Palmira: ypatinga diena, kai patirsite praregėjimo stebuklą

Diena, kai aplanko praregėjimas, kai akimirksniu tampa viskas aišku. Puikus laikas intensyviai veiklai, darbui su profesine informacija, konsultuotis. Tiesa, pasistenkite atidžiau atlikti šios dienos darbus – artimiausiomis dienomis galite sulaukti vadovybės kritikos. Ir venkite priiminėti atsakingus sprendimus, ypač jei jie bus iš pykčio,  noro pralenkti kitus. Bus tikslinga neskubėti, viską tikrinti. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2017, 5:30 AM

Deja, šiandien labiau tikėtinos kliūtys, nemenka konfliktų tikimybė, tad nevertėtų planuoti nieko rizikingo, vykti į pavojingas keliones, taip pat imtis ko nors naujo. Bus svarbu siekti aiškumo, nebijoti plačiai atsimerkti – dabar gali atsiskleisti teisybė, nors nebūtinai maloni ir priimtina. Gal ir dėl šios priežasties nuotaikos itin greitai kis: būsite čia jūs džiugūs ir taikūs, čia užsigavę ir pasiruošę kovai. 


Šiandien gerai užsiimti namų tvarkymu, palanku priiminėti svečius. Vakaras geras šeimos šventėms – būkite žaismingi, pokštaukite, džiaukitės, linksminkitės. Prisiminkite vaikystę, susitikite senus draugus. Daugiau laiko skirkite savo vaikams. 

Gera diena meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims. Jei jos užsimegs po pietų, didelė tikimybė, jog su tuo  asmeniu jau buvote susitikę ankstesniuose gyvenimuose.

Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai dirbant (ypač ką nors keliant, lipant), taip pat vairuojant automobilį, sportuojant (gresia rankų, nugaros traumos). Labiau tikėtina darbo technikos, transporto gedimų tikimybė.


Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, turtas; žuvį – sėkmė; paukščius – gera žinia, susitikimai su šauniais žmonėmis; valgyti vaisius, uogas – naudingos pažintys, pagalba; plaukti – išsilaisvinsite iš priklausomybės. Ugnis – jėgų praradimas, pavojai, katastrofos; gyvatės, drakonai – liga.

Blogas ženklas: netyčia stiklinį daiktą sudaužyti – vienatvė, galite netekti gero draugo, artimo žmogaus; jei saga ištrūktų – liga; jei raktas sulūžtų ar spyna sugestų – gresia skurdas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei kas jums pokštą iškrėstų, jei paukštis ant palangės atsitūptų, nuo ryto būtų giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas seniems reikalams tvarkyti ir užbaigti, nepalankus kelionėms, atsakingiems susitikimams; palankios visos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Likite pagarbūs bendraudami su kolegomis, klientais ir venkite ginčų su asmenimis, už jus vyresniais, viršesniais, – priešingu atveju brangiai sumokėsite. Atsargiau lipkite laiptais, kopėčiomis, vaikščiokite gatvėmis – didesnė traumų tikimybė krintant.

Jautis (04 21–05 20). Būsite linkę į avantiūras tiek tvarkydami reikalus, tiek meilės srityje. Būkite atidūs, kad tai nepakenktų jūsų karjerai. Daugiau bendraukite: jūsų žodžiai bus įtikinami, sulauks atgarsio. Diena palanki vyresnio amžiaus arba vadovaujančias pareigas turinčioms moterims.

Dvyniai (05 21–06 21). Atsakingiems reikalams tvarkyti blogas laikas. Netikęs metas ir kreiptis į šefą su prašymu, – valdžios geriau apskritai vengti. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Ne laikas aiškintis šeimos išlaidų, planuoti šeimos biudžetą – jis nebus realus.

Vėžys (06 22–07 22). Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, bet ši informacija bus naudinga. Daugiau klausykitės, mažiau reikškite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – dar viską reikia patikrinti.

Liūtas (07 23–08 22). Netvarkykite naujų verslo, taip pat finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Netinkamas laikas aiškintis meilės santykius su sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 22). Gerai pradėsite, bet ar gerai baigsite? Neužsispirkite be reikalo, nedemonstruokite principų – taip patys sau priešais tapsite. Verta atsisakyti to, kas trukdo karjerai, taip pat geriems santykiams su savo pora.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite būti verčiami apsispręsti neturėdami pakankamai informacijos bei garantijų, tačiau diena visiškai netinkama atsakingiems sprendimams priiminėti. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Dvilypis metas, kai atrodo, kad viska aišku ir galima čia tuojau pat viską padaryti, nuspręsti, bet vos ką nors pajudinus galima susidurti ir su priešprieša. Tad neskubėkite apsispręsti, žadėti, stebėkite aplinkinius – išryškės tikrieji draugai ir atsiskleis priešai, kenkėjai. Be to, mažiau klausykite, ką kiti kalba, – remkitės tik savo logika, asmenine patirtimi.

Šaulys (11 23–12 21). Galimas palaikymas, bet kartu ir painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs (bent ne taip greitai, kaip norisi), tad neskubėkite sutikti, atidėkite viską vėlesniam laikui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite nusivilti savo idealu, suvokti, kad tikėjote ne ta idėja, ne tuo žmogumi. Ir pasiruoškite, kad užtarnauti nuopelnai gali būti nepastebėti ir ne visada padės tvarkant reikalus. 

Vandenis (01 20–02 18). Intriguojanti diena, kai gelbėja žaibiška reakcija, tačiau nuvilia seni draugai ar patikrinta reikalų tvarkymo metodika. Galima spręsti senas skolų problemas. Galite greičiau pavargti, suirzti, tad nenustebkite, jei padarysite daugiau klaidų nei paprastai, pamesite reikalingą daiktą, instrumentą.

Žuvys (02 19–03 20). Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Tai, be abejo, padės atskirti pelus nuo grūdų, suprasti, kas yra kas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.