Astrologė Palmira įspėja: trokštate sėkmės - venkite konfliktų

Tai įkvėpimo, pirmojo impulso metas, tad jei norite, kad diena būtų sėkminga, nereikia nieko daryti per jėgą, ko nors siekti dirbtinai. Venkite ir konfliktų, su niekuo nenutraukite santykių, atvirkščiai – siekite susitaikymo. Geras laikas imtis seniai suplanuotos veiklos. Tiesa, netiks pradėti naujų darbų, pasirašyti finansinių susitarimų, bent jau iki 17 valandos.

Kad ir kuo užsiimsite, nereikėtų skubėti ir daug plepėti.<br>123rf nuotr.
Kad ir kuo užsiimsite, nereikėtų skubėti ir daug plepėti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 9:47 PM

Tinka užmegzti pažintis, vykti į keliones. Palanku dirbti su painia informacija. Kad ir kuo užsiimsite, nereikėtų skubėti, nepatartina ir imtis skubių reikalų tvarkymo – nesistenkite užbėgti įvykiams už akių.

Geras laikas nusipirkti laikrodžių, veidrodžių, paukščių.

Diena sunkoka vyrams, nepalanki širdininkams. Venkite didelių fizinių ir emocinių krūvių. Didesnė traumų tikimybė sportuojant, ką nors dirbant su metaliniais įrankiais. Būkite atsargesni su peiliais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Šiandien 17 val. 7 min. Venera įeina į Vėžio ženklą ir judės juo iki rugpjūčio 12 d. Venera Vėžyje stiprina gerus ryšius šeimoje, skatina nesusituokusius pamąstyti apie šeimos kūrimą. Daugiau dėmesio bus skiriama namų jaukumui, patogumui. Tai puikus laikas įsigyti naujus namus ir į juos kraustytis.

Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbesni nespalvoti sapnai, jei juose girdėjote aiškius žodžius ir pamokymus – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos, muzikos klausytis – apsauga, globa, parama, duris atidaryti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį regėti.

Blogas ženklas: jei laikrodis sudužtų ar nukristų – nelaimė artimam žmogui, jei akmuo iškristų iš apsodo – nelaimė, apsaugos praradimas, jei sudužtų indas, veidrodis – nusivylimai, konfliktai su artimaisiais.

Geras laikas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga, jei sagą pamestumėte ar drabužis suplyštų – pavyks atsikratyti to, kas nereikalinga jūsų gyvenime, išvysti vaivorykštę – susitaikymas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį nepirkite vertingų daiktų, nevykite į rizikingas keliones.

Avinas (03 21–04 21). Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tinkamas laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti pribrendusius sprendimus. Neatidėkite rytdienai skubių finansinių reikalų – jie įstrigs. Venkite konfliktų su mylimu asmeniu. Labiau pasaugokite vaikus.

Jautis (04 21–05 21). Prisiminkite, kiek džiaugsmo, laimės esate patyrę – tai tikrai įkvėps. Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti. Šiandien palankus metas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 22). Ateis nelaukta pagalba, tiesa, reikalai pakryps į gera, jei neskubinsite įvykių. Nepraleiskite progos užglaistyti seno konflikto darbe. Nesipykite su draugais.

Vėžys (06 22–07 22). Galimi rūpesčiai dėl jūsų darbų, karjeros, tad būkite lankstesni – nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai.

Liūtas (07 22–08 23). Padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Palankūs pasirodymui viešumoje.

Mergelė (08 23–09 23). Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins. Beje, bus didesnė traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų nuotaika puiki, tad neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija bei geros manieros. Tinkamas laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

Skorpionas (10 23–11 23). Nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų – jie įstrigs. Ne laikas atsakingam pokalbiui su darbdaviu. Svarbu neužsispirti ir neužsigauti – nepervertinkite savo realių galimybių.

Šaulys (11 23–12 22). Sėkminga diena, tačiau rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaukite laime. Labiau įsiklausykite į partnerių bei sutuoktinio pageidavimus, draugų patarimus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jei norite, kad pasaulis būtų draugiškas, ženkite pirmą žingsnį patys. Kitaip kalbant, nieko iš nieko nereikalaukite, jei nenorite naujų problemų. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite – gali pakakti rūpesčių ir namuose.

Vandenis (01 21–02 20). Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų, gali išsispręsti svarbus reikalas. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos.

Žuvys (02 20–03 21). Netinkamas metas tvarkyti piniginius ir turto reikalus – atidėkite tai kitai savaitei. Nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės, verslo – tai praplės jūsų galimybių ribas tiek, kad jos ims atitikti jūsų bei šeimos poreikius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.