Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 23 d.

Penktadienis astrologiškai gana tiksliai atitiks darbo savaitės pabaigos nuotaikas. Tai paskutinė Mėnulio mėnesio diena, kai pats laikas baigti savaitės, ypač mėnesio, darbus ir visiškai netinka pradėti ką nors nauja. Nepalanku pasirašyti sandorių, darbo sutarčių, taip pat bet kokių susitarimų. Penktadienį patartina ne tik užbaigti tai, ką mėnesį vilkinote, bet ir grąžinti skolas, ištesėti duotus pažadus, ir ne tik saviems. 

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2017, 12:01 AM

Penktadienis bei Joninių naktis (iki 5 val. 23 min.) – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai visur būtina  atida, kai reikia vengti rizikingų situacijų, rizikingos aplinkos. Tai tas metas, kai reikia kuo daugiau būti prie ugnies. Tiesa, su savais – svetimų, kaip ir nepažįstamos aplinkos, geriau vengti. 

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, parkristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis bei šeštadienis suteiks progą rasti bendrą kalbą su tais, su kuriais pastaruoju metu nesusišnekėjote ar net vaidijotės. Tiesa, venkite penktadienį įsipareigoti, nepasirašinėkite ilgalaikių susitarimų. 

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį venkite išlaidauti, tiesa, tai gera diena kam nors padėti – pinigais ar darbu. Ne laikas aptarinėti ir finansines perspektyvas darbe ar su verslo partneriais.


Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį venkite naujų nepažįstamų žmonių, ypač kelyje ar svetur.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį ilsėkitės – tai visai netinkama diena dirbti. Bent jau nesiimkite nieko atsakinga,  nes galite rimtai suklysti. 

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienio nuotaika bus šauni, jei susitiksite su senais draugais. Per juos, beje, pavyks  sutvarkyti ir įstrigusį reikalą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį pasistenkite atlikti visus užvilkintus darbus, jei nenorite patekti į viršininko nemalonę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį gali pavykti sutvarkyti svarbų dalykinį reikalą. Savaitgalis palankus išvykoms bei viešnagėms, tiesa, svetur būkite saikingesni prie vaišių stalo – jūsų elgesį aplinkiniai greitai kritiškai įvertins.

Skorpionas (10 24–11 22). Nuo penktadienio gana įtemptos dienos, kai reikia saiko, atsargumo, susitvardymo. Penktadienis neblogas tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, tinkamas ir pareikalauti skolos grąžinimo. Penktadienį bei savaitgalį atidžiau pasaugokite pinigus, daiktus, turtą namie – labiau tikėtinos vagystės.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį ieškokite sąjungininkų – tai bus tinkamas laikas susitikimams su bendraminčiais, dalykiniais partneriais, savo vadovais neoficialioje aplinkoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį, šeštadienį sutelkite dėmesį į nežymius dalykus – kieno nors mesta užuomina, atsitiktinai išsprūdęs žodis padės išvengti klaidų darbe, tinkamai susiorientuoti ką nors perkant ar net rasti išeitį iš aklavietės bendraujant su mylimu žmogumi. 

Vandenis (01 20–02 18). Nelengvos dienos, vis dėlto laukia malonios staigmenos iš draugų, mylimo žmogaus, net savo vaikų, šeimos narių. Nepraleiskite progos pagerinti santykius su sutuoktiniu, nes jie, ko gero, pastarosiomis dienomis nemenkai pablogėjo.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis nebus tinkamas darbams (nebent namuose), dalykiniams reikalams tvarkyti, tad tai, ką galite atidėti, atidėkite kitai savaitei. Beje, penktadienį ir savaitgalį neverta vykti toli, o jei ir išsiruošite, geriau su šeima. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.