Palmira žada: šios dienos pažintys ir susitikimai bus ypatingi

Ramus, paslaptingas, romantiškas sekmadienis – puikus metas aplankyti bičiulius, galbūt susitikti su jums svarbiais žmonėmis, kurti ilgalaikius planus. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, ypač tėvams.  

 Astrologė Palmira.<br> D.Stankaus nuotr.
 Astrologė Palmira.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Feb 18, 2018, 12:09 PM

Šios dienos susitikimai, naujos pažintys taps ypatingi. 

Derėtų vengti svaigalų. Geras metas pasvajoti apie ateitį, ją spėti, tačiau ir savaime aplinkos ženklai bylos apie būsimus įvykius, jūsų lemtį.

Sekmadienį 6 val. 29 min. Merkurijus įeis į Žuvų ženklą, kuriuo judės iki kovo 6 d. Kai Merkurijus Žuvyse, ima vyrauti intuityvus mąstymas, užgoždamas logiką, racionalumą – vaizdiniai, jutiminiai įspūdžiai tampa lemtingi, geriausiu atveju tai formuoja mistinį, poetinį pasaulio suvokimą. 

Nyksta riba tarp įsivaizduojamo ir realaus, tarp „mano“ ir „kitų“, dėl to daugėja tuščių vilčių, melo, apgaulių, vagysčių, plagijavimo. Tampa sunkiau reikšti mintis, mažėja poreikis bendrauti, tačiau labiau pasiduodama aplinkinių įtakai, paisoma jų nuomonės – imama vadovautis ne savo galva, o tradicijomis  (kartais ir neveiksmingomis, atgyvenusiomis) bei vyraujančiomis nuostatomis (jos irgi gali suklaidinti). 

Sekmadienį 19 val. 19 min. Saulė įeina į  Žuvų ženklą. Tai paskutinė Saulės stotelė Zodiako rate. Žuvys ne tik užbaigia Zodiako ratą, bet ir apibendrina jį. Kol Saulė Žuvyse, vertėtų daugiau laiko skirti nueito kelio apmąstymams, reikalams užbaigti, apibendrinti ir gilintis į savo tikėjimo pasaulį. Tai mistikos ženklas, lemiantis pasakų, mitų, legendų (nors kartais ir gandų) atasiradimą. 

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus – dabartinės jūsų pastangos nebus tuščios. Ginklai, mūšiai – jūsų išties laukia kova. Plaukus kirpti – išsivaduosite iš dalykų, jums trukdančių veikti.

Blogas ženklas: jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų – apsaugos praradimas, išsitepti purvu – finansiniai nuostoliai, jie užpultų naminis gyvūnas (ypač moterį) – nemalonumai šeimoje, nesėkminga meilė, o nėščiajai – persileidimo pavojus, jei vyrą šuo aplotų, apkandžiotų – galima žmonos ar mylimos moters neištikimybė, jei odą imtų niežėti be aiškios priežasties – nemalonumai, konfliktai, jei dirbant sulūžtų instrumentas – galite netekti namų, šeimos, priverstinė emigracija, ryte paslysti, nukristi – nesėkminga diena.

Geras ženklas: netyčia išlieti pieną ar atsitiktinai rasti vaikišką žaisliuką – darna bei skalsa šeimoje, išvysti didelį paukščiukių būrį – turtas, pagalba sunkią akimirką, rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis šaunus taps savaime, tik neužsisklęskite namuose vieni (jei nesinorės niekur vykti, kvieskitės draugų, giminaičių). 

Jautis (04 21–05 20). Verta atsipalaiduoti nuo visko ir pailsėti vieniems mėgaujantis ramybe. 

Dvyniai (05 21–06 21). Prisiminkite bičiulius – bendravimas su jais įkvėps optimizmo, suteiks naujų jėgų būsimai sunkiai darbo savaitei. 

Vėžys (06 22–07 22). Kad jūsų nuotaika liktų puiki, pasistenkite sutuoktiniui parodyti daugiau dėmesio, būti paslaugesni, atlaidesni. 

Liūtas (07 23–08 22). Laukia džiugus sekmadienis (ypač po pietų), kupinas šilto dėmesio, meilės. Palanku aplankyti seniai matytus, toli gyvenančius draugus, giminaičius – galimi nepaprasti susitikimai, intriguojantys sutapimai kur nors viešint. 

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis puikus svarbiam dalykiniam susitikimui, susitarimui. Tik vakare būkite atidūs, kad neimtumėte be reikalo priekabiauti prie artimųjų, veltis į santykių aiškinimąsi su sutuoktiniu. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį puikiai jausitės viešumoje, ypač kartu su sutuoktiniu, – nueikite dviese į svečius, spektaklį ar koncertą, apsilankykite vakare kavinėje, su kuria jus sieja malonūs prisiminimai. 

Skorpionas (10 24–11 22). Labiau rinkitės, su kuo bendrauti, – galimi tiek labai įdomūs, reikalingi, tiek nuobodūs, tušti susitikimai (deja, sekmadienį būsite jautresni aplinkinių kvailumui). 

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį po pietų jausitės išties pakiliai. Tai puiki diena ne tik viešnagėms, kelionėms, bet ir susitikimui su žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Laukia puikus sekmadienis, tačiau jį geriau praleisti namie. Kvieskitės pas save reikalingus žmones, pasistenkite užsitikrinti įtakingo asmens paramą – verta apsidrausti dėl galimų kitą savaitę profesinių nesmagumų. 

Vandenis (01 20–02 18). Galite sulaukti dėmesio, pagalbos, dovanų (ypač sekmadienio antrą pusę). Gimtadieniui švęsti sekmadienis bus palankesnis. 

Žuvys (02 19–03 20). Po romantiškų šeštadienio nuotaikų sužnosite, kiek kainuoja romantika (ne tik finansiškai, bet ir morališkai). Taip pat sužinosite, kas jums svarbiau – pastovus ryšys ar žavi akimirka. Beje, sekmadienis bei pirmadienis puikiai tiktų susitaikymo dovanai įteikti. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.