Palmiros horoskopas spaliui: tik vieno ženklo laukia sėkmė ir išaukštinimas

Ruduo įsibėgėja. Spalio mėnuo nebus lengvas: Skorpionų laukia sudėtingi išbandymai, Šauliams spalis apskritai bus lyg tamsiausia naktis prieš aušrą. Maloni išimtis - Svarstyklės, kurioms spalis taps sėkmės ir išaukštinimo mėnesiu, žada astrologė Palmira Kelertienė.

 D.Stankaus ir 123rf nuotr.
 D.Stankaus ir 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2018, 12:12 PM, atnaujinta Sep 30, 2018, 12:27 PM

Avinas (03 21-04 19)

Neprognozuojamas metas, kai netikėtai viskas ima ir pasisuka nenumatyta linkme ir pakimba ant plauko. Jau pirmomis mėnesio dienomis gali tekti susidurti su išdavyste ar priešų spąstais. Jums bus svarbi draugiška parama.

Skirkite daugiau dėmesio partnerystės santykiams stiprinti. Siekite susitarti su priešininkais. Šį mėnesį gali tekti nukentėti per pavyduolių intrigas, priešų kerštą. Nereaguokite į jų provokacijas.

Venkite pažeidinėti įstatymus, nesivelkite į konfliktus su teisėsaugos atstovais. Dėl įstatymų pažeidimo, mokesčių nemokėjimo, skolų negrąžinimo (net sutuoktinio valios, patarimų nepaisymo) galite patirti nuostolių, pakenkti savo karjerai. Neapsunkinkite susiklosčiusios situacijos ir neištikimybe sutuoktiniui – tokių pagundų atsiras 8–14, 29–31 dienomis.

Jautis (04 20-05 20)

Mėnesio pradžia gera aktyviai veiklai, darbe susikaupusioms problemoms narplioti ir sveikatai stiprinti.

Per pažįstamus, draugus pavyks rasti naujų pajamų šaltinių.

Tiesa, ieškoti to, kas nauja, reikėtų tarp pamiršto seno – prisiminkite senus draugus, partnerius, kartu nueitą gyvenimo kelią.

Venkite užsiimti neteisėta veikla ar išsisukinėti nuo mokesčių – daugiau prarasite, nei uždirbsite. Nebūkite patiklūs bendraudami su užsieniečiais 8–17 dienomis. Šis laikas patikrins ir santykių su partneriu tvirtumą.

Mėnesio pabaiga žada ir romantišką intrigą, tik vargu ar užsimezgęs naujas ryšys bus perspektyvus. Labiau pasaugokite pinigus, turtą 10–12, 22, 23, 30, 31 dienomis.

Dvyniai (05 21-06 20)

Mėnuo bus naudingas, jei sieksite užglaistyti nesklandumus su partneriais, sutuoktiniu.

Spalis palankus kūrybinei veiklai, savo darbus pristatyti visuomenei, pasirodyti scenoje.

1, 2, 8–12, 19 dienomis Dvyniams reikėtų pasisaugoti ir neįsivelti į visuomeninį skandalą, į kurį jau bus įpainiota ne tik jūsų dalykinė veikla, bet ir asmeninis gyvenimas.

Nors spalio mėnuo Dvyniams bus romantiškų įsimylėjimų laikas, būkite itin apdairūs, nes lengvai galite įkliūti į aferistų spąstus.

Nebūkite lengvabūdiški ir spręsdami finansinius klausimus – viskas turi būti apgalvota, kitaip greitai patirsite nuostolių, neišsisuksite ir nuo teisėsaugos atstovų.

Vėžys (06 21-07 22)

Iki 23 dienos spalis nepalankus aktyviai dalykinei veiklai. Geriausia pailsėti nuo darbo rūpesčių pasineriant į šeimos reikalus.

Jei rasite kam perkelti bent dalį savo dalykinių reikalų naštos, sutaupysite ne tik laiko, bet ir sveikatos.

Darbe venkite papildomų užduočių, neprivalomo bendravimo, gilinkitės į praėjusius įvykius, analizuokite patirtas pamokas.

Gali tekti ir realiai sumokėti už buvusias klaidas.

Aiškindamiesi tai, kas buvo, sugebėsite rasti silpnųjų, taisytinų vietų, aptiksite nepastebėtų nuostolių šaltinių. Mėnesio pabaigoje atgausite optimizmą, nors tvarkant darbo reikalus dar nereikėtų rizikuoti – viskas gali apsisukti 180 laipsnių kampu.

Liūtas (07 23-08 22)

Spalis kiek prablaškys nuo besikaupiančių liūdnokų ar net niūrokų minčių, nes pakaks malonių staigmenų: naujos pažintys, smagūs susitikimai, naudingi pasiūlymai, kuriais reikėtų pasinaudoti.

Šiuo metu neverta kurti ilgalaikių planų – sėkmė bus, bet trumpam. Tad suskubkite ja pasinaudoti.

Sąlygiškai sėkmingiausia – pirmoji mėnesio savaitė.

O štai antroji pavojinga – nesileiskite į avantiūras nei finansiniuose reikaluose, nei meilėje.

Problemų gali užgriūti ir dėl atsitiktinio, slepiamo meilės ryšio.

Trečiąją dekadą venkite rizikuoti, nepasikliaukite nei sėkme, nei draugų pažadais – tai nestabilus laikas, kai nepadės nei išradingumas, nei asmeninis žavesys.

Mergelė (08 23-09 22)

Norėsite vieno, bet elgsitės priešingai. Nors sieksite ramybės darbe bei tradiciškų santykių šeimoje, kažkokiu nepaaiškinamu būdu kelsite stresą sau bei aplinkiniams, ypač 1–3, 8–12, 19, 22, 23 dienomis.

Likite nuoseklūs, labiau vertinkite tai, ką turite.

Kita vertus, mėnuo gali nubrėžti aiškią ribą, kiek dar galite kentėti netikusius santykius su dalykiniais partneriais, vadovu ar sutuoktiniu. Iširusios poros dabar gali ryžtis skyryboms.

Trečiąją dekadą teks staigiai priimti sprendimus.

Jausite artimųjų, giminaičių spaudimą – vargu ar jums bus palikta pasirinkimo teisė. Ir nebijokite atisakyti to, kas jau nebe jūsų, – ir darbe, ir jausmų sferoje.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Spalis – sėkmės atgavimo, išaukštinimo mėnuo.

Gimtadienis jums dovanos naują įkvėpimą, jėgų!

Tačiau neskubėkite sulaukę savo gimtadienio imtis kokių nors permainų, nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus – antrąją mėnesio savaitę ir trečiąją dekadą nuostoliai labiau tikėtini nei pelnas.

Taupykite ir savo jausmus, vertinkite esamus meilės santykius – vydamiesi savo svajonę galite prarasti tai, kas šalia jūsų.

Na, o iki gimtadienio pasistenkite nepervargti nuo darbų ir bendravimo.

Tai tas laikas, kai dera atleisti skriaudikams, grąžinti skolas, baigti senus darbus, užsiimti jums priimtinomis kūno bei sielos valymo praktikomis.

Skorpionas (10 23-11 21)

Šis mėnuo Skorpionams taps sudėtingu išbandymu. Kritinis laikas, kai svarbu neprarasti savitvardos bei ramybės, bus 8–12, 22–24 dienomis.

Tuomet galimi netikėti, net dramatiški pokyčiai, priverčiantys suvokti, kas svarbiausia gyvenime.

Galimos ir išdavystės, bet jos parodys, kas yra draugai, o kas – priešai. Gresia nuostoliai ne tik per partnerius, bet ir per savo klaidas.

Spalis išblaivys jus nuo įvairių iliuzijų, privers perkainoti vertybes – patirtas stresas vers blaiviau pažvelgti ir į tuos žmones, kurie buvo autoritetai, mokytojai, kuriais pasitikėjote, kuriuos mylėjote.

Neišvengiamai trūks nereikalingi asmeniniai ryšiai, iširs nenaudingas dalykinis bendradarbiavimas.

Šaulys (11 22-12 21)

Spalis itin neramus – lyg tamsiausia naktis prieš aušrą. O šviesus rytojus tikrai ateis, tik sulaukite savo gimtadienio! Dabar bus svarbus koreguoti savo elgesį su viršininkais, kolegomis bei mylimu žmogumi.

Daugiausia problemų spalį gali tekti patirti 1–3, 10–12, 22–24 dienomis.

Pirmąsias dvi spalio mėnesio dekadas suskubkite sutvarkyti svarbesnius reikalus.

Vėliau netiks nieko nauja pradėti. Bus svarbu labiau pasisaugoti intrigantų darbe, būti atsargesniems finansiniuose dalykuose ir daugiau dėmesio skirti sveikatai.

Trečioji dekada patikrins įsimylėjusiųjų santykių tvirtumą – nederėtų klausytis apkalbų, siekite labiau pasikliauti vienas kitu.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Sunkoka bus spalio pradžia – Ožiaragiams teks akis į akį susidurti su priešais bei konkurentais.

Vis dėlto gelbės senos pažintys, atgaivins mylimo žmogaus pasiaukojimas.

Nemažai iš jūsų bus pareikalauta ir antrąją mėnesio pusę.

Teks įrodinėti ir savo kompetenciją darbe.

Trečiąją dekadą pajusite palengvėjimą, tačiau išsivadavę iš vienų rūpesčių neįsivelkite į naujus.

Spalį bus svarbu neskubinti įvykių – tuo tik stabdytumėte įvykių eigą.

Taip pat nesivelkite į kovą su konkurentais – taip tik susilpnintumėte savo pozicijas.

Daugiau laiko skirkite savo vaikams – trečiąją dekadą jie gali turėti nemalonumų.

Vandenis (01 20-02 18)

Apgaulingas mėnuo – iš pažiūros palankus, tačiau iš esmės pavojingas pagundomis, provokacijomis tiek darbe, tiek meilėje. Verta nuo pirmųjų spalio dienų spręsti ir finansines bei juridines problemas – grąžinkite skolas, sumokėkite mokesčius.

Spalį gresia ir šantažas iš jūsų aplinkos žmonių.

Šiuo atveju sudėtingiausia bus antroji spalio savaitė, kai gali suirti planai, nes pristigs kažkieno drausmingumo, geranoriškumo, nebus apskaičiuotos finansinės galimybės, nes draugas ims ir nusisuks, neištesės žodžio ar dar kas nors jam nutiks.

Trečiąją dekadą gali tekti ginti savo kompetenciją, įrodinėti sąžiningumą, nekaltumą. Mažiausiai kliūčių patirsite trečią spalio savaitę.

Žuvys (02 19-03 20)

Sunkokas mėnuo – bent jau pirmoji mėnesio pusė vers dažnai susimąstyti, kam tas vargas, kodėl tiek keblumų ir apskritai kur dingo šviesa tunelio gale.

Nurimkite – tai tas laikas, kai kančia siunčiama geriems, tai yra jūsų auklėjimo, gryninimo, tikslams. Na, o jei norite kuo labiau sumažinti stresų, keiskitės savo noru: nelaukite, kol likimas imsis priverstinių priemonių.

Pavojingiausias dalykas spalį – ambicijos. Jei jos nepagrįstos, gali tekti nusivilti. Nesistenkite kitiems įrodinėti savo pranašumo, būkite kuklesni, pagarbesni kito autoritetui, kitaip pralaimėsite, net prarasite tai, kas pasiekta.

Dėl ambicijų kovos gali kilti nemenkų konfliktų su sutuoktiniu, viršesniais už jus asmenimis, o tai pakenks ne tik jūsų piniginei, bet ir sveikatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.