Astrologė vienam ženklui: atėjo laikas jūsų šou

Ši savaitė žada naujų galimybių ir gerų pokyčių net keletui Zodiako ženklų. Dovanų likimas nešykštės Šauliui ir Žuvims, o ypač – Ožiaragiams, žada astrologė Skirma Liepienė.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2018, 12:56 PM

Avinas (03 21–04 19)

Kol kas viskas nestabilu, siūbuoja, šiūruoja, bet planų yra. Kelionių laikas dar neatėjo, kaip ir investicijų, naujų mokslų ar sprendimų dėl rimtų paveldėjimo klausimų.

Tačiau tai temos, kurias gal ir reikėtų aptarti su tuo, kuris gali būti objektyvus šiais klausimais. Rūpesčiai, susiję su tėvų namais, kelia nemažai konfliktinių situacijų, todėl arba spręskite vieni, arba palikite tai daryti kitiems.

Jautis (04 20–05 20)

Naujovių nedaug, jau greičiau į naujus vandenis su sena valtimi. Kad ir kokių permainų gyvenimas siūlytų, jūs žiūrėsite labai atsargiai, stengdamiesi įvertinti visą galimą riziką. Rizikos gal ir nėra, jei nelėksite laukais, nekonfliktuosite ar pernelyg nevadovausite. Tačiau šis atsargumas atims visus nuotykius, visą pažinimo džiaugsmą. Leiskite sau bent truputį būti drąsesni, greitesni, ne tokie praktiški.

Dvyniai (05 21–06 20)

Meilė tik iš pradžių labai romantiška, vėliau ji panaši į infekciją. Ir neaišku, ar praeis gydoma, ar teks viską palikti savieigai. Kad ir kaip būtų, neskubėkite gydyti. Gal kas nors iš to ir išeis.

Šią savaitę ir taip bus trupinių, kurie nebus itin malonūs. Smulkūs nesusipratimai finansų sferoje, norų apkarpymas ir atidėti romantiški pasimatymai. Neverkite, tiesiog raskite kuo užsiimti.

Vėžys (06 21–07 22)

Suolelis. Nors noras viską padaryti pačiam labai didelis, komandos labui teks pasėdėti ant atsarginių suolelio. Ramiai, nerėkaujant ir nesiskeryčiojant. Laikas palankesnis komandiniam darbui nei individualiam, nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad viską galite vieni. Deja, tokiu atveju raudonoji kortelė garantuota. Tai nebus amžinai, jums tik reikia išlaukti, kol valdžia išvyks.

Liūtas (07 23–08 22)

Kontroliuoti dabartį, kad laimėtumėte ateityje. Bet tai reikia daryti stilingai, su ugnele, kad niekas net nepajustų, kaip toli siekia jūsų planai.

Šiurkščiai ar aikštingai sprendžiant problemas iškyla daugybė naujų problemų ir susipainioja lyg kalėdinių lempelių girliandos. Pabandykite iki trečiadienio išvis prie jų nesiliesti, kad nebūtų painiavos, ginčų ar nesusipratimų. Kita savaitė bus kitokia, viskas bus paprasčiau: ir spręsti, ir vadovauti.

Mergelė (08 23–09 22)

Triufeliai arba patinka, arba ne. Viskas priklauso nuo skonio receptorių. Taip ir dėl naujų pasiūlymų: arba iš karto juos priimate, arba atmetate. Svarstyti nėra nei laiko, nei galimybių. Kad ir koks sprendimas būtų, jūs padarysite taip, kaip tuo momentu atrodys teisinga. Naujų didelių pirkinių nebus. Maišelis užrištas: nei naujos sofos, nei naujos mašinos. Gerai knygai, spektakliui ar pasėdėti bare pinigų atsiras.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Viskas, kas įvyksta gero, dažniausiai laikraščių nepasiekia. Gyvenkite taip, kad apie jus nebūtų rašoma. Jei ir bus nedidelių nesklandumų, greičiausiai darbe ir ne dėl jūsų kaltės. Bet jų gali būti. Šiek tiek prisiminimų, neplanuotų susitikimų ar pobūvių. Bandykite pasitraukti į šalį ir nesipuikuoti ten, kur nereikia. Nepamirškite labdaros, gerų darbų, padėkite tiems, kuriems reikia.

Skorpionas (10 23–11 21)

Prieš pradėdami ieškoti pasiruoškite tam, ką galite rasti. Ne visada einate tuo keliu, kuriuo norisi, ne visada viskas vyksta pagal jūsų planą ir norus.

Dabar toks laikas, kai reikia išsiaiškinti, kas ko tikisi, kas ko nori, ir suprasti, ar galimi kompromisai. Žmonės skirtingi – skirtingai mato ir vertina. Bendrumo paieškos gali užtrukti ne vieną dieną, tačiau jį radus atsiveria naujų bendradarbiavimo galimybių.

Šaulys (11 22–12 21)

Smagu, kai yra kuo didžiuotis, ką parodyti ir kuo pasigirti. Ir tikėtina, kad atsiras nauja plunksna jūsų skrybėlėje, – gyvenimas nešykšti dovanų. Priimkite jas, girkitės, didžiuokitės.

Tačiau lengva ranka nešvaistykite to, ką gaunate, – pataupykite ateičiai. Bus ne toks turtingas ir ne toks dosnus laikas. Apie savo troškimus ir svajones kalbėkite pašnibždomis – nešaukite apie jas visiems.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nesislėpkite už užuolaidos – atėjo laikas jūsų šou. Neturite parengtos programos, nesitikėjote, kad turėsite tokią galimybę? Tai kodėl tada prašėte sėkmės? Tikėkimės, kad dar pasiruošite ir suspėsite. Gyvenimiškos situacijos keistos, netikėtos: tai ne komedija, tai – drama ir jūsų vaidmuo joje ne paskutinis. Labai sėkmingas ir naudingas. Tiems, kurie neišdrįs išlįsti, pasirodyti, surizikuoti, teks nusivilti.

Vandenis (01 20–02 18)

Gyvenimo troškinys. Visai nesvarbu, ką sudėsite, kokia nuotaika bus, kaip jį vadinsite. Viskas susimaišo, užpilama geru vynu ir virsta smagiu pasisėdėjimu su plepalais, ginčais ir linksmybėmis.

Šiame troškinyje nebus aštrios kritikos ar riebių nemalonumo gabalėlių, tiesiog spalvota, graži savaitė. Tiems, kurie nori dirbti, teks paieškoti ramaus kampo, tačiau jį surasti nebus lengva.

Žuvys (02 19–03 20)

Meilė, pasisekimas, pasirodymai. Visa tai, kas trumpam, bet aiškiai buvo iš jūsų atimta. Kūrybinės erdvės ir polėkio vis tiek dar nebus. Bet naujos galimybės, šiek tiek pravertos durys į visuomeninį gyvenimą leis įkvėpti prabangos, naujos patirties ir vilties gūsį. Na, gal kasdieniuose darbuose taip puikiai ir nesiseks, gal karjeros laipteliais dabar ir nepakilsite, bet išlieka viltis, kad viskas susitvarkys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.