Kaip kenčia kiekvienas zodiako ženklas?

Kiekvieno žmogaus gyvenime būna ne tik linksmų, bet ir liūdnų, nevilties bei kančių kupinų akimirkų. Kiekvienas skausmą išgyvena kitaip – ir tai visiškai normalu. Tačiau teigiama, jog žmones galima sugrupuoti pagal zodiako ženklus, ir taip nustatyti kaip gi jie kenčia.

Kiekvienas skausmą išgyvena kitaip – ir tai visiškai normalu.<br>123rf.com nuotr.
Kiekvienas skausmą išgyvena kitaip – ir tai visiškai normalu.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2015, 1:12 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 10:00 AM

Portalas pics.ru paaiškino, kas būdinga kiekvienam zodiako ženklui

Ožiaragis

Ožiaragiai – jie kenčia drąsiai žvelgdami į ateitį. Nutikti gali bet kas – todėl jie visada viskam pasiruošę. Ožiaragiai žino, jog likimas bet kurią akimirką gali iškrėsti ką nors blogo, todėl saugotis tiesiog būtina. Būtent šio ženklo žmonės tikisi, jog kada nors viskas pasibaigs, ir svarbiausia – pasibaigs gerai. Ne, tai nereiškia, jog jiems būdinga žvelgti pro rožinius akinius – jie tiesiog yra ypač atkaklūs. Ožiaragiai galingai atsiremia ragais į tvorą ir sako: „tvora – ne amžina, tvora – ne amžina. Griūk.“ Ir tvora neatsilaiko – kur jau ji atsilaikys...

Vandenis

Vandeniai – jie kenčia arogantiškai, išdidžiai. „Mažyčiai žmogeliukai neverti žinoti, kas ir kodėl man skauda.“ Ir viskas atrodo taip: mažyčiai „žmogeliukai“ įsižiūri ir galvoja – galbūt jam greitąją iškviesti? Tuo tarpu vandeniai žvelgia kažkur į tolį, kažkur į žvaigždyną. „Taip, taip, mano vardu buvo pavadintas žvaigždynas!“ – pagalvojo vandenis – ir kas? Ir žinokite, kažkaip iš karto jiems palengvėja, kuomet patys sau susigalvoja pagyrimų.

Žuvys

Žuvys kenčia su malonumu. Kartais žuvims atrodo, jog kentėti jos nemėgsta, bet tai savęs apgaudinėjimas. Tikra žuvis tikrai suras dėl ko kentėti. Pati susigalvos problemą ir pati kentės. Ir dar kaip kentės – kiti nė negalėtų atkartoti. Skęs ašarose – kaip? Taip, žuvys juk neskęsta, bet esmė čia kita – žuvims svarbiausia pats faktas, jog dėl kažko kankinasi.

Avinas

Avinas kenčia tylėdamas. Ir visai ne dėl to, jog avinai užsidarę arba bijo kritikos (beje, avinai apskritai nieko nebijo). Tiesiog jie yra nuoširdžiai įsitikinę, jog: 1) jam vis tiek niekas negalės padėti, tad kam aušinti burną? 2) Kiti tiesiog negali suprasti to, ką išgyvena avinas. Todėl avinų nuomonė tokia: „Kitų kančios yra niekis, palyginus su tuo, ką išgyvenu aš. Tad susitvarkysiu kaip nors pats – ne pirmas kartas.“

Jautis

Jaučio kančia – sukrečianti. Tas šviesus liūdesys, lengvos dejonės, beprasmybės paieška – štai kas jam būdinga. Tačiau tikrąją jaučio kančią mato tik artimiausieji. Ir ta kančia pasireiškia iš visų pusių, įvairiu kampu ir šauna lyg kulka. O ramus jautis, paėmęs į rankas šluotą, sušluoja viską po spintą ir dar klausia – „už ką man visa tai“?

Dvyniai

Dvyniai kenčia daugiažodžiaudami. Jeigu jūs užklausite, kas gi nutiko, tai sužinosite apie dvynių reikalus kur kas daugiau nei reikia. Dvyniai pradeda pasakoti taip maždaug nuo 1993 metų, kuomet buvo labai šiltas vasaros vakaras. Tad geriau nė nebandyti klausti dvynių, kas nutiko. Ir ne todėl, jog klausytis neįdomu – tiesiog atsakymo jus taip ir negausite.

Vėžys

Vėžiai kenčia dvasiškai. Vakarėliai, alkoholis? Tikriausiai juokaujate. Dejonės, apmąstymai, knygų skaitymas, filosofija – štai, kas jiems būdinga. Ypatingai išmintingas vėžys ne tik skaitys, bet ir rašys knygas apie savęs realizavimą. O jaunieji vėžiai pradės nuo eilėraščių, tematika maždaug tokia: kraujas, mirtis, skausmas, naktis.

Liūtas

Liūtas kenčia būdamas su žmonėmis. Kentėti vienam? Ne, tokį užsiėmimą liūtas priima kaip beprasmišką laiko bei dvasinių resursų švaistymą. Bloga turi būti visiems – būtent todėl liūtas „draugiškai“ kviečia liūdėti kartu. Sakote, jog priversti liūdėti kitą sudėtinga? Na, tik jau ne liūtui, jis savo energija užkrės aplinkinius žaibišku greičiu. Tad pamatę, jog liūtas kenčia, verčiau bėkite.

Mergelė

Mergelė kenčia konstruktyviai. Daro remontą bei įgauną antrąjį aukštąjį išsilavinimą. Būtent dėl to mergelėms daug kas pavydi, jos neretai girdi – „esi labai stipri asmenybė, aš taip nesugebėčiau“. Iš tikrųjų mergelė nieko prieš tokius pagyrimus, o giliai širdyje priima savo kančias su padėka. Juk be jų nebūtų stiprybės.

Svarstyklės

Svarstyklės stengiasi kančias panaikinti malonumu. Priklausomai nuo lyties, amžiau bei pajamų, svarstyklės mėgaujasi poilsiu, atostogomis, pramogomis. Būtent todėl tokie žmonės atrodo itin pozityviai nusiteikę ir niekas nė nesuvokia, jog jie kankinasi.  

Skorpionas

Ir štai – ženklas, kuris kentėti nemoka. Na, tiksliau – jis tikrai labai stengiasi, bet nelemta.

Šaulys

Šio ženklo atstovai kenčia kompleksiškai. Tikrieji šauliai bando padaryti taip, kad viskas iššautų vienu metu. Ką tai reiškia? Na tarkime, šaulys negali tiesiog verkti į pagalvę arba „užgerti“ skausmo, jeigu jį paliko (žmona arba vyras). Šaulys pasistengs, kad iš karto po skyrybų dar būtų atleistas (šaulys, o ne partneris) iš darbo. O dar geriau, jeigu susilaužytų koją ir viskas slystų iš rankų. Juk vienu metu šauliai kenčia tikrai ne dėl vieno dalyko – štai ką reiškia kompleksiškai kentėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.