Palmiros horoskopas birželio 30 – liepos 1 d.

Šeštadienis neramus – ne pačios maloniausios staigmenos, nesklandumai bendraujant, problemos dėl ryšio priemonių ar transporto. Dabar sveikiausia vadovautis metodika: „žiūrėk, kur važiuoji, nes nuvažiuosi, kur žiūri“... Geriau vengti svetimų žmonių, neužmezginėti naujų pažinčių ir niekur nekubėti – nei reiškiant savo nuomonę, nei už ką nors laiduojant, nei renkantis, perkant. Ir neskubėkite tikėti naujienomis – tai gali būti tiesiog nesusipratimas. Kad ir kas nutiktų tądien, kad ir ką išgirsite, pamatysite, likite pakantūs – konfliktai greitai įsižiebs. Ir nesiaiškinkite santykių – teisingai suprasti vieni kitų nelabai sugebėsite.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2018, 12:01 AM, atnaujinta Jun 30, 2018, 7:57 PM

Tad šeštadienį pasiruoškite netikėtumams – aplinkybės gali susiklostyti kitaip, nei manysite. Ši diena netinkama nei susitikimams, nei kelionėms, na, o jei tektų kur nors vykti, nepraraskite atidos, būkite atsargūs – galite pamesti svarbų dokumentą, piniginę ar ko nors nespėti, kur nors pavėluoti, nes ko nors neišgirsite, nesuprasite. Bus svarbu ir saikas tiek pramogaujant, sportuojant ar vairuojant automobilį – nemenka traumų, avarijų tikimybė.

Šeštadienį nereikėtų pirkti elektros prekių, kompiuterių, taip pat derėtų atsargiau elgtis su elektros prietaisais bei kompiuteriais. Nerizikuokite vairuodami – jūsų reakcija gali būti staigi, bet netiksli. Ir atsargiau maudykitės – gali ištikti mėšlungis.

Sekmadienį irgi bus svarbu išlaikyti ramybę. Tądien stenkitės viską spręsti taikiai – tai laikas, kai reikia stengtis likti draugiškiems, geranoriškiems. Nors derėtų vengti nereikalingo bendravimo, ne laikas ir naujoms pažintims, tačiau netinka santykių nutraukti.

Pirmadienį geriau užsiimti tais darbais, kuriems atlikti svetimos pagalbos nereikia. Metas nėra palankus darbo sutartims, finansiniams įsipareigojimams. Apskritai geriau mažiau žadėti, nieko iš kitų neprašyti, taip pat nieko neskolinti ir nesiskolinti. Netinka ir skolų grąžinti. Tai laikas, kai reikia vengti svetimų žmonių bei tų, kurie įkyriai perša savo nuomonę, pagalbą, paslaugas.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Buvo gerai regėti arklius, pasagas, blogai mirusiuosius.

Blogas ženklas: jei susidurtumėte su agresyviais naminiais gyvūnais – tai reikštų slaptą artimo žmogaus neapykantą jums, jei katė apdraskytų – gresia katastrofa; geltona, oranžinė spalvos.

Geras ženklas: draugiški, sveiki, ramūs naminiai gyvūnai – geri santykiai su artimaisiais; rasti veidrodžio šukę – išsisprendžia neaiški situacija; rasti monetą; jei ant jūsų paukščio plunksna nukristų; mėlyna, sidabrinė spalvos.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Itin palanku regėti gyvūnus, paukščius. Matuotis naujus drabužius – turtas; plaukti vandeniu – atgauti sveikatą; skraidyti – draugų pagalba, atgausite jėgas. Matyti save veidrodyje – paaiškės jūsų paslaptys; būti nuogam – liga, nesėkmės. Ugnis – kančia, jėgų praradimas; žiema, šaltis – liūdesys, nesėkmė.

Blogas ženklas: jei rytą kūną niežėtų (kaklą – finansiniai nuostoliai; krūtinę – nemalonumai šeimoje; mentikaulius – problemos dėl vaikų; nesusipratimai su mylimu asmeniu; moterims gresia neplanuotas nėštumas; pilvą – nemalonumai darbe, pavojai per naminius gyvūnus; rankas – saugokitės vagysčių; sėdynę – venkite užsieniečių, kol kas nepalankios tolimos kelionės; galvą – gresia konfliktai, artimiausiu metu galite nukentėti nuo agresijos), daug dulkių įkvėpti – kliūtys; jei laikrodis sustotų – pasisaugokite lemtingos klaidos; pamesti raktą – galite netekti artimo žmogaus; druską išberti – konfliktai šeimoje; pilki, žalsvai smėliniai atspalviai.

Geras ženklas: jei atsibudus kelis kartus nusičiaudėjote – bus puiki diena; raudona, alyvinė, balta spalvos.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik konkretūs, nefantastiniai sapnai. Gerai buvo regėti ugnį, blogai – vandenį, taip pat nuogam būti.

Į aplinkos ženklus šiandien galima nekreipti daug dėmesio. Labiau bus svarbu naminių gyvūnų elgesys.

Blogas ženklas: ligoti, agresyvūs naminiai gyvūnai.

Geras ženklas: sveiki linksmi naminiai gyvūnai.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus bet kokiai rimtai veiklai, naujiems darbams pradėti, itin sėkminga ir svarbi bus antroji dienos pusė; tinka nešioti sidabrinius, oranžinius drabužius.

Avinas (03 21-04 20). Šeštadienį tikėtinos problemos per elektros prietaisus, kompiuterius bei netikusius draugus, naujus pažįstamus. Tačiau sekmadienį, pirmadienį patirsite nemažą džiaugsmo per artimuosius, per senus draugus – daugiau laiko praleiskite su savais, su šeima. Pirmadienį ne laikas kreiptis draugiškos pagalbos, diena nepalanki susitarimams. Tiesa, gali užsimegzti intriguojantis romantiškas ryšys.

Jautis (04 21-05 20). Nesistenkite šokiruoti ekstravagantišku elgesiu ar išvaizda šeštadienį – jumis aplinkiniai ir taip žavėsis, ir taip įsidėmės! Ir nepamirškite artimųjų – galimi konfliktai dėl dėmesio stygiaus. Pirmadienį imsis spręsti savaitgalį kilę keblumai – ši diena gera viešnagėms pas draugus, giminaičius, žada ir netikėtą romantišką pažintį. Pirmadienis palankus imtis permainų tiek darbe, tiek namie – gerai ką nors pertvarkyti iš esmės.

Dvyniai (05 21-06 21). Aplankykite tėvus, giminaičius, kurių senai nematėte, vaikystės draugus. Jei tektų priimti įtakingus asmenis, garbingus, jums svarbius žmones, kuriems norite patikti, nesistenkite jų nustebinti kuo nors nepaprastu, originaliu – būkite konservatyvūs. Pirmadienį palanku spręsti darbo pakeitimo, kraustymosi į naują vietą klausimą.

Vėžys (06 22-07 22). Ypač šeštadienį jūsų elgesys, kaip ir reakcijos, gali būti neįprastas – venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie jus erzina. Deja, nei savaitgalis, nei pirmadienis ne itin smagus, – pasistenkite bendraukite tik su tais, kurie jus myli, gerbia, vertina. Ypač šeštadienį būkite apdairesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, taip pat nerizikuokite vairuodami. Pirmadienis tinkamas tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Liūtas (07 23-08 22). Šeštadienis ne pats geriausias metas pasirodyti viešumoje. Jei būsite lydimi savo antrosios pusės, elkitės korektiškai, kitiems girdint nesiaiškinkite santykių. Beje, tądien apskritai nereikia su niekuo aiškintis santykių – susipyksite žaibiškai. Sekmadienį atsigausite – aplinkybės netikėtai pasikeis jūsų naudai. Pirmadienį bus svarbu labiau remtis į save – ne laikas ko nors prašyti, juolab reikalauti.

Mergelė (08 23-09 22). Šeštadienį gali tekti kreiptis pagalbos į draugus ar patiems suskubti jiems padėti. Galimi menki, bet apmaudūs ginčai su vaikais. Būkite atlaidesni ir žmogui, kurį mylite, – nepriekabiaukite. Sekmadienis vėl smagesnis – jūs šypsotės, laimingi, ir viskas klojasi kuo puikiausiai. Pirmadienis – laimingas sekmadienio tęsinys. Diena tinkama užsiimti užvilkintais, atidėtais darbais, taip pat tinkamas sveikatai tikrintis.

Svarstyklės (09 23-10 23). Džiaukitės žmonėmis, kurie jus myli ir vertina. Šeštadienį jums patinkančio asmens palankumo ar populiarumo tarp draugų nesiekite ypatingais, šokiruojančiais būdais – tik susikompromituosite. Na, o sekmadienį bei pirmadienį pavyks naudingai suderinti malonumą su nauda. Pirmadienis palankus dirbantiems kūrybinį darbą. Tai geras laikas pirkti akmenis meilės amuletus.

Skorpionas (10 24-11 22). Šeštadienį būkite švelnesni artimiesiems, ypač tėvams. Venkite ginčų su vaikais – vargu ar ką jiems įrodysite. Sekmadienis, pirmadienis ramesni. Dabar pavyks rasti kompromisą – tai džiugus metas, kai nestinga dėmesio ir šilumos iš tų, kurie jums brangūs, artimi. Pirmadienis vis dėlto nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, atidėkite juos antradieniui.

Šaulys (11 23 – 12 21). Neplanuokite didelių kelionių šeštadieniui – verčiau užsiimkite namais bei artimųjų problemomis. Būkite atidesni artimųjų žodžiams, ypač ištartiems atsitiktinai, neva netyčia. Sekmadienis palankus susitikimams su bičiuliais, o štai naujų pažinčių geriau vengti. Pirmadienį palanku imtis skubių reikalų, tik mažiau kalbėkite, mažiau žadėkite.

Ožiaragis (12 22-01 19). Mažiau planuokite: netikėtas įvykis, nelauktas susitikimas gali pakeisti šeštadienio ketinimus. Likite ramūs – venkite ginčų tiek su artimaisiais (ypač dėl draugų), tiek su draugais. Savaitgalį geriausia praleisti su artimaisiais namuose ar kaimo sodyboje. Pirmadienį nepatartina leisti pinigų, juolab įsipareigoti tvarkant piniginiuose ir turto reikaluose. Svarbius susitarimus bei pirkinius atidėkite antradieniui.

Vandenis (01 20-02 18). Nesistenkite dirbtinai kitų stebinti – dėmesio jums bet kokiu atveju pakaks. Net atsibos – visą savaitgalį ir pirmadienį būsite dėmesio centre. Beje, šeštadienį venkite išlaidauti, tačiau pasistenkite artimuosius bent truputį palepinti. Tiesa, tai labiau pavyks sekmadienį, pirmadienį. Pirmadienis tinkamas tvarkyti įstrigusius reikalus siekiant juos paskubinti.

Žuvys (02 19-03 20). Geriausia visą savaitgalį skirti tik ramiam ir uždaram poilsiui. Pabūkite vieni, atsiribokite nuo aplinkinių – per daug energijos prarasite bendraudami ir nepailsėsite. Labiau pasisaugokite sukčių, apgavikų. Beje, nesinervinkite – padidės nelaimingų atsitikimų, ypač per elektrą, įvairių traumų tikimybė. Atidžiau dirbkite su kompiuteriais, nerizikuokite kelyje pirmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.