Astrologė S.Liepienė pataria šią savaitę užlipti ant pjedestalo

Avinas (03 21–04 19. Jums nereikia, kad kas nors rodytų kelią, jūs puikiai žinote, kur ir kodėl einate. Jums nereikia naujų idėjų – senųjų nespėjate įgyvendinti. Vasara įsibėgėjo ir turite puikių sumanymų jos pabaigai, paskutinėms šventėms. Tačiau viskas taip susikuičia, užsisuka, kad net pamirštate, nuo ko viskas prasidėjo ir kas iš to turėtų išeiti. Jei turėsite galimybę – sustokite, ramiai apsvarstykite, raskite laiko sau ir draugams. Meilė pati ateis.

Jums niekas netrukdo užlipti ant pjedestalo, atbėgti raudonuoju kilimu ir pasirodyti visiems.<br>123rf.com nuotr.
Jums niekas netrukdo užlipti ant pjedestalo, atbėgti raudonuoju kilimu ir pasirodyti visiems.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2014, 3:11 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:37 PM

Jautis (04 20–05 20). Kūrybiškas laikas, kai visos idėjos skiriamos namams. Tai ne vien estetiniai pokyčiai – keičiasi požiūris į patogumą, grožį, praktiškumą. Na, praktiškumas svarbu, bet tai turi būti dar ir tobulai gražu. Šiek tiek nerealių svajonių, neįgyvendinamų projektų ir labai daug diskusijų apie sveikatą. Tai nevirsta sveika gyvensena ar esminėmis valgiaraščio pataisomis, bet aplankyti gydytojus, padejuoti – tiesiog privaloma.

Dvyniai (05 21–06 20). Suprasdami, kad atėjo pokyčių metas, jūs su visa atsakomybe suvokiate, kad jūsų sprendimai gali turėti įtakos ne vien jums pačiam. O kur dar nesusikalbėjimas su mylimaisiais? Jei esate susituokę ar jus sieja finansiniai įsipareigojimai, viskas einasi lengviau. Jei tai aistringa meilė ar vasaros romanas – daug pavydo ir aštrių konfliktų. Mėgstantiems rizikuoti aplinkybės klostosi nepalankiai, todėl gerai pagalvokite, ką statote ant kortos.

Vėžys (06 21–07 22). Laikas palankus tiems, kurie perpratę derybų meną. Šiuo laikotarpiu galima uždirbti, sutarti, laimėti vien todėl, kad suvedėte du žmones, kad patarėte, kad užglostėte konfliktą. Esate patenkinti savimi ir tam tikrai turite pagrindo. Tačiau namie kylančios audros užgožia visus kitus laimėjimus. Čia jau reikia labai svarių argumentų, kad laiku spėtumėte pasislėpti nuo atūžiančio viesulo. O suvaldyti tai galima tik smulkiomis dovanėlėmis.

Liūtas (07 23–08 22). Pagaliau! Jums niekas netrukdo užlipti ant pjedestalo, atbėgti raudonuoju kilimu ir pasirodyti visiems. Matyti jus tai matys, pasigrožės, paplos, bet ar tai yra jūsų siekis? Ar tai vienadienė šlovė, ar ilgalaikiai projektai, kuriuos vėl gali nušluoti noras pasirodyti? Kad ir kaip būtų, laikas yra tikrai geras naujiems planams, naujiems pasirodymams, mokymams ir mokymuisi. Jums telieka pasirinkti prioritetus.

Mergelė (08 23–09 22). Gyvenimas juda dviem kryptimis: draugai, bendrijos, kompanijos ir labdara, geri darbai. Viena ir kita ištuština kišenę ir jūs esate priversti apsvarstyti savo finansines galimybes. Bet tai nėra tragiška, nes žinote, kad dirbdami, stengdamiesi galite visa tai kompensuoti. Tik noro dirbti mažoka, nesvarbu, jog žinote, kad reikia. Bendravimas taip pat apkarpytas, labiau iš reikalo, nei iš noro.

Svarstyklės (09 23–10 22). Mintys vis dar laukiniame paplūdimyje, bet žiogų čirpimas pievoje primena, jog vasara jau persirito į antrąją pusę. Todėl tie, kurie dar neatostogavo, turi suskubti ir pagauti pačią didžiausią savo bangą. Tiems, kurie nenori nieko gaudyti, kurie tingi judėti ir net galvoti, savaitė nebus kuo nors ypatinga. Bet jei esate pasirengę nuotykiams, jų sulauksite. Svarbu apie tai kalbėti, pasakoti, girtis ir mėgautis. Tegul tai bus gražiausia vasaros savaitė.

Skorpionas (10 23–11 21). Jei negaunate dovanų, tiesiog jas užsidirbate. Ir tai teikia ne mažiau malonumo. Kai žmogus pats įveikia sunkumus, jis visai kitaip vertina save, savo galimybes ir net laimėjimus. Viskas priklauso nuo požiūrio ir kolektyvo. Jums dabar nesinori dalytis nei dovanomis, nei prizais. Nesidalykite, paslėpkite, tik retsykiais pravėdinkite. Šeimos gyvenime viskas daug paprasčiau – čia esate vertinami, mylimi ir suprasti.

Šaulys (11 22–12 21). Mažas akmenėlis ir didelėje baloje pridaro raibulių. Neskubinkite įvykių tėkmės. Viskam savas laikas. O jūsų akmenėlis gali pridaryti nemažai problemų. Ir ne tik tiems, kurie su jumis gyvena, bet ir jums patiems. Todėl būkite atidesni spręsdami buitinius konfliktus, pamokslaudami ar mokydami tuos, kuriems to visai nesinori. Esant galimybei išvykite su šeima keletui dienų, patartina kuo toliau nuo miesto.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nedidelis melas jus įklampins į didelę bėdą. Bent jau iš pradžių taip atrodys. Tačiau gali būti, kad viskas pasibaigs laimingai, kaip pasakoje. Todėl meluokite tik tuo atveju, jei norite suteikti spalvingumo savo pasakojimui ar bandote padaryti įspūdį kitam žmogui. Bet prisiminkite viską, ką pasakojate, – gali prireikti šią žavią istoriją pakartoti. Sėkmingas laikas naujoms pažintims, flirtui.

Vandenis (01 20–02 18). Jums lipa ant kulnų ir talentus atrandate ne jūs. Viskas kaip visada: laiku, tobula, bet bet laurai atitenka kitiems. O ir šiaip jaučiate, kad tai, kas vyksta dabar, turės įtakos ateičiai, gal net jūsų karjerai. Todėl pagalvokite, kaip galėtumėte pasinaudoti šia situacija, kaip ją pakreipti jums naudinga linkme. Labai svarbu bendrauti, palaikyti ryšius ir, aišku, pasinaudoti pataikavimo menu. Tobulinkite jį.

Žuvys (02 19–03 20). Nesileiskite liūdnąja upe žemyn. Srovė labai stipri. Raskite šiaudą, už kurio užsikabinę išlipsite į krantą. Viskas gerai, tereikia pasisukti į kitą pusę ir sėkmė vėl prisės greta jūsų. Labai svarbu ne tik tai, ką veikiate, bet ir su kuo. Todėl kolektyvinis darbas, ypač jei jis kūrybinis, bus kur kas kokybiškesnis, nei ieškotumėte atsakymų vieni. Namie viskas pagrįsta emocijomis, tad tegul jos bus tik teigiamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.