Palmira: savaitgalis – nepaprastas laikas, kai atsiveria akys

Savaitgalis – ypatingas metas po Saulės užtemimo, kai gali atsiverti anksčiau nepastebėti dalykai, kai galima naujai išvysti, suvokti jus supančius žmones – artimuosius, mylimą asmenį, draugus. Tai toks nepaprastas laikas, kai matai žmones, reiškinius tokius, kokie jie yra iš tiesų, – tarsi akys atsiveria. Kita vertus, kasdieniame gyvenime gali stigti atidos. Todėl, kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, viską tikrinkite – ne tą daiktą paimsite, ne ten kelyje pasuksite ir pamiršite tai, kas įprasta ir nesudėtinga, kas tuo metu svarbu...

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2018, 5:30 AM

Šeštadienį patartinas uždaresnis poilsis šeimoje – kuo daugiau dėmesio skirkite saviems. Palankus laikas aplankyti senyvo amžiaus asmenis, kad jiems padėtumėte, jais labiau pasirūpintumėte. Ir būkite dosnūs, kai teks pareikšti savo jausmus artimiesiems. Beje, tądien didesnis akcentas gali būti skirtas pinigų ar meilės stygiui šeimoje. Tad vieniems gali tekti išgirsti pretenzijų dėl per didelio atsidavimo veiklai (ir per mažo šeimai), tinginiams – dėl materialinių problemų namų ūkyje, o beveik visiems gali kliūti dėl netinkamai panaudojamų pinigų ir per didelių išlaidų.

Šeštadienis taip pat palanki proga išsiaiškinti, kas jums ateinantį mėnesį geriau : ką valgyti, kokius akmenis, drabužius geriau nešioti, su kuo bendrauti.

Sekmadienis – gerokai aktyvesnis laikas, puikus metas aktyviam poilsiui, kelionėms, viešnagėms bei svečiams priimti, dovanoms teikti.

Patartina dėl šeimos ramybės šeštadienį vengti išlaidauti, o didesnius pirkinius būtinai aptarti su antrąja puse.

Savaitgalį venkite didelių kompanijų – poilsis gamtoje, įvairūs turistiniai žygiai į mišką, prie sunkiai prieinamo ežero ir pan. jus geriau nuteiks, leis kokybiškiau pailsėti nei triukšmingas pobūvis. Kelionėms palankesnis sekmadienis. Vis dėlto savaitgalis netinkamas naujoms pažintims, ypač romantiškoms, užmegzti. Tiesa, poroms, kurios jau seniai kartu ir gerai pažįsta vienas kitą, sekmadienis gali dar labiau sutvirtinti jausmas bei pasitikėjimą vieno kitu.

Pirmadienį vyraus įtampa. Nebus paprasta susikaupti dirbantiems protinį darbą. Būkite atidūs dirbdami su dokumentais, tvarkydami piniginius reikalus. Ne laikas kreiptis į šefą su skundais ar prašymais – net jei ką nors pažadės, vargu ar įvykdys.

Pirmadienis nepalankus švęsti, pramogauti. Tądien patariama nešioti akmenis talismanus bei amuletus. Palanku jų įsigyti.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, gali pildytis per ilgą laiką.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – visą tai susiję su galimais nuostoliais, jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti, raktus pamesti – prarasti artimą žmogų, jei ryte kas nors ant galvos užkristų – tuščiai diena prabėgs, išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu laiku susidursite su kliūtimis, išbandymais; juoda, mėlyna, violetinė.

Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu – įgysite naudingų partnerių veiklai, išėjus iš namų sutikti žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, reikalų pagerėjimas jūsų darbe, netyčia išvysti laužą – apsaugos įgijimas, netikėtai gauti (arba rasti) pinigų – visą mėnesį sėkmė tvarkant reikalus, pelnas; balta, auksinė, purpurinė.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai regėti daug sapnų. Puiku, jei keliavote, lipote į kalną, regėjote tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – tai sėkmė, pinigai, turtas. Blogai, jei prausėtės, vandeniu plaukėte – apkalbos, jei kirpote plaukus, regėjote muses, tarakonus – apgaulės, vagystės, jei turėjote reikalų su banknotais – nuostoliai.

Blogas ženklas: kristi, raktus pamesti – nužiūrėjimo požymis, gresia nemalonumai namuose, rasti surūdijusių metalinių daiktų, jei namuose kas nors savaime užsidegs ar ims svilti drabužis ant jūsų – įspėjimas, kad reikėtų koreguoti jūsų gyvenimo būdą, dabartinį pasirinkimą; žalia, gelsvai žalia, raudona, ruda.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant – laimė, turtas; žydra, tamsiai mėlyna, auksinė.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti žvaigždes, dangų, vaivorykštę – jūsų laukia sėkmė. Atverti duris, įeiti į naujus namus – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas. Jei išvysite savo vaikystės namus – skolos sugrąžinimas. Būti nuogam – išsivalymas: ligų, nuodėmių atsikratymas. Blogai kristi – nesėkmė. Plaukti, maudytis – apkalbos, pasmerkimas. Matyti drabužius, matuotis juos – kažkas jumis naudojasi, mėgina užkrauti svetimas problemas. Stovėti ant aukšto kalno – laukia persilaužimas į gera gyvenime.

Blogas ženklas: susižeisti kruvinai, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas susikaupusiems, atidėtiems, užvilkintiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – gelsva, auksinė, alyvinė, vengtina – žalia.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį verta skirti namų rūpesčiams, o sekmadienį reikėtų sugalvoti progą mažai šventei artimiesiems bei draugams. Nors jums tai atrodys keista, šį savaitgalį jūsų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui pristigs jūsų šilumos, dėmesio, galite net sulaukti nepagrįstų priekaištų, kad jais visai nesirūpinate. Pirmadienį bus itin svarbi atida, tiek dirbant, tiek vairuojant transporto priemones. Gali gesti darbo technika. Būkite atidesni sveikatai.

Jautis (04 2–05 20). Verta atsisakyti išvykų, viešnagių, netvarkyti jokių dalykinių reikalų – skirkite šį savaitgalį išimtinai savo artimiesiems, stiprinkite meilės saitus. Tiesa, šeštadienio pirma pusė nebloga kelionėms, susitikti su draugais, giminaičiais. Pirmadienio nuotaikos smagesnės, norėsis kibti į darbus. Vis dėlto rizikuoti tądien netiks, svarbesnius susitikimus bei reikalus, ypač susijusius su dokumentų tvarkymu, verčiau atidėti antradieniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Jausitės puikiai, tad nuotaikos nėmaž nesugadins tai, kad dėl susikaupusių reikalų, draugų, giminaičių problemų gali tekti pakeisti savaitgalio planus. Vargu ar pavyks ramiai pailsėti, bet įspūdžių įvairovė – irgi smagus dalykas. Galite sulaukti netikėto dėmesio iš žmogaus, kuris jus kadaise mylėjo. Pirmadienis – ramus, puikiai tinkamas poilsiui, bet ne aktyviai veiklai. Pirmadienį išaugs rankų traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Pakylėtą šeštadienio rytmečio nuotaiką gali įžeminti pamiršti ar užvilkinti darbai namuose, neįvykdyti pažadai artimiesiems. Kadangi jums pakaks noro sulaukti daugiau meilės iš artimųjų, su įkvėpimu bei atsidavimu atliksite ir pačius nemaloniausius darbus. Sekmadienį neblogas metas aplankyti tėvus – būkite jiems nuoširdesni. Gimtadieniui švęsti ši diena irgi palankesnė. Pirmadieniui nieko skubaus neplanuokite, ne pats geriausias laikas ir kelionėms.

Liūtas (07 23–08 22). Nors šeštadienio pirma pusė gali nepatikti, vėliau aiškiai pasijusite padėties šeimininkais. Tai metas, kai sulauksite daug dėmesio iš aplinkinių, tačiau esminį dėmesį reikėtų skirti saviems, ypač savo vaikams. Labiau jais pasirūpinkite ir sekmadienį. Ne laikas savaitgalį aiškintis meilės santykius – nereikalaukite per daug, nes galite netekti ir to, ką turite. Pirmadienis nepalankus piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, pinigams investuoti.

Mergelė (08 23–09 22). Įtampa, nerimas gali lydėti iki pat sekmadienio vakaro, tad labiau pagalvokite, kaip save palepinti, kuo nuraminti, pradžiuginti. Venkite bendrauri su plepiais ar kvailais žmonėmis (dar labiau pavargsite), kaip ir aiškintis santykius su mylimu žmogumi, sutuoktiniu: jūsų geri norai ir su jais susiję dideli reikalavimai bus balsas tyruose. Pirmadienis – jūsų jėgos metas, tačiau nepervertinkite savo galimybių. Tądien suklysti, priimti neteisingą sprendimą bus itin lengva.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neužsisklęskite savyje, nesėdėkite namuose – būtinai kur nors išvykite prasiblaškyti, susitikite su senais draugais, pasikalbėkite apie savo reikalus, problemas su išmintingais, labiau patyrusiais asmenimis. Ir nenuogąstaukite, jei ne viskas klostysis, kaip norisi, – dabar fatališkas užtemimų laikas, kai iš esmės nieko negali pakeisti. Pirmadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti – geriausia šią dieną skirti poilsiui.

Skorpionas (10 24–11 22). Reikėtų vengti buitinių ginčų namuose, stenkitės dažniau nusileisti ir padėti antrajai pusei. Ir nenustebkite dėl jums keliamų pretenzijų, juolab nevertinkite tai kaip santykių atšalimo (tuomet taip tikrai gali atsitikti). Pirmadienį galimos staigmenos, netikėtas planų suirimas. Vis dėlto tai į naudą – laikas iš esmės jums sėkmingas, tad net ir nesmagūs dalykai pasisuks gera linkme.

Šaulys (11 23–12 21). Užsiimkite tuo, kas jums įdomu, gražu bei svarbu, tuomet savaitgalis nepraeis tuščiai. Spręskite ir savo vaikų problemas – šiuo metu jos gali labiau išryškėti bei nuliūdinti. Kad sėkmingai praeitų romantiškas pasimatymas, sekmadienį venkite per daug priekabiauti, kamantinėti. Tiesa, jei jums prisipažins meilę ar pasipirš – tai geros, patikimos sąjungos bei stiprių jausmų ženklas. Pirmadienį svarbu atidžiau atlikti užduotis darbe – galite išgirsti priekaištų iš vadovybės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kiek įtemptos dienos, kai svarbu mažiau dėmesio kreipti, kad ne viskas sklandžiai klostosi, ir atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo. Neverta kur nors vykti, tvarkyti svarbių reikalų, venkite aiškintis santykius su mylimu žmogumi ir nekurkite ateities planų – gali tekti nusivilti. Šiuo metu jums labiausiai reikalingas poilsis, svarbu stiprinti sveikatą. Pirmadieniui nepatartina planuoti tolimų kelionių, komandiruočių. Būkite atsargesni su darbo technika, taip pat vairuodami. Ir venkite ginčų su kolegomis, klientais, vadovybe.

Vandenis (01 20–02 18). Nors jausitės puikiai, nepamirškite, kad aplinkinių nuotaikos nebus tokios skaidrios. Tad venkite ginčytis, mokėkite atidžiau išklausyti tai, ką sako artimas žmogus, vaikai, sutuoktinis, brolis, sesuo ar kitas giminaitis. Nelengva bus suvokti, kas teisus ir kas kam skolingas, tad venkite ką nors kaltinti ar apie ką nors blogai kalbėti. Pirmadienis sudėtingas, nepatartina planuoti svarbių reikalų. Ir venkite skubėjimo, rizikos – dabar reikia nurimti ir išlaukti.

Žuvys (02 19–03 20). Pernelyg karingi bei ryžtingi jausitės šeštadienį iki pietų – neperlenkite lazdos kovodami už savo teises bei valdžią šeimoje, taip pat bendraudami su mylimu žmogumi. Sekmadienį daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti, būkite atidesni ir maisto kokybei, venkite persivalgyti. Ir nepriekaištaukite artimiesiems dėl jų didelių norų. Pirmadienis patikrins jūsų kantrybę bei toleranciją – mokėkite suprasti ir nusileisti. Ne laikas svarbiems įsipareigojimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.