Astrologė pasakė, kuriam ženklui labiausiai reikia atostogų

Kai visas oras alsuoja vasara, psichologiškai nėra lengva suktis darbų rutinoje. Vis dėlto daugumai Zodiako ženklų, nori ar nenori, teks tai daryti. Tačiau Vėžiams astrologė Skirma Liepienė primygtinai sako: jums būtinai reikia atostogų.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-12 10:46, atnaujinta 2018-06-12 11:06

Avinas (03 21–04 19)

Stengdamiesi nieko neįskaudinti, saugodami svetimas ambicijas apsunkinate savo gyvenimą, susikuriate kliūčių, kurių galėtų ir nebūti. Šis laikas svarbus tiek emociškai, tiek ir materialiai. Jums teks daryti nemalonius sprendimus, ir jie priklausys tik nuo jūsų. Taip pat ir pasekmės. Tai – atsakinga, turi tąsą ir liekamuosius reiškinius. Neskubėkite, viską gerai apsvarstykite.

Jautis (04 20–05 20)

Nelįskite ten, kur ne jūsų teritorija. Nemokykite tų, kurie žino, kur ir kaip mokytis. Užsiimkite tik tuo, ką geriausiai išmanote ir kur galite tapti geriausi. Nebijokite tų, kurie stengiasi jums prilygti ar jus aplenkti. Jūs vis tiek sugalvosite, kaip išsisukti iš padėties ir kokiu keliu eiti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kiekvienas laivas, išplaukiantis į vandenyną, anksčiau ar vėliau patenka į audrą, kiekvienas žmogus, einantis tikslo link, susiduria su sunkumais, netikėtumais ir kliūtimis. Jūs – ne išimtis. Daugoka vėtrų ir audrų pastaraisiais metais, o ši savaitė – dar vienas įrodymas, kad ne visada skubiai pasirinktas kelias teisingas, kaip ir tas, apie kurį ilgai svarstėte. Yra tik didesnis ir mažesnis blogis, nėra absoliučiai teisingo varianto. Namie reikalai klostosi keistai gerai, tačiau ir tai tik laikinai.

Vėžys (06 21–07 22)

Rytinis strazdo klyksmas suplėšo tylą, o kartu ir nusiteikimą dirbti. Norisi atostogų, pokyčių, kad viskas eitųsi savaime, be pastangų arba bent jau be nemalonių pokalbių, aiškinimųsi, aštrių debatų. Tai laikas, kai bet koks spaudimas savo atžvilgiu priimamas ir vertinamas lyg prievarta. Jums reikia erdvės, vėjo, vandens, laisvės pojūčio, ilgo rytinio miego ir saldaus šviežio medaus. Tai – vasaros, bet ne darbų laikas.

Liūtas (07 23–08 22)

Dėliojate gyvenimo dėlionę. Iki pat pabaigos neaišku, ar atsakymas toks, kokio tikitės, kokio jums reikia, ar viskas tikrai bus taip, kaip suplanuota. Kai priartėjate prie finalinio etapo, paaiškėja, kad tamsiaplaukė žaliaakė sumaniusi pakenkti jūsų planams. Ir, kaip ir reikia tikėtis, planai keičiasi, gyvenimo kortos dar kartą permaišomos. Viskas vėl pradedama iš naujo. Kai kas naujo ir įdomaus sukris dar iki Antaninių.

Mergelė (08 23–09 22)

Reikia naujo gyvenimo plano, kad seniai brinkinamus sumanymus įgyvendintumėte dabar. Jei nieko neįvyks, tie planai toliau brinks, noks, kol supus ir taps nebereikalingi. Turi kas nors įvykti, gal net sulūžti, kad viskas sujudėtų, taptų svarbu ir reikalinga. Planai – puiku, bet veiksmas dar svarbiau. Jums teks ne tik galynėtis su savo tinguliu, nuosekliu planavimu ir bandymu išgryninti savo mintis, bet ir įveikti aplinkinių abejingumą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Šeiminis gyvenimas labai patrauklus tiems, kurie jo neturi (čia kaip visų išgirtas, bet nematytas filmas), ir tiems, kurie puikiai suvokia bendro gyvenimo patogumus ir pareigas. Tai laikas, kai norisi vienumos, ramybės, laiko sau, tačiau troškimas, kad dantų šepetėlis nebūtų vienišas, vis tiek nugali. Partnerystės laikas, kai ir asmeniniame gyvenime, ir darbe jūs turite būti tik kolektyvo dalis, bet ne pačiu svarbiausiu asmeniu.

Skorpionas (10 23–11 21)

Istorijos keičiasi priklausomai nuo pasakotojo ir auditorijos. Papasakoti jūs turite daug ką. Dar svarbiau, ar turite kas klausosi, domisi ir girdi. Keistas laikas, kai retsykiais jaučiatės izoliuoti, palikti nuošalyje, nors realiai esate greta, dalyvaujate gyvenime, dalijatės tuo, kas svarbu jums, ir stengiatės išklausyti kitus. Paslaptis ta, kad turite suvokti, pajusti ribą, nuo kurios jūsų pasakojimas pasidaro nebeįdomus (priežastys gali būti įvairios).

Šaulys (11 22–12 21)

Negalite išsirinkti – imkite viską. Gal visai ir nereikia nieko atsisakyti, gal reikia tik pasiimti didesnį krepšį, didesnį automobilį ar tolimesnę kelionę. Viskas pildosi, jei žinote, kam jums to reikia ir ką veiksite, kaip jausitės, kai visa tai gausite. Negalima norėti dėl kitų žmonių, artimųjų, vaikų, draugių ar dėl labdaros. Reikia norėti sau. Sau ir gausite emocijų, potyrių, pinigų – norėkite, imkite, kimškite pilnas kišenes ir džiaukitės.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jūs nieko nepamirštate, nepadedate tolyn, neužpilate užmaršties smėliu. O jei ir užkasėte, vėl atkapstote, kad įsitikintumėte, ar tikrai taip buvo, išanalizuojate, paliekate ir vėl po kurio laiko kankindami save prie to grįžtate. Išmokite atsiriboti, bandykite išjausti laimingą dieną, jos laiką, kvapą. Užfiksuokite atmintyje laimingų akimirkų aromatą – kiekvieną kartą jį pajutus grįš geros emocijos. Ir nesvarbu, kuo kvepia jūsų laimė, – pomidorais, levandomis ar džiovintais grybais. Tai – jūsų laimė.

Vandenis (01 20–02 18)

Ieškote pabėgimo kelių. Kartais nuo susiklosčiusių aplinkybių, nuo to, kas vyksta namuose, pas giminaičius ar darbe. O kartais pabėgti norisi nuo savęs meluojant, atidėliojant ar keičiant detales. Drąsiausi bėga į kitas realybes, kitas kompanijas. Tačiau ne kiekviena bala yra vartai į kitą pasaulį, kartais bala tėra bala. Įvertinkite savo galimybes šioje pusėje ir pasinaudokite jomis.

Žuvys (02 19–03 20)

Kartais planai bręsta ilgai, kartais norint juos įgyvendinti reikia laiko, o kartais reikia laiko, kad suvoktumėte, ko iš tiesų norite, kiek realus tas planas ir kaip lengvai jis pasiekiamas. Apmąstymų, suvokimų ir atradimų savaitė. Prireiks nemažai drąsos, kad tvirtai apsispręstumėte, nesidairytumėte atgal ir išlaikytumėte kryptį. Visada galite klausti, tikslintis ir diskutuoti apie tai su vyresniais žmonėmis, turinčiais patirties šioje srityje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.