Palmira: tai savotiško aklumo metas

Nors ankstesnių dienų įtampa palengva sklaidosi, viskas rimsta, dar išlieka gana nepalanki kai kurių planetų padėtis, tad labai rizikuoti nederėtų – imkitės tik to, dėl ko esate garantuoti, ką gerai žinote ar esate patikrinę. Nereikėtų šiuo metu skubinti įvykių, imtis naujų darbų. Analizuokite savaitės konfliktus, problemas, tik neskubėkite aiškintis teisybės – iliuzijų pakaks ir nepadės nei logika, nei intuicija.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2018, 5:30 AM

Ne laikas skirti svarbius susitikimus, aptarinėti reikšmingus dalykus – tai savotiško aklumo, kvailumo metas, kuris gali aplankyti net ir labai protingus ir tvirtai ant žemės stovinčius asmenis. Beje, ne laikas dalytis savo išgyvenimais, patirtais įspūdžiais: sukelsite apkalbas bei kitokius nesusipratimus.

Tvarkant reikalus (nors geriau to nedaryti) reikėtų būti itin atidiems kitam kalbant, tariantis, žadant, taip pat pasirašinėjant dokumentus. Tai blogas laikas rašyti ir skaičiuoti, keistis informacija – tikėtina painiava: kažką ne taip parašysite, klaidingai išgirsite, ne taip suprasite ar netiksliai paaiškinsite.

Nederėtų kurti planų, priimti svarbių, ilgalaikių sprendimų – deja, situacija atrodys geresnė, nei yra iš tiesų. Nepatartina pirkti vertingų daiktų, ypač transporto, ryšio priemonių. Dėl nieko nebūkite tikri – netikėtumų pakaks, ir būtent ten, kur nelauksite.

Žiniasklaidos, taip pat transporto tarnyboms – blogas laikas.

Bus didesnė apgaulių, vagysčių tikimybė. Būkite atidesni prie vairo – gresia avarijos dėl išsiblaškymo, žioplumo. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač apsvaigusiems žmonėms, – svaigalų šiandien apskritai derėtų vengti. Būkite atsargesni prie vandens.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik tiems, kurie kelyje ar prie atviro lango. Puiku buvo regėti save nuogą, matyti žvaigždes, vaivorykštę, dangų.

Blogas ženklas: jie veidrodis sudužtų, ant jūsų kas nors užkristų ar byrėtų smėlis, tinkas, juodvarnis virš galvos kranksėtų, susižeisti kruvinai, jei bėgtų rudas vanduo iš čiaupo.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje kas nors pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus bendrauti, gausiems susibūrimams, kelionėms, viešnagėms, svečiams priimti, kultūros ir meno, šventiniams renginiams.

Avinas (03 21–04 20). Vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis – netikusios jūsų nuotaikos greitai persiduos sutuoktiniui bei aplinkiniams. Būkite apdairesni su pinigais (ypač bendrais), labiau pasaugokite savo turtą. Tinka užsiimti sunkiais, nemaloniais, atidėtais darbais.

Jautis (04 21–05 20). Pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl to jūsų planai gali suirti. Ir nesitikėkite, kad pavyks teisingai numatyti aplinkinių elgesį, – senas draugas, patikimas partneris gali nuvilti, o atsitiktinis – pagelbėti. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su sutuoktiniu. Ne laikas ir atsitiktiniams meilės nuotykiams, ypač jei turite porą, – greitai viskas išplauks į paviršių.

Dvyniai (05 21–06 21). Pavojinga diena – tikėtinos traumos, konfliktai su kolegomis, darbo technikos ar automobilio gedimai. Nors rūpesčių jums pakaks, aplinkiniai irgi ko nors reikalaus, prašys. Tramdykite pareigos ir užuojautos jausmus – mąstykite, kam padedate, vėliau galite dėl to gailėtis. Galimi nemalonumai dėl užvilkintų, atidėtų, pamirštų darbų.

Vėžys (06 22–07 22). Meilė padaro laimingus, įkvepia nuostabiems dalykams. Tai kam pyktis su tais, kurie jus myli? Neskubėkite įtarinėti mylimo žmogaus, jei ką nors netikusio išgirsite, – šiandien stiprus sugedusio telefono efektas. Beje, naujos romantiškos pažintys nebus perspektyvios, tad geriau neįsimylėti pirmo sutikto. Nebūkite patiklūs piniginiuose, turto reikaluose ir užsispyrę ginčuose.

Liūtas (07 23–08 22). Mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams bei šefui. Verčiau pamąstykite, kaip galite padėti artimiesiems, ką gera galite nuveikti šeimos labui? Nepalanku tvarkyti dalykinių reikalų, – užsiimkite užleistais darbais namie. Palanku tikrinti sveikatą, aiškintis, kokie produktai jums tinka ir yra reikalingi, tinkamas laikas ir naujos dietos pradžiai.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite realistai, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite. Venkite ginčų (ypač su savo mokytojais, vadovais, taip pat kelių policija) ir labiau pasisaugokite vagių prekyvietėse bei viešajame transporte. Nebūkite patiklūs: dažniau prisiminkite liaudies įspėjimą, kad „kvailas (kaltas) ne tas, kuris pasakė, o tas, kuris patikėjo“.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite taupesni ir saikingesni, nepasiduokite įkalbinėjimams – galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nešykštėkite ir nepriekaištaukite dėl išlaidų. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio – gausite priešingą rezultatą. Na, o kasdieniuose darbuose būkite budrūs ir atidūs – išsiblaškymas, neatsargumas gali brangiai kainuoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Iš esmės nebloga diena – gali pavykti visai sėkmingai sutvarkyti ne vieną reikalą, ypač jei kreipsitės patarimo ar pagalbos į draugus, jei paisysite sutuoktinio nuomonės, įsiklausysite į savo poros įspėjimus. Nebūkite labai įsitikinę savo teisumu – pasitikrinkite prieš ką nors teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Diena palanki susitikti su vyresnio amžiaus giminaičiais.

Šaulys (11 23–12 21). Tai nebus lengva diena – pernelyg dėl visko jaudinsitės, be reikalo graudinsitės. Nesitikėkite, kad visiems rūpės jūsų rūpesčiai, tad mažiau skųskitės, ypač draugams bei kolegoms. Nesinešiokite daug pinigų ir venkite be rimto reikalo važinėti automobiliu. Svarbiais ir atsakingais darbais neužsiimkite – didesnė klaidų, broko tikimybė, dėl to būsite apkaltinti neišmanymu, žioplumu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mažiau planuokite, mažiau žadėkite – šiuo metu jums bus sunku teisingai įverti perspektyvas, savo būsimas galimybes. Vargu ar pavyks ištesėti šiandien duotą žodį. Susitikite su bičiuliais, pasitarkite – draugai padės išvysti tai, ko nematote, tad verta atidžiau išklausyti jų nuomonę, jei ji skiriasi nuo jūsų. Ne laikas pirkti brangią techniką. Taip pat reikėtų atsargiau elgtis ir su buitiniais elektros prietaisais, kompiuteriais.

Vandenis (01 20–02 18). Jei tektų tvarkyti svarbius dalykinius reikalus – neskubėkite, galite padaryti rimtų klaidų. Mažiau nervinkitės patys ir nenervinkite tų, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė. Neverta kreiptis į vadovybę su prašymais, pasiūlymais. Romantiškiems pasimatymams bei pažintims laikas visiškai netinkamas. Bendraudami su artimaisiais, vaikais, mylimu asmeniu būkite tolerantiški ir mažiau įtarūs.

Žuvys (02 19–03 20). Apgaulinga diena – viskas gali baigtis atvirkščiai. Nieko nepriimkite už gryną pinigą, palikite sau teisę abejoti, tikrinti, nežadėti, neįsipareigoti. Atidėkite svarbius reikalus kitoms dienoms, bent jau savaitgaliui ar pirmadienio rytmečiui. Na, o kol kas galite neįvertinti pavojaus, patikėti sukčiumi arba imti be reikalo įtarinėti seną gerą draugą ar niekuo dėtą sutuoktinį. Neverta aiškintis kilusių sunkumų, nesusipratimų (jie itin tikėtini kelionėje).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.