Palmira perspėja: tai sudėtingas laikas prieš Saulės užtemimą

Sudėtingas laikas – jau stipriai bus juntama Saulės užtemimo įtaka (jis bus vėlų ketvirtadienio vakarą). Būsite linkę klysti, painiotis svarbiuose dalykuose, klysti rinkdamiesi prioritetus.

Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2018, 5:30 AM

Galite neteisingai sureikšminti smulkmenas ir iš musės dramblį padaryti, o gatvėje sutikto dramblio ir nepastebėti, praeiti pro šalį nieko neišgirdę ir nesupratę...

Šios dienos problema – nesugebėjimas įvertinti senų gerų patarimų, siūlomos pagalbos ir ja pasinaudoti (tik pasisaugokite savanaudžių, apgavikų – jie šiandien nesnaus)! Kils rūpesčių ir dėl prastos atimties bei nepažangaus mokymosi – pasistenkite geriau prisiminti praeities pamokas! 

Tad šiandien (ir artimiausiomis dienomis) netinka pradėti nieko naujo ir skubėti. Nesklandumų, slaptų, neaiškių kliūčių pakaks: dabar atsiradusių problemų greitai neišspręsite – tam prisireiks ne tik laiko, bet ir objektyvaus požiūrio. Beje, egoizmas irgi trukdys, pasireikš itin ryškiai – kiekvienam rūpės tik savi interesai, sava įtakos sfera. 

Nereikėtų skubėti tikėti išgirstais dalykais. Dažniau suabejokite: gal tai gandai, neturintys realaus pagrindo? Galimos ir sąmoningos apgaulės dėl kokių nors savanaudiškų tikslų. Būkite atidūs, kad jūsų pasitikėjimu kas nors nepasinaudotų nedorais tikslais. Kita vertus, labiau pasikliaukite savimi: dėl nepasitikėjimo savo jėgomis galite įsivelti į nemalonią istoriją.

Nepatartina kreiptis į įtakingus asmenis, valdininkus, vadovybę – jie nenorės jūsų girdėti (tuo labiau suprasti), bus linkę atsakyti, sugalvoti įvairiausių kliūčių. Būtinas atsargumas tvarkant piniginius, turto ir verslo reikalus – gresia apgaulės. Nepalankios tolimos kelionės, susitikimai su partneriais, derybos. Jei turite skubių ar neatidėliotinų reikalų, svarbesnių susitikimų, vertėtų tuo užsiimti iki 10 val. 50 min. 

Derėtų labiau pasaugoti sveikatą. Bus didesnė traumų, avarijų tikimybė gamyboje, kelyje. Būkite atsargesni su žmonėmis iš toli. Labiau tikėtinos vagystės, apgaulės.

Nepalanki diena transporto, žiniasklaidos tarnyboms. Turėtų būti atidesni bei atsargesni teisėsaugos ir teisėtvarkos atstovai, politikai, pedagogai. 

Iš pirmadienio į antradienį nespalvoti sapnai pranašiški. Tačiau reikšmingi tik gyvenimiški vaizdai, į fantastinius galite nekreipti dėmesio. Jei išvydote konkrečius įvykius, dažniausiai jie susiję su jūsų ateitimi ir pildysis tiesiogiai. Jei sapne ginčijotės su motina ar tėvu – jūsų planai žlugs, svajonė neišsipildys dėl blogų santykių su tėvais (jei jie mirę – ginčas su jais reikš pasisekimą).

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų ir sudužtų, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei veidrodis sudužtų.

Geras ženklas: jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, jei drabužis suplyštų ar laikrodis sustotų – baigiasi nuostolių, nesėkmių laikas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis – visapusiškai nepalankus metas prieš Saulės užtemimą, kupinas pavojų, netikėtumų, įkvepiantis kurti naujas problemas (ypač avantiūristus, įsimylėjėlius); palankios spalvos –  auksinė, purpurinė.

Avinas (03 21–04 20). Net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, šiandien būtinai sužinosite. Nenustebkite, jei vis priekaištaus artimieji ar kolegos, šefas, ges automobilis ar darbo technika, kils nenumatytų kliūčių veikloje, nesusipratimų bendraujant su žmonėmis. Labiau saugokite sveikatą.

Jautis (04 21–05 20). Stigs objektyvumo, kantrybės, kaip ir laisvų pinigų. Norėdami pataisyti esamą keblią padėtį neįsivelkite į  avantiūrą. Nebūkite labai griežti ir reiklūs savo vaikams bei draugams – nesugadinkite su jais santykių dėl užsispyrimo, tuščių principų.

Dvyniai (05 21–06 21). Gilinkitės į savo praeitį ir į šeimos santykius – tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis. Verta gaišti laiką taisant senas klaidas, atliekant pamirštus ar užleistus darbus. Jei ieškosite lengvų kelių, mėginsite gudrauti, pateksite į dar keblesnę padėtį.

Vėžys (06 22–07 22). Jokių skubotų išvadų ir sprendimų. Reikšmingus susitikimus, pokalbius, apsisprendimus atidėkite. Neskubėkite dirbdami kompiuteriu, sudėtinga darbo technika, aštriais instrumentais, su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ypač analizuodami informaciją, – galite iš esmės suklysti ir patirti rimtų nuostolių, net traumų.

Liūtas (07 23–08 22). Nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškinkite šeimos išlaidų ir neplanuokite jų, netinkamas laikas ir vertingam pirkiniui. Ši diena bloga sandoriui tvirtinti, pinigams investuoti. Netinkamas laikas ir teikti kam nors dovaną ar ją priimti – viskas išeis atvirkščiai, nei tikėsitės.

Mergelė (08 23–09 22). Bus nelengva suderinti norus su galimybėmis, neprarasti sveiko proto, kai kas užlips ant nuospaudos ar iš panosės nusineš tai, ko taip ilgai ir atkakliai siekėte (ir jau beveik laikėte rankose). Itin atsakingas ir pavojingas laikas gimusiems paskutinėmis ženklo dienomis – pasistenkite dažniau nusišypsoti, nusijuokti – tai padės nereaguoti į provokaciją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Tiesa, ši diena jums nepalanki, tad nieku rimtu neužsiimkite (net jei būsite įsitikinę savo teisumu). Nesivelkite į intrigas darbo kolektyve ir venkite kitus kaltinti (tai netinkamas gynybos būdas) – geriau patys pripažinkite savo kaltę.

Skorpionas (10 24–11 22). Niekur nerizikuokite ir pasisaugokite piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite viršininko savo naujais pasiūlymais ir reikalavimais. Nieko naujo nepradėkite. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti iki rytdienos. Būkite atidesni tėvams.

Šaulys (11 23–12 21). Bjaurokas laikas, kai norisi visai kitų dalykų, nei reikia, kai siekiama primesti savo nuomonę, interesus, valią kitiems. Galimi rimti nesusipratimai su tėvais, viršininku. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite linkę pervertinti savas jėgas bei galimybes, ypač bendraudami su vadovybe ar žmogumi, kuriam norite patikti. Mažiau žadėkite. Kita vertus, šiandien nereikėtų pasikliauti autoritetais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais – jie gali įklampinti į nesibaigiančius rūpesčius.

Vandenis (01 20–02 18). Greitai – nereiškia gerai. Atsisakykite pozicijos: noriu (reikia) čia ir dabar! Deja, bus lengva prarasti kantrybę, savitvardą, nors įvairūs nesklandumai padės atverti akis ir suvokti, ko  nereikia. Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę ir gerą nuotaiką. 

Žuvys (02 19–03 20). Sudėtinga diena – galimi povandeniniai akmenys, provokacijos tiek  iš savų (sutuoktinio, veiklos partnerių), tiek iš konkurentų, priešų. Tikėtini nemalonumai per sutuoktinį, su kuriuo esate išsiskyrę. Beje, jei labai pyksite ant kitų (ypač antrosios pusės, visuomenės), tai reikš jūsų rimtas pretenzijas sau asmeniškai, jūsų nepasitenkinimą karjera ir esamu meilės ryšiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.