Palmira: šiandien itin svarbu pasigilinti į nuojautas

Prasideda naujas Mėnulio mėnuo. Tai gana inertiškas metas, kai gali stigti iniciatyvos ar net jėgų, kai iš tiesų ir nereikia niekuo svarbiu ar atsakingu užsiimti, netiks ir ką nors naujo pradėti. Diena gana neprognozuojama, kai viskas gali pakrypti kiek kita linkme, nei buvo tikėtasi. Ypač tai susiję su pinigais, investicijomis. Ne laikas svarbioms finansinėms operacijoms.

Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2018, 5:30 AM

Šiandien itin svarbu labiau pasigilinti į nuojautas. Jau nuo ankstyvo ryto gerai susitelkti į vertinimus, mat dabar patogi proga intuityviai suprasti, kas bus tinkama visą mėnesį. Su kuo bendrauti, su kuo reikalus tvarkyti, ką dėvėti, valgyti ir pan.? Jei mąstant apie kurį nors asmenį jums pasidarys bloga, jei ims pykinti pagalvojus apie kokį nors reikalą, tai pirmas ženklas, kad reikėtų atsisakyti mėnesiui tam tikrų žingsnių, artimesnio bendravimo.

Šiandien pakaks keistų ir neįprastų dalykų, dėl kurių strigs reikalai, teks keisti dienos planus. Jei gausite veiklos, turto įsigijimo, kelionių pasiūlymų, vertinkite juos atsargiai – vargu ar tai bus naudinga. Venkite eksperimentuoti, nesiimkite jokių naujovių. Pasiteisins seni, konservatyvūs, gerai patikrinti metodai.

Nenukentės ir tie, kurie nelinkę planuoti, lanksčiai prisiderina prie naujų aplinkybių, naujų reikalavimų, kuriuos kelia gyvenimas. Avantiūristams, rizikos apologetams ši diena atneš nusivylimų, problemų, o mėgstantiems neskubėti, bet kokiai situacijai pasirengti iš anksto rūpesčių nekils.

Tad jei nenorite, kad būtų sugadinta nuotaika, neprisiriškite prie planų, norų, troškimų, ypač jei jie susiję su materialinėmis vertybėmis, taip pat meile, nes vis vien viskas išeis kiek kitaip, nei manote, norite ir teks susitaikyti, jog kai kurioms svajonėms nelemta išsipildyti.

Dėl meilės apskritai kils rūpesčių – nauji įsimylėjimai nepasiteisins, šiandien gali net subyrėti neseniai užsimezgę ryšiai. Tačiau tai, kas tikra, kas jūsų, liks kaip buvę. Šis laikas puikus meilės diagnostikai pagal formulę: „Sena meilė nerūdija“.

Nepalanku pirkti kompiuterinės technikos, vaizdo, garso aparatūros. Išaugs ir automobilių gedimo bei autoavarijų tikimybė. Kelionėse būtina atida – venkite naujų pažįstamų, pasisaugokite sukčių, vagių.

Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų kelyje tikimybė. Netiks pirkti telefonų, kompiuterių, transporto priemonių. Labiau pasisaugokite pataikūnų, sukčių, vagių, liežuvautojų.

Šiąnakt 0 val. 55 min. Venera įeina į Liūto ženklą ir judės juo iki liepos 10 d. Kai Venera Liūte, galima aiškiai suvokti ir patirti, kas yra gyvenimo, kūrybos, meilės, vaidybos, pasirodymų ir pramogų, žaidimų džiaugsmas. Gerai paieškoti mecenatų.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo matyti ugnį – pagalba, medžius – apsauga, globa, naujos pažintys, lietų – išsivalymas. Puiku skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis. Blogai būti baltai apsirengusiam – gėda, nuostoliai.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus tvarkyti piniginius, turto reikalus; tinkamos spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Nereikia tikėti viskuo, ką girdite, – sąmoningai ar per kvailumą, neapdairumą jus gali suklaidinti tiek kolega, tiek draugas ar artimas žmogus. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, nesivelkite į ginčus, konfliktus, konkurencinę kovą. Nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite vagių ir neskubėkite įsimylėti iš pirmo žvilgsnio – jūsų laukia ne pačios maloniausios staigmenos.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų ramybė ir gera nuotaika gali būti sutrikdyta neplanuotų rūpesčių, netikėtų nuostolių. Vertėtų bet kokias problemas atidėti kitai dienai. Ypač venkite ginčų su už save vyresniais, viršesniais žmonėmis. Pasisaugokite šefo nemalonės. Ne laikas ką nors keisti namuose, juos pertvarkyti. Nepalanku pirkti buitinės technikos, vaizdo aparatūros, kompiuterį namams.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite gana energingi ir pasitikintys savimi, tiesa, ne visada kur reikia ir kada reikia. Bendraudami nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos. Būkite atsargesni ir su aštriais instrumentais, darbo technika, degiais, sprogiais daiktais. Kelyje pavojinga rizikuoti. Nesivelkite į atsitiktines pažintis transporte, kino teatre. Beje, nevažinėkite zuikiu – gali tekti paploninti piniginę.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite liūdesiui – būsite linkę prisigalvoti kvailų nesąmonių. Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko naujo nepradėkite, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Kita vertus, dėl neapgalvoto žodžio galite netikėtai susipykti ir su geru draugu, tad šiandien geriau daugiau tylėti, o ypač reikėtų vengti dalytis savo sumanymais. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti, pirkti vertingos elektroninės technikos.

Liūtas (07 23–08 22). Mokėkite pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai viskas gali keistis. Dėl nieko nebūkite tikri – bloga naujiena gali jums kuo nors pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus. Diena bus itin svarbi moterims – Venera jau jūsų ženkle. Ateis likimo dovanos, sėkmė meilėje. Tik neskubėkite artimiausiomis dienomis veikti šiame fronte – viskas išeis atvirkščiai, nei tikitės...

Mergelė (08 23–09 22). Tinkamas laikas pasakyti „ne“ jums atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų. Tai laikas, kai naudinga ką nors paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti. Artimiesiems, mylimam žmogui, atvirkščiai, reikia skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos – nepamirškite, kad nuotaiką sugadinti bus lengva. Būkite apdairesni spręsdami piniginius, turto reikalus. Šiuo metu jus galite lengviau pasiduoti apgaulei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau bei ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis. Netikėtai užsimezgę ryšiai (tiek meilės, tiek draugiški) taip pat netikėtai iširs. Venkite ginčų svečiuose, taip pat kelionėse, ypač užsienyje su naujais pažįstamais, kaip ir naujų pažinčių, naujų pasiūlymų: deja, tai, kas nauja, šiomis dienomis atneš tik naujų rūpesčių, netikėtų nesklandumų, sunaikins tai, kas buvo gero.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite jausti įtampą, nerimą ir tai nugalėti nebus paprasta. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi, aiškindamiesi santykius, vairuodami automobilį ar ką nors pirkdami. Labiausiai slėgs nežinia, tačiau ieškodami papildomos naujos informacijos galite susidurti su apgaule. Ne pats geriausias laikas spėti ateitį – viskas gali išsipildyti atvirkščiai. Labiau pasaugokite savo darbo vietą – galimi netikėti nesusipratimai su vadovybe.

Šaulys (11 23–12 21). Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės, netyčia galite rasti tiesą, išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai žinote, ir žavėtis nauju pažįstamu. Būkite itin atsargūs finansiniuose dalykuose – nuostoliai dabar labiau tikėtini nei pelnas. Ne laikas investuoti – dabartinės finansinės prognozės gali nepasiteisinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, važiuodami automobiliu, pirkdami ar pramogaudami su draugais. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami – bus sunku įvykdyti duotus pažadus. Atsargiau vairuokite. Likite švelnūs bei atlaidūs artimiesiems, vaikams. Labiau pasaugokite sveikatą bei turtą, savo darbo vietą. Išaugs darbo traumų, darbo technikos gedimo tikimybė. Būkite atidesni su kompiuteriais. Ne laikas jų įsigyti.

Vandenis (01 20–02 18). Nors ši diena jums palankesnė nei kitiems, tvarkant dalykinius reikalus nereikėtų pasikliauti sėkme. Labiau pasaugokite vaikus, būkite atidesni tam, su kuo jie bendrauja, ką žaidžia. Nepamirškite, kad nuo jūsų labai priklausys artimųjų bei draugų gera nuotaika. Nepalanku užmegzti naują romantišką pažintį. Beje, ne laikas ką nors keisti ir namuose (ypač langus), taip pat įsigyti naujos elektros technikos buičiai.

Žuvys (02 19–03 20). Ne pats geriausias metas – nesivelkite į šeiminius barnius, nespręskite sudėtingų problemų. Patartina vengti gausių kompanijų, nepažįstamų asmenų. Labiau pasirūpinkite savo turto, pinigų saugumu. Kelionėms nepalankus metas. Labiau pasaugokite savo išmaniuosius telefonus. Nepalanku jų įsigyti. Tai blogas laikas pirkti naują automobilį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.