Palmira: pirmadienį vyraus įtampa

Pirmadienį vyraus įtampa. Nebus paprasta susikaupti dirbantiems protinį darbą. Būkite atidūs su dokumentais, pinigais. Ne laikas kreiptis į šefą su skundais ar prašymais – net jei ką pažadės, vargu ar įvykdys.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-16 05:30, atnaujinta 2018-07-16 08:15

Pirmadienis nepalankus švęsti, pramogauti. Tądien patartina nešioti akmenis talismanus bei amuletus. Palanku juos įsigyti.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti žvaigždes, dangų, vaivorykštę – jūsų laukia sėkmė. Atverti duris, įeiti į naujus namus – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas. Jei išvysite savo vaikystės namus, atgausite skolą. Būti nuogam – išsivalymas nuo ligų, nuodėmių. Blogai kristi – nesėkmė; plaukti, maudytis – apkalbos, pasmerkimas. Matyti drabužius, matuotis juos – kas nors jumis naudojasi, mėgina užkrauti svetimas problemas. Stovėti ant aukšto kalno – laukia geras persilaužimas gyvenime.

Blogas ženklas: susižeisti kruvinai, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje keliskart kas nors pašauktų, išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas susikaupusiems, atidėtiems, užvilkintiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – gelsva, auksinė, alyvinė, vengtina – žalia.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį bus itin svarbi atida – tiek dirbant, tiek vairuojant transporto priemones. Gali gesti darbo technika. Būkite atidesni ir sveikatai.

Jautis (04 21–05 20). Šiandien nuotaikos smagesnės, norėsis kibti į darbus. Vis dėlto rizikuoti netiks, svarbesnius susitikimus bei reikalus, ypač susijusius su dokumentų tvarkymu, atidėkite antradieniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį išaugs rankų traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadieniui nieko skubaus neplanuokite, ne pats geriausias laikas ir kelionėms.

Liūtas (07 23–08 22). Diena nepalanki piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, pinigams investuoti.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis – jūsų jėgos metas, tačiau nepervertinkite savo galimybių. Tądien suklysti, priimti neteisingą sprendimą bus itin lengva.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien nepalanku tvarkyti svarbių reikalų, geriausia šią dieną skirti poilsiui.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis žada staigmenų, netikėtą planų suirimą. Vis dėlto tai į naudą – laikas iš esmės jums sėkmingas, tad net ir nesmagūs dalykai pasisuks gera linkme.

Šaulys (11 23–12 21). Šiandien svarbu atidžiau atlikti užduotis darbe – galite išgirsti priekaištų iš vadovybės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadieniui nepatartina planuoti tolimų kelionių, komandiruočių. Būkite atsargesni su darbo technika, taip pat vairuodami. Ir venkite ginčų su kolegomis, klientais, vadovybe.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis sudėtingas, nepatartina planuoti svarbių reikalų. Ir venkite skubėjimo, rizikos – dabar reikia nurimti ir išlaukti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis patikrins jūsų kantrybę bei toleranciją – mokėkite suprasti, nusileisti. Ne laikas svarbiems įsipareigojimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.