Astrologės S.Liepienės horoskopas savaitei

Pateikiame astrologės Skirmos Liepienės prognozes dvylikai Zodiako ženklų gegužės 17-23 dienoms. AVINUI (03 21–04 20) reikėtų laikytis savo požiūrio.

S.Liepienė.
S.Liepienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-17 12:48, atnaujinta 2018-02-13 20:23

Juk viskas priklauso tik nuo požiūrio. Vieniems ši savaitė pabers daug nepakartojamų akimirkų, kitiems suteiks rūpesčių ir netikėtų galvosūkių. Galite būti dėmesio centre, žavėti savo apdarais, sprendimais ar išlaidumu. Taip pat galite rasti tūkstantį būdų savaitės netikėtumus paversti naujovėmis, įdomiais sprendimais. Viskas priklausys nuo jūsų sugebėjimo įžvelgti stebuklus ir nuo tų, kas gyvena šalia, ar jiems tie stebuklai patinka.

JAUTIS (04 21–05 21)

Atstumas. Jus pakvietė į šventę, jumis pasitiki, tačiau nereikia pamiršti, kad būtina išlaikyti atstumą. Neperženkite ribos. Šiuo metu didžiausi rūpesčiai gali užklupti dėl to, kad įžengiate į svetimas valdas. O visa kita klojasi sėkmingai – gyvenimo, kaip ir gimtadienio, dovanas gaunate gražiai supakuotas. Bus ir siurprizų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Plepalai. Apšnekėti galima visus ir visada. Net ir sekmadieniais. Būtų smagu, jeigu pasakodami nepagražintumėte detalių, neminėtumėte pavardžių ir išsaugotumėte svetimas paslaptis. Visa kita bus miela ir romantiška. Planuojantiems keliones galima tik patarti, kad jos nebūtų ilgos ir neatimtų daug jėgų. Finansinius reikalus patikėkite antrajai pusei.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pamokos. Neverta nusiminti dėl smulkmenų ar nepavykusių darbų. Negalima net svarstyti, kad tai, ką darote, yra beprasmiška. Kiekvienas darbas turi savo vertę, bet svarbu išlikti mandagiems ir pakantiems. Savikritika dabar taip pat nepakenktų. Šis metas nebus kuo nors ypatingas. Tiesiog darbingas, suteikiantis gyvenimo pamokų. O namų darbus vertins kiti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Ženklai. Jums atrodo, kad viskas, kas vyksta, yra nauja, linksma ir teisinga. Tik nepamirškite stebėti ženklų, įvertinkite situaciją, atkreipkite dėmesį į tai, kas sakoma tarp eilučių. Klaidas dar galima taisyti. Ir nesvarbu, ar jos daromos darbe, ar namuose. Daugiau dėmesio skirkite tiems, kas gyvena su jumis, rūpinasi jūsų gerove, ir nereikalaukite šlovės. Tas laikas jau praėjo.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Perspektyvos. Negalite eiti keliu, kuriuo ligi šiol ėjote. Kol kas dar žengiate iš inercijos, remdamiesi įdirbiu, patirtimi, o gal tiesiog nusistovėjusia tvarka. Turite pradėti žvalgytis, kurti planus ir ieškoti naujų įsitvirtinimo būdų. Tai savaitė, kai galite pamatyti, nuspėti ir apsispręsti dėl to, ką darysite vėliau, rudenį. Dabar negalite nieko pakeisti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Permainos. Pokyčių dar neįvyko, bet jie jau bręsta ir tikrai bus. Kai kas keis gyvenamąją vietą, kai kam prireiks naujo darbo. O kai kam net savo šalyje bus nuobodu. Kad ir kokie dideli pokyčiai laukia, greičiausiai jie bus padiktuoti iš šalies. Negalima sakyti, kad taip susiklostė aplinkybės. Greičiau jau jūs keičiate savo gyvenimą vien tam, kad išsaugotumėte namų ramybę. Bet ar ilgam?

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Sprendimai. Nutraukti santykius dabar yra žymiai lengviau, nei juos užmegzti. Nors atrodo, kad karas tarp priešingų lyčių baigėsi praėjusią savaitę, vienur ar kitur naujas kovos židinys vėl įsiplieskia. Tai palankus laikas nutraukti santykius, jei jie jau išsikvėpė. Ir ne tik meilės srityje. Tai laikas, kai darbdaviai lengviau sutinka išmokėti kompensacijas. Deja, bet naujame darbe sutartys taip pat nestabilios. Reikia gerai pagalvoti, ko atsisakyti, o ką išsaugoti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pasirinkimas. Rūpintis darbu nėra lengva, kai galvojate apie meilę, nuotykius ar keliones. Todėl darbus atidedate į šalį ir užsiimate tuo, kas malonu. Arba bent jau stengiatės visa tai suderinti. Tokiomis aplinkybėmis iškyla vienas vienintelis klausimas: kas svarbiau – pareigos ar jausmai? Kaip klostysis situacija, priklausys nuo jūsų pareigingumo ir įsipareigojimų. Gali būti, kad iki kitos savaitės oficialių įsipareigojimų neliks.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Partnerystė. Visi laimėjimai, kaip ir rūpesčiai, telpa į žodį „partnerystė”. Todėl nieko keista, kad namų reikalai, pokalbiai ar susitarimai kinta, atsiranda pataisų. Draugams bus sunku laikytis duoto žodžio, o jus tai išmuš iš vėžių. Negalite būti garantuoti dėl to, kas laukia ateityje. Kita vertus, jei partneriai patikimi, tikėkitės gerų naujienų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Planai. Puikus laikas galvoti apie ateitį ir perspektyvas. Net jei atostogos jau netrukus, jums reikia pasirūpinti ilgalaikiais susitarimais, suplanuoti naujus darbus. Gal ne iš karto tai pavyks, tačiau viskas susidėlios į savas lentynas. Neverta tikėtis, kad bus kalbama apie meilę, pramogas, vaikus. Dabar palankus metas ieškoti naujos aukso gyslos.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Vieni. Šią savaitę lengviau seksis darbai, kuriuos atliksite vieni, o ne su kolektyvu. Kita vertus, daug kas priklausys nuo susiklosčiusių aplinkybių, netikėtų situacijų ar tiesiog sėkmės. Bandykite į viską žiūrėti pozityviai, pasitikėkite savimi, savo gabumais ir sugebėjimais. Neieškokite pritarimo, aplinkinių palaikymo. Pritarti, patarti ar palaikyti gali tik savi. Visų kitų požiūris jūsų neturėtų dominti, nes jis atskiestas pavydu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.