Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 28 d.

Gražios viltys, kilnūs siekiai. Tačiau viskas gerai tik popieriuje – faktiškai ką nors pakeisti, pakreipti kita vaga bus sudėtinga. Ir labiausiai trukdys įtampa, tad bus svarbu likti ramiems ir nuosaikiems, ypač ginčo, konflikto atveju. Tačiau atsiminkite, kad priešingu atveju ką nors įrodinėdami, už ką nors kovodami nieko nepešite, tuščiai jėgas prarasite, be reikalo sau (o gal ir kitiems) nuotaiką sugadinsite. Nors šią savaitę, kupiną priešpriešos, konkurencinės kovos, likti objektyviems, ramiems, geranoriškiems bus itin sudėtinga – gali daug kas trikdyti, nepatikti. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2017, 12:01 AM

Tiesa, jei dažniau ilsėsitės, nesiimsite svarbių dalykinių reikalų, o namuose nesiaiškinsite santykių, ypač dėl lygių teisių, atsakomybės, darbų krūvio, neprimesite jėga artimiesiems savo nuomonės bei valios, nebus progų suirzti, supykti, įsivelti į skandalą. 

Šiandien šeimos interesai, palyginti su profesiniais, turėtų būti svarbiausi ir tvarkomi pirmiausia. Nepatariama užmegzti ir naujų pažinčių – nauji žmonės gali išderinti jūsų vidinę pusiausvyrą, priversdami prarasti pasitikėjimą savimi arba paskatinti tuščias ambicijas, kvailas viltis. 

Išlieka didesnė vagysčių tikimybė, ypač kelionėse. Tolimos kelionės nepalankios, ypač jei  nesusijusiais su šeimos reikalais. Tiesa, ši diena tinkama grįžti į namus, aplankyti tėviškę, pasisvečiuoti pas tėvus.


Sapnai iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik tuo atveju, jei regėjote gausų žmonių susibūrimą. Tačiau šis sapnas bus labiau susijęs ne su jumis, o su aplinkiniais, valstybe.

Blogas ženklas: jie dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei daug plaukų išsipeštų – nuostoliai, apgaulės; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – draugo priešiškumas, artimo žmogaus išdavystė, žalinga priklausomybė nuo artimųjų; netyčia sušlapti, vandenį išlieti – jūsų paslaptis gali išaiškėti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas; jei paukščiukas pažymėtų jus ar jūsų daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus užsiimti atidėtais, įstrigusiais reikalais; palankūs ryškūs tonai.

 

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidūs smulkmenoms dirbdami ir mokėkite jų nepastebėti bendraudami su artimaisiais, su tais, kuriuos mylite. Ne laikas priekaištauti, ko nors reikalauti. Puikus laikas imtis esminio pertvarkymo namie. Palankios detoksikuojamosios dietos. Labiau pasaugokite rankas bei darbo techniką, transporto priemones – labiau tikėtini gedimai, traumos.

Jautis (04 20–05 20). Iš esmės palankus metas, tačiau būkite apdairesni, kad nesąžiningas partneris nesuklaidintų, neapgautų tvarkant piniginius, turto reikalus. Nepraleiskite progos taikytis su sutuoktiniu – parodykite antrajai pusei daugiau šiltų jausmų. Neblogas laikas romantiškiems pasimatymams.

Dvyniai (05 21–06 21). Svarbių bei skubių reikalų tvarkymą palanku atidėti penktadieniui ar kitai savaitei. Šiandien daug kas strigs vietoje – trūks jėgų bei sveikatos. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais. Didesnė rankų traumų tikimybė. 

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite per daug nekalbėti, juolab nežadėti ir nesiginčyti. Ieškokite reikalingų žmonių ir venkite atsitiktinių ar menkai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į atsitiktinį flirtą ir nebūkite lengvabūdiški kelyje. Išaugs tikimybė būti apvogtam transporte ar prekyvietėje. Savo automobilį taip pat reikėtų labiau pasaugoti nuo vagių.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite atidūs, kad kas nors nepiktnaudžiautų jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į žalingą finansinę ar emocinę priklausomybę. Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

Mergelė (08 23–09 22). Nesileiskite išprovokuojami ginčui, konfliktui – jūsų reakcija gali būti neadekvati (ypač vakare). Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite ant artimųjų už kritiką – jūsų ambicijos gali būti užgautos, dėl to galite nieko nematyti ir negirdėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Bjaurokas laikas, kai viltis lydi praradimai. Pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes bei susidariusią situaciją. Svarbų reikalą, lemtingą apsisprendimą derėtų atidėsite rytdienai. Labiau pasisaugokite vagių bei pataikūnų.

Skorpionas (10 24–11 22). Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog garsiai šnekės! Jei dėl kokio nors asmens šiandien susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus derėtų vengti apskritai – per jį dar kils  nemažai problemų. Svarbių reikalų tvarkymo neatidėkite rytdienai.

Šaulys (11 23–12 21). Šefo derėtų vengti, jei išgirsite priekaištų, kaltinimų, nesiginčykite – antraip patirsite realių nuostolių. Pokalbiui apie jūsų karjeros ateitį palaukite palankesnės progos. Būkite apdairūs su pinigais bei dokumentais – galite ką nors supainioti, pamesti ar tapti apgaviko, šantažuotojo, vagies auka.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gana palankus metas – jums pavyks rasti kompromisą, kad ir avis liktų sveika, ir vilkas sotus. Itin atsargiai priiminėkite svarbų finansinį sprendimą, net jei iš pirmo žvilgsnio viskas atrodys nepriekaištingai. Nors kelionėms, reikalams tvarkyti su užsieniečiais sėkmingas laikas, kelyje nebūkite patiklūs.  Galimos problemos muitinėje. Nepatariama važinėti autostopu.

Vandenis (01 20–02 18). Komplikuotas metas tęsiasi (penktadienį bus lengviau) – galite be pagrindo nusivilti  artimu, mylimu žmogumi, savo šeima, darbu. Paaštrės problemos dėl senos skolos – tai reikia spręsti gražiuoju ir kuo greičiau bent dalį skolos grąžinti.

Žuvys (02 19–03 20). Remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone, mažiau sukdami galvą, ką kiti pasakys. Būkite itin atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, namo, buto statybai ar įrengimui, – jus gali apgauti. Kai kas gali informuoti jūsų sutuoktinį apie flirtą komandiruotėje ar poilsiaujant.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.