Astrologė: vienas ženklas pagadins aplinkiniams gyvenimą

Šią savaitę tvyros ne vien malonus uogienės kvapas. Vienas Zodiako ženklas aplinkiniams kaip reikiant pagadins gyvenimą, tačiau jam pačiam puikiai seksis siekti tikslų – būtent tokią savaitę astrologė Skirma Liepienė prognozuoja Ožiaragiui.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2018, 11:21 AM, atnaujinta Sep 11, 2018, 2:23 PM

Avinas (03 21–04 19)

Maloniai kvepianti, bet labai lipni, lyg ką tik išvirta uogienė, savaitė. Lyg ir niekas nepasikeitė, lyg ir viskas gerai, bet jaučiatės lyg svečiuose: neaišku, kur prisėsti, kas galima, o ko ne. Nesirūpinkite, netrukus viskas bus aišku: kur atėjote, pas ką ir kodėl. Jei darbai stringa, priežastis atsiras, jei kas nepatenkintas – irgi paaiškės. Svarbu, kad bjaurios bobos gyvenimo uogienės nesugadintų.

JAUTIS (04 20–05 20)

Galima ir paverkti, kai niekas nemato. Visi manys, kad tai lietus, o gal sumirkusių batelių gaila. Darbų daug, laiko mažai, planai ir išankstinės nuostatos mažokai tepadeda. Viskas ne tuo ritmu, ne taip, kaip planuojate, ne taip, kaip norite ar manote. Pagalba iš šalies menka, o kartais labiau trukdanti nei padedanti. Nurimkite – tikrai bus taip, kaip neplanavote, ir nieko nepadarysite. Viskas bus gerokai anksčiau, nei manėte.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ne visos uogos saldžios, ne kiekvienoje pelkėje spanguolės noksta. Gali būti, jog užbridote ne ten, kur reikėjo. Pasukti atgal negalėsite, teks ieškoti brastos. Ir ja gali tapti nedidelė darbinė kelionė, savaitgalio išvyka į gamtą ar tiesiog ramus pokalbis namuose. Išeitį vis tiek teks rasti, kad ir kokios rūgščios bus pasekmės. Viskas dar ne dabar, dar po poros savaičių, o dabar ieškokite būdų, kaip tai išspręsti.

Vėžys (06 21–07 22)

Paslaptys lieka paslaptimis, jose niekas nesikuičia, niekas nieko neieško ir net nebando jūsų ištempti į dienos šviesą. Manote, jog jus myli, saugo ir todėl taip elgiasi? Klystate. Jei nesidomi, tai tikrai ir neįdomu. Pagalvokite, kiek esate verti ir ką su ta verte daryti, kokiais matais ją matuoti ir ar verta ją kelti. Ir ne tik namuose, bet ir darbuose. Tai ypač aktualu tiems, kurie darbams vadovauja, o ne aklai vykdo nurodymus.

Liūtas (07 23–08 22)

Džiūstantys apyniai nebūtinai primena alų – jie kartais tiesiog migdo. Atrodo, kad jų spurgais nuklota visa savaitė: lengvame svaigulyje teka laikas, jūs nieko nespėjate, bet ir neskubate, nesikremtate dėl to. Niekas jūsų ir nekaltina, nereikalauja. Tas tingulys kitą pirmadienį išsivadės ir jau tada matysite, ką praleidote, kur nedalyvavote, kur reikia vytis. O dabar ramiai, be skubos dirbkite, užsiimkite tvarkos įvedimu bei planavimu to, kas bus tolimoje ateityje.

Mergelė (08 23–09 22)

Vis dar laikomasi principo, kad geriau tylėti nei bandyti išsiaiškinti, kas vyksta. Teisinga ar ne tokia pozicija, parodys laikas, tačiau dabar ji patogiausia. Savaitė praeina atmetant tuos darbus, kurie nėra svarbūs, ir skubotai atliekant tuos, kurių atmesti nebeįmanoma. Finansiniai planai labiau primena paukščių migracijos taką nei pasipildžiusios piniginės tikimybę – numatoma toli, su įvairiomis variacijomis, rezultatas taip pat neaiškus.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Slidžios ne tik kazlėkų kepurėlės, bet ir bet kokios derybos ar susitarimai. Nesvarbu, ar kalbėsite apie naujos mašinos pirkimą, ar prašysite didesnės algos, ar kišenpinigių. Labai sunku išlaikyti pusiausvyrą: lyg ir mažoka, lyg ir baisu daugiau prašyti. Turite patys pajusti, kur ir kaip elgtis. Svarbu nesimuistyti. Tiems, kuriems viskas gerai, bus ir taip gerai. Jokių bandymų, jokių kritimų, jokių pergalių.

Skorpionas (10 23–11 21)

Po obelimi nesėdėti – dar bumbtelės koks obuolys, bet naujų idėjų vargu ar pamėtės. Tęsiasi viskas, kas buvo pradėta. Jokių naujovių ar atradimų. Nesvarbu, ar sėdite namuose, ar klajojate svetimame mieste. Nieko naujo ir stebuklingo. Tai liūdina, nes pramogų norisi, galimybių yra, o vaizduotė nuvilia. Esate mylimi, gražūs ir visiems dabar labai reikalingi. Pasinaudokite šiuo periodu ir užmegzkite ne tik reikalingų, bet ir įdomių pažinčių.

Šaulys (11 22–12 21)

Nors rytais voratinkliai atrodo labai žavingai, juose kažkur pasislėpęs tūno voras. Užkabinsite, sujudinsite, ir voras jus sudoros. Būkite atsargūs eidami į svetimą teritoriją, kalbėdami su konkurentais ar regzdami apgaulės planą. Labai menka riba tarp malonaus pokalbio ir ginčo, tarp sutarties ir noro turėti maksimalią naudą. Draugai menkai tepagelbės, kai jūs susipainiosite. Sėkmingos dienos ne tos, kai laimite, o tos, kai neįkliūvate.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Karštas oras išėjo, aplink kurį laiką tvyrojo smarvė, bet jūs padarėte taip, kaip jums reikėjo. Šios savaitės kryptis ir yra tokia – bet kokiomis priemonėmis pasiekti savo tikslą, ir visai nesvarbu, kaip jaučiasi kiti. Sudėtinga, nes geri jau tikrai nebūsite, malonūs – taip pat. Ką dabar suplanuosite, ką pradėsite, tas ir seksis. Praleisite artimiausias dienas tyliai, ramiai filosofuodami ar pataikaudami – po eglute bus tuščia, o ir pati eglutė menkutė.

Vandenis (01 20–02 18)

Ant siauro tiltelio sunku prasilenkti dviese, ypač tada, kai nesate linkę nusileisti. Įsirėmę ragais, užsispyrę laikotės savo senųjų principų, nenorite atsitraukti nė per žingsnį. Viskas baigsis kaip pasakaitėje – pūkštelėsite į šaltą vandenį, tai gal kiek atgaivins ir sumažins jūsų įkarštį. Tie, kurie laiku atsitrauks, nebijos pasirodyti nuolankesni, ramesni, užims gerokai palankesnes pozicijas ir kelionę link tikslo galės tęsti su mažesniais laiko bei finansiniais nuostoliais.

Žuvys (02 19–03 20)

Dėmesys skirtas ne jums. Visi užsiėmę savais reikalais, savais planais ir norais. Jums teks rimtai pakovoti, kad jus pamatytų, įvertintų ir jumis patikėtų. Tai neišsispręs per vieną dieną, tačiau kaip tik dabar klojamas visai naujas geltonų plytų kelias į ateitį, į svetimas, nepažintas šalis. Jūs turite galimybę atrasti naujas veiklos sritis, naujas mokymosi įstaigas, naujus mokytojus, galite sutikti tuos, kurie lydės jus ne vienus metus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.