėjimą, nepasitenkinimą, sutvirtinti gerus santykius su partneriais, kolegomis, draugais, šeimos nariais, kad turėtumėte patikimų sąjungininkų, galinčių jus suprasti ir paremti. Puiki diena taikytis sutuoktiniams ir labiau atskleisti savo jausmus.

Vėžys (06 22–07 22). Siekite labiau pasitarnauti artimiesiems – jų labui vertėtų paaukoti ir dalykinius reikalus. Patartina grąžinti skolas draugams ir giminaičiams. Geras laikas sveikatai tikrinti.

Liūtas (07 22–08 23). Kūrybingas metas – būsite apimti įkvėpimo. Labiau seksis emocingiems, intuityviems asmenims – pamirškite logikos dėsnius, jie gali nepasiteisinti. Skirkite šią dieną tiems, kuriuos mylite. Ir nepraleiskite progos atitaisyti bendravimo su vaikais, sutuoktiniu klaidų. Galimas tarnybinis romanas.

Mergelė (08 23–09 23). Jaučiatės pavargę? Geriausia likti namie, o dalykinių reikalų tvarkymą atidėti kitai dienai. Jūsų nuoširdus rūpinimasis artimaisiais juos sustiprins ir nuramins. Diena gera romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puiki diena susitikimams rengti, pažintims užmegzti, viešnagėms, kelionėms. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų, neapgalvotų susitarimų – gali būti nelengva juos įvykdyti.

Skorpionas (10 23–11 23). Viskas savaime išsispręs jūsų naudai. Tai keistas metas, kai reikia pasikliauti savieiga, – aktyvios pastangos vargu ar pasiteisins.

Šaulys (11 23–12 22). Jūs kupini jėgų – vadovybė daug iš jūsų tikisi. Bet raskite laiko ir savo porai – nenuvilkite šią meilės dieną. Jei reikia dėl šeimos ką nors paaukoti, nedvejodami tai padarykite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasyvi diena – nevarginkite savęs niekuo sudėtingu bei nemaloniu. Jums reikia gerai atsipalaiduoti, pailsėti – rytoj bus itin intensyvus metas. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Vandenis (01 21–02 20). Tai gera diena susitaikyti su draugu, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius – ateityje jie daug ką lems. Beje, šiandien galimos laimingos romantiškos pažintys.

Žuvys (02 20–03 21). Būkite lankstesni ir kantresni – šiandien nieko nepaskubinsite. Išklausykite patarimų, pasiūlymų – gali kilti puikių sprendimų savo sumanymams įgyvendinti. Šiandien būkite švelnesni su tais, kuriuos mylite, daugiau laiko skirkite antrajai pusei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.