Astrologė Palmira: tai diena, kai pajuntama, kas yra Dievo pirštas

Įdomi diena, kupina netikėtumų, kai pajuntama, kas yra Dievo pirštas.

P.Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
P.Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Apr 21, 2017, 12:55 PM

Nemanykite, kad jums pavyks veikti pagal planą.

Pasiruoškite gaudyti palankią progą ir greitai persiorientuoti pagal aplinkybes – diena žada netikėtumų, atradimų, permainų, naujienų. Šis metas naudingesnis organizuotiems, susikaupusiems, išradingiems, originaliems žmonėms.

Bevaliams, ištižusiems, taip pat lengvatikiams arba tiems, kurie gyvena tik giežtai pagal grafiką, diena gali pateikti ne itin malonių staigmenų.

Diena siejama su asmeninio patrauklumo atsiskleidimu – tai reikšmingas metas asmenims, dirbantiems kūrybinį darbą, išradėjams, racionalizatoriams ar tiesiog nestandartiško elgesio, mąstymo, jausenos asmenims. Gerai bendrauti su išskirtiniais žmonėmis, keistuoliais, ypač jei jaučiatės atsidūrę aklavietėje, jei sprendžiate problemas, susijusias su teisingumo atkūrimu, darbu, savo vaikais, ar praradote tarpusavio supratimą su draugu, mylimu žmogumi.

Beje, tai laikas, kai krečiamos didelės kvailystės arba įvykdomi žygdarbiai. Viskas priklauso nuo asmens brandumo. Nedera skubėti, ypač žadant ar pasirašant dokumentus, vairuojant automobilį. Nepatartina imtis naujų darbų, bet gerai ruošti dirvą naujai veiklai. Tinka kurti planus, ieškoti bendraminčių, rėmėjų.

Šiandien itin svarbu stengtis duoti – dovanų, labdaros metas. Pasirūpinkite tais, kuriems blogiau nei jums, kurie į jus kreipiasi pagalbos. Palanku dovanoti gėles.

Būkite apdairesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, moderniomis ryšio priemonėmis – galimi nesklandumai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu, blogai apsirengusį – esate užvaldyti iliuzijos. 

Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jei namie gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašantiems, ką nors įskaudinti, sugrįžti išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlę dovanų, jei namie gėlė išsiskleistų, jei paukščio plunksna užkristų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis kiek įtemptas – geriau uždaresnis bendravimas, sekmadienis puikus švęsti, gausiems susibūrimams, viešnagėms, pirmadienį verta aplankyti senus draugus.

Avinas (03 21–04 20). Iki 13 val. 27 min. gana įtemptas laikas – pasistenkite nešvaistyti jėgų ginčams, konfliktams. Vėliau tinkama proga susitikti su išskirtiniais žmonėmis (ypač galinčiais jus pamokyti), dalykiniais partneriais. Tai puikus laikas su sutuoktiniu pasikalbėti klausimu, kuriuo nesutariate, – rasite kompromisą.

Jautis (04 21–05 20). Iki pietų pavyks įrodyti, kad esate teisūs! Palanki diena bylinėtis, taip pat svarbiems susitarimams. Antroji dienos pusė tinkama ieškoti dingusių daiktų ar dokumentų.

Dvyniai (05 21–06 21). Iki 13 val. 27 min. verta spręsti esminius su darbu susijusius klausimus. Tai bus ir puikus laikas užsiimti esminiu tvarkymusi (remontais) savo darbo vietoje bei namuose, taip pat pasitikrinti sveikatą. Vėliau geras laikas partneriškiems susitikimams, deryboms. Vakarą skirkite vien savo porai.

Vėžys (06 22–07 22). Seksis ginčytis ir gauti retą, sunkiai prieinamą informaciją. Palankus metas vizitui pas įtakingus asmenis, susitikti su valdininkais bei draugais, giminaičiais. Tik atsakingiau patarinėkite, žadėkite – labiau vertinkite savo žodžius: pažadų teks laikytis.

Liūtas (07 23–08 22). Iki 13 val. 27 min. gana pasyvus laikas – jums nereikėtų skubėti ar kitų skubinti. Tačiau vėliau nustebsite išvydę, kaip lengvai ir paprastai išsisprendžia tai, kas anksčiau buvo problema. Jūsų nuotaika, savijauta aiškiai pagerės, o reikalai pajudės reikiama kryptimi. Nepraleiskite pro ausis atsitiktinai gautos informacijos, ypač nugirstos transporte ar pasakytos jūsų vaikų.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmingas laikas iki 13 val. 27 min. – tvarkykite skubius, neatidėliotinus reikalus. Tai puiki proga susitikti su išskirtiniais žmonėmis, taip pat aplinkiniams pasakyti savo nuomonę ir pareikalauti, kad jūsų nuostatų būtų paisoma. Geras laikas ir svarbiam pokalbiui su vadovybe, būsimu darbdaviu. Vakare palanku ramiai aptarti santykius šeimoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien galite daug įgyti, tapti turtingesni (visomis prasmėmis). Iki pietų tinkamas laikas pakovoti už reikalo finansavimą, paieškoti rėmėjo, palanku ir skolintis, tvarkyti kreditą. Vėliau palankus metas bendrauti su jums svarbiais žmonėmis. Beje, šios dienos pastangos nebus tuščios – laukia geri pokyčiai, ypač santykiuose su savimi (bei pasauliu).

Skorpionas (10 24–11 22). Reikšmingas metas – galbūt pavyks suvokti savo pašaukimą, misiją. Labiau pasikliaukite įkvėpimu, nebijokite nežinios, ateities. Na, o kliūtis įveiksite smagiai, išradingai – imkitės svarbaus sumanymo. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi. Antrąją dienos pusę gali pavykti rasti neblogų galimybių užsidirbti papildomai.

Šaulys (11 23–12 21). Iki 13 val. 27 min. nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus. Vėliau atgausite jėgas ir iniciatyva pereis į jūsų rankas. Jei energingiau sieksite tikslo, pakovosite už save, tikrai laimėsite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Iki 13 val. 27 min. palankus metas, tad elkitės ryžtingai: aplinkiniai jūsų paklausys, jus įvertins ir parems. Tai gerųjų permainų laikas – verta rizikuoti, kad išplėstumėte veiklos galimybes. Vakare nesivelkite į konfliktus su artimaisiais – stenkitės viską išspręsti gražiuoju.

Vandenis (01 20–02 18). Nepaprasta diena – galbūt save pagaliau suvoksite, atrasite? Galite sulaukti netikėtos pagalbos, nuoširdžios paramos – kai kas iš bičiulių net gali sutvarkyti svarbų reikalą už jus. Vakaras puikus pasikviesti pas save senų draugų – gera proga nuoširdžiai pasitarti dėl susikaupusių problemų.

Žuvys (02 19–03 20). Šiandien daug ką lems partneriai, draugai – spręskite su jais esamas problemas. Vakarop palanku su šefu aiškintis savo veiklos finansavimo klausimą, spręsti uždarbio problemas (pažadai bus įvykdyti). Reikalaukite, ko esate verti, – jūsų projektai padarys nemenką įspūdį vadovybei, galite nemažai laimėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?