Astrologė: atėjo metas, kai vienas ženklas galės mėgautis gyvenimu

Ateinanti savaitė bus ryški ir svarbi. Jaučių laukia svarbūs pokyčiai, Liūtų – šventė, bet ypač likimas pamalonins Šaulius, kurių pastaruoju metu pernelyg nelepino, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Vėžys
Vėžys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 15, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Jul 15, 2018, 11:18 AM

AVINAS (03 21– 04 20)

Atostogos. Svajonė nuo tikslo skiriasi tik tuo, kad svajojant reikia galvoti o siekiant tikslo – veikti. Dabar galite pasvajoti, paatostogauti ir viltis, kad visata pažers dovanų, už kurias nereikės mokėti. Dideli tikslai ir užmojai nukeliami po Žolinės, kai vasara išsibaigs. Daugiau laiko praleiskite su draugais, kolegomis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Permainos. Nedidelis postūmis, nauji bateliai ar ką tik užsimezgusi pažintis gali sukelti permainų uraganą. Nors ir atrodo, kad tai netikėta, laikina ir greitai praeis, viskas priklauso tik nuo jūsų norų, pastangų ir drąsos. Jei esate pasirengę sumokėti siūlomą kainą, ruoškitės pokyčiams.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Drąsa. Reikia drąsos, kad imtumėtės iniciatyvos, kai aplinkiniai tik lūkuriuoja, svarsto ir viliasi sulaukti palankesnio meto. Deja, jis gali ir neateiti. Todėl, jei pasitikite savimi ir manote, kad elgiatės teisingai, griebkite jautį už ragų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Svajonės. Bičiuliai gimtadienio proga linki, kad pildytųsi svajonės, tačiau pačios jos nesipildo. Pirmiausia jas reikia paversti tikslu, o tada negailėti jėgų. Jūs turite puikią progą leisti kitiems išgirsti apie savo troškimus ir planus. Kalbėdami, planuodami sulauksite vertingų patarimų.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Šventė. Gyvenimo dramos – ne jums. Jums reikia šventės, fejerverkų, balionų ir dainų. Visa tai laukia savaitgalį. Jei ne jūs, tai antroji pusė ar draugai tikrai surengs šventę. Entuziazmas, iniciatyva kunkuliuos. Gaila, bet tai žavės neilgai. Tam tikru metu šurmulys taps nuobodus ir jūs pasiilgsite darbo, pradėsite kurti planus ir po truputį užbaigsite vos prasidėjusias atostogas.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Galiojimo laikas. Tikslas – tai svajonė, kurios galiojimo laikas taip pat išsenka. Šią savaitę ne tik patikrinkite jogurto ar varškės galiojimo laiką, bet ir iš naujo įvertinkite savo tikslus. Gal tai, kas buvo svarbu pavasarį ar net vakar, šiandien jau atgyveno, tapo nereikalinga. Išsikelkite naujų tikslų ir pasistenkite juos įgyvendinti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Nerimas. Svirplių dainos žavi ne visus. Jums jos primins, kad vasara jau įpusėjo ir reikia koreguoti planus. Tiems, kas keliauja, bus sudėtingiau, nes pristabdys nenumatytos techninės kliūtys, nepavyks išvengti konfliktų. Tai nerimo ir netikrumo savaitė – jausite, kad kažkas keičiasi, o sukonkretinti negalėsite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Sprendimai. Svajojant viskas atrodo idealu ir paprasta, tačiau jūs puikiai žinote, kad galutinis rezultatas gali būti visai kitoks. Susiklosčiusi situacija gali trikdyti arba net išgąsdinti. Laimė, dabar turite pakankamai laiko savo tikslams apmąstyti ir nuspręsti, ar norite eiti tolyn.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Gurmaniška savaitė. Atėjo metas, kai galite mėgautis gyvenimu. Nereikia ieškoti kompromisų. Tiesiog būkite savimi ir kaupkite patirtį. Darbai judės pakankamai gerai, gal su vienu kitu kabliuku, tačiau tai negadins nuotaikos. Namuose arba viskas gerai, arba jūs nepastebite, kas vyksta.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Komanda. Jūsų darbams atlikti reikia stiprios komandos. Vieni nespėjate, užmirštate smulkmenas, todėl nuviliate ir save, ir kolegas. Būtina kam nors perleisti dalį darbų ir labiau pasitikėti aplinkiniais. Žmonės linkę padėti ir jaučiasi reikalingi, todėl suteikite jiems džiaugsmo.

VANDENIS (01 21–02 19)

Norai. Dramblį galima suvalgyti tik mažais kąsneliais, o didelį tikslą pasiekti etapais. Nekurkite didingų planų – dabar vasara, niekas neskuba, todėl neskubėkite ir jūs. Negalite aplenkti laiko ir viršyti galimybių. Dabar norite pernelyg daug – juk niekada nebūna taip, kaip įsivaizduojate ar norite. Todėl neeikvokite energijos ir tiesiog dairykitės.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Patirtis. Smerkti yra žymiai lengviau nei suprasti. Jūsų tikslas – ne atrodyti teisuoliu, o išsiaiškinti motyvus, sumodeliuoti situaciją padėti prašantiems pagalbos. Nusiteikite išmėginimams ir apsišarvuokite kantrybe. Didelė tikimybė, kad gobšaus neišmokysite dosnumo, kvailas nepradės mąstyti, o bailus ir liks bailus. Na, bent jūs tapsite pakantesni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.