Astrologė vienam ženklui: įdirbis duos naudingų vaisių

Kai kuriems Zodiako ženklams (Avinui, Svarstyklėms, Šauliui) šią savaitę gresia trintis namuose. Kitų (Liūto, Skorpiono) laukia neramumai darbe, pastebi astrologė Palmira Kelertienė. O štai Jaučio įdirbis šią savaitę duos naudingų vaisių.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Astrologė Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
 Astrologė Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 16, 2018, 10:42 AM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienio rytmetys – nebloga proga spręsti įsisenėjusias darbo problemas. Deja, dabar toks metas, kad įtampa tvarkant reikalus, nerimas dėl pinigų gali neigiamai atsiliepti santykiams su antrąja puse. Jei anksčiau dar dvejojote, antradienio vakare, trečiadienį galite nuspręsti, kad tarp jūsų viskas baigta. Vis dėlto nurimkite. Tai – laikinos problemos, tiesa, kantrybės reikės mažiausiai mėnesį. Netikėtas susitikimas, nauja pažintis ar tiesiog bičiuliškas pokalbis ketvirtadienį, penktadienį gali pakeisti jūsų ketinimus, planus. Suvoksite, kad kažką darėte ne taip. Iš tiesų atsikratyti ko nors pasenusio – geras metas. Tai gali būti blogas įprotis, netikę santykiai su savo pora, vaikais, tėvais, pagaliau vyraujanti tvarka namuose – ir ne tik daiktai. Savaitgalis puikus susitikti su senais draugais, surengti romantišką vakarienę mylimam asmeniui. Nuo pirmadienio ramybė baigsis – būsite verčiami priimti staigų sprendimą. Netikėtai gali paaiškėti, kad finansinės problemos kur kas didesnės, nei manėte, kad negali (ar nenori padėti) tie, kurie anksčiau neapvildavo.

Jautis (04 21–05 20)

Jūsų didysis įdirbis duos naudingų vaisių: tai, ko anksčiau negalėjote, kas buvo neįveikiama, šią savaitę pavyks. Tuo įsitikinsite pirmą antradienio pusę ir ketvirtadienį – tai tinkamas laikas tartis, derėtis su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų reikalo sėkmė ir karjera. Trečiadienį geriau nerizikuoti ir neskirti nei svarbių dalykinių, nei romantiškų susitikimų. Ketvirtadienis – išskirtinė diena atsakingiems darbo susitikimams ir susitarimams. O štai penktadienį teks susitaikyti su neišvengiamais dalykais darbe, santykiuose su vadovybe, taip pat su artimaisiais (ypač tėvais). Svarbiausia – neišsigąskite, jei įvyks neplanuotų dalykų. Viskas išeis į naudą, jei būsite tvirti! Per poilsio dienas verta pamąstyti apie susidariusią padėtį namuose, darbe, pasistengti suvokti, kuo ji naudinga. Beje, savaitgalis – bičiuliškos pagalbos ir nuoširdžios užuojautos metas, kai naudinga pasidalinti savo abejonėmis, liūdesiu. Neplanuokite svarbių dalykinių susitikimų, brangių daiktų įsigijimo ir atsakingų kelionių pirmadieniui.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis neramus, kai dėl blogos nuotaikos galima žengti netikusį žingsnį tiek veiklos, tiek asmeninio gyvenimo srityse. Tai tas laikas, kai negalima trankyti durimis, sakyti „išeinu“, nors nepasitenkinimas darbu arba antrąja puse gali virsti rimtais veiksmais. Vis dėlto ne laikas nei atsisakyti darbo vietos, nei išgrūsti iš savo namų ir širdies mylimo asmens. Gana greitai ieškodami naujo darbo suprasite, kad pabėgote nuo vilko ir laukia meška. Deja, apims nerimas ir dėl vienatvės – nepadės nei draugai, nei draugės, nei nauji gerbėjai. Neplanuokite rimtų dalykinių susitikimų antradieniui, trečiadieniui ir jokių avantiūrų (nebūtinai veikloje) – tai iliuzijų, rimtų klaidų, kurios gali daug ką sugadinti, metas. O ketvirtadienis žada netikėtą sėkmę, naudingus dalykinius susitikimus ir susitarimus. Penktadienis – vėl įtartinos sėkmės metas. Neskubėkite džiaugtis tuo, ką sužinosite, kas įvyks, kas bus pasiūlyta ar pažadėta, – vėliau dėl kokios nors menkos priežasties tai nuplauks, arba kils įvairiausių nesklandumų. Savaitgalis bus puikus, jei elgsitės tolerantiškiau su artimaisiais, – jums atrodys, kad tik jūs žinote, kaip kam reikia elgtis. Bet svarbiausia bus gerai pailsėti. Jau nuo kitos savaitės atsiras naujų rūpesčių, susijusių su darbu, namais, ypač jei šiuo metu esate užsiėmę remontu.

Vėžys (06 22–07 22)

Kelias į laimę šią savaitę nebus lengvas. Aiškiai jausite, kad situacija sunkiai valdoma, priklausoma nuo ko nors, kam neturite įtakos. Kad išvengtumėte naujų rūpesčių, apgaulių veikloje, neplanuokite svarbių dalykinių susitikimų, atsakingų pokalbių su šefu antradienį, trečiadienį – tam tiks ketvirtadienis. Kad nereikėtų graužtis dėl mylimo asmens, neskirkite meilės pasimatymų penktadienį ir pirmadienį. Vis dėlto savaitgalio susitikimai, pokalbiai ar net patirti nuotykiai paskatins gerą persilaužimą. Tiesa, iš karto rimtų pokyčių nepajusite – tai bus tik geras impulsas, kuris atneš laimę ir sėkmę kiek vėliau, – palaukite lapkričio. Savaitgalį gali pasirodyti, kad sklandote aukštai padangėse, o savaitės pradžioje gali tekti kai kuo ir nusivilti, radikaliai pakeisti savo nuomonę (ir tai nebūtinai bus teisinga).

Liūtas (07 23–08 22)

Pirma savaitės pusė nebus lengva, gali paaštrėti problemos darbe – jūsų karjerai kils grėsmė. Labiau pasaugokite sveikatą – netikėtai galite sunegaluoti ar patirti traumą dėl nuovargio. Tik ketvirtadienis palankesnis. Jei kaupiasi klausimai savo porai, išsiaiškinkite viską šį ketvirtadienį. Tai diena, kai reikia išsiaiškinti įtarimus, nuoskaudas. Nors vargu ar pavyks labai sklandžiai išanalizuoti savo santykius, vienas geras darbas bus atliktas – jūsų antrajai pusei pagaliau taps aiški jūsų pozicija. Tiesa, panašus pokalbis penktadieni ar pirmadienį gali būti pražūtingas jūsų meilei. Savaitgalį turėsite progą ir atsikratyti visos savaitės įtampos organizuodami esminį perversmą namie – jus kaip niekada ims varginti netvarka, netikusiai sustatyti baldai. Į naujai pertvarkytus namus savaitgalį pasikvieskite draugų – bendravimas su jais suteiks naujų jėgų. Pirmadienis apgaulingas – ne laikas svarbiems susitarimams, įsipareigojimams.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors puikiai jausitės nuo savaitės pradžios, šis apgaulingas lengvumas gali nemenkai suklaidinti antrą antradienio pusę, trečiadienį – pirmą. Bus lengva norimus dalykus palaikyti tikrais. Šių dienų romantiški nuotykiai lemtingi – po jų ilgai neturėsite ramybės. Būsite linkę flirtuoti, įsimylėti, reikės ko nors naujo, nepaprasto. Ir tokie atrodys visi, kuriuos pirmąkart išvysite pirmą savaitės pusę. Atsargumo ir kritiškumo stigs. Tiesa, nuo ketvirtadienio imsite mąstyti blaiviau, net šiek tiek sąžinė pakamuos, kita vertus, jums nesunkiai seksis ištaisysi padarytas klaidas. Ketvirtadienis palankus svarbiems darbo susitikimams ir susitarimams. O štai pirmadienis – išbandymų laikas, kai jus be aiškios priežasties trauks susivaidyti su mylimu asmeniu, o gal patikėti avantiūristui didelę sumą, savo turtą arba išleisti niekams paskutinius pinigus.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Nuo savaitės pradžios jausite, kad vienaip ar kitaip varžo šeima, sutuoktinis, kita vertus, aiškiai suvoksite, jog be jų bus dar blogiau. Ypač antradienį, trečiadienį bus svarbu nesiaiškinti santykių nei su mylimuoju, nei su kolegomis, nei su šefu – teisybės tikrai nerasite, sugadinsite tai, ką turite. Pirma savaitės pusė fatališka ir meilės santykių srityje – nesivelkite į naują flirtą, nes gali tekti skausmingai nusvilti. O štai ketvirtadienis – didelės sėkmės metas! Diena puiki bet kokiems reikalams tvarkyti, ideali romantiškiems pasimatymams ir gimtadieniui švęsti, nors tam sėkmingas ir penktadienio vakaras bei savaitgalis. Beje, jei ketvirtadienį išpuola jūsų gimtadienis – laukia sėkmingi metai. Jei gimtadienis savaitės pradžioje arba pirmadienį – permainų ir stresų vargu ar išvengsite visus metus. Pirmadienis nesėkmingas, ir ne dėl jūsų kaltės, tad geriau neplanuoti svarbių darbų.

Skorpionas (10 24–11 22)

Pabūkite inertiški šią savaitę – neskubėkite ir nieko neskubinkite. Tvarkydami finansinius, verslo reikalus antradienį, trečiadienį nesiimkite nieko rimto – galite patirti nuostolių, būti įtraukti į avantiūrą. Ir venkite šefo šiomis dienomis – galite pakliūti į nemalonę. Beje, šiomis dienomis mažiau klausykite „gerų“ draugų tauškalų apie jums brangų žmogų, sutuoktinį – piktos kalbos gali pakenkti jūsų geriems santykiams. Nesisielokite dėl to – galbūt likimas moko būti laimingiems savaime, nepriklausomai nuo to, kiek turite draugų, kiek esate įsimylėję ar kiek pilna jūsų piniginė. Ketvirtadienis bus palankus nuoširdžiam pokalbiui su tais, kurie jums brangūs. Penktadienį būsite prastai nusiteikę, tad galite netyčia sugadinti (net nutraukti) santykius su artimaisiais, mylimu asmeniu. O savaitgalį vėl trykšite meile, džiaugsmu. Tiesa, jau pirmadienį galite patirti nuoskaudą, nes gali pasirodyti, kad jūs ir jūsų jausmai nebuvo suprasti ir įvertinti.

Šaulys (11 23–12 21)

Šią savaitę (labiau tikėtina antradienį, trečiadienį arba penktadienį) galima pažintis su žmogumi, kuris iš pradžių jums patiks (daug žadės, imsis padėti), tačiau vėliau jūsų požiūris labai pasikeis, nes išvysite, kaip jo žodžiai skiriasi nuo darbų. Tai bus nuostolingos ir klaidinančios dienos, kai reikia saugoti ne tik gerus santykius šeimoje ir darbo vietą, bet ir pinigus – jokių avantiūrų. Puikus nebent ketvirtadienis, tądien gautus pasiūlymus priimkite. Penktadienį jausitės daug kuo nepatenkinti, tačiau šį savaitgalį pavyks kai ką pakeisti. Ir pradėti reikėtų nuo buities. Imkitės savaitgalį sunkių darbų namuose, nesukdami sau galvos, kas vyksta, kas teisus. Ir mažiau svarstykite: tiesiog pamėginkite pajusti, kaip iš jūsų sklinda laimė, meilė, šviesa, dėkingumas. Ir to pakaks, kad pasijustumėte iš tiesų laisvi ir laimingi, kad susitaikytumėte su savo pora, artimaisiais. Beje, savaitgalį neatsisakykite bendrauti – galite netikėtai susitikti su reikalingais žmonėmis, įgyti gerų draugų, tikrų užtarėjų. O užtarimo, pagalbos darbe reikės – pirmadienį dėl nelemtos klaidos atliekant užduotis ar pavyduolių intrigų galite patekti į šefo nemalonę ir net netekti darbo vietos.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Labiau remkitės savimi, mažiau kreipkite dėmesio į kitus, nesitikėkite supratimo, deramo įvertinimo ar pagalbos antradienį, trečiadienį. Deja, šiomis dienomis pakaks nerimo, skausmo dėl kieno nors pikto liežuvio – labiau tikėkite tais, kuriuos mylite. Neskubinkite reikalų eigos savaitės pradžioje – tai subtilių apgaulių, pralaimėjimo laikas. Iš tiesų palankus bus tik ketvirtadienis, žadantis geras permainas, naudą ir sėkmę. Būkite atidesni vaikų nusiskundimams, jų baimei, nerimui – antradienį, trečiadienį jiems labai reikės pagalbos. Penktadienį galite apsigauti dėl finansinių dalykų – nepriimkite naujų sprendimų. Meškos paslaugą gali padaryti ir draugas, išsakęs kritišką nuomonę apie jūsų sutuoktinį. Nepasiduokite svetimai įtaigai: jei jums gerai, jei nejaučiate nieko blogo, nepaisykite, ką kiti šneka. Savaitgalis geras pabendrauti su artimaisiais, giminaičiais – iš jų semkitės jėgų, optimizmo. Galima ir nauja įdomi pažintis – per šį žmogų ateis geri pokyčiai. Pirmadienis sudėtingas.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienį, trečiadienį turite būti itin atsargūs – tai nepalankiausios dienos šią savaitę, netinkamos jokiems reikalams tvarkyti. Tai metas, kai galite patikėti sukčiais, liežuvautojais. Šiomis dienomis atsiribokite nuo piktų žmonių, nepriimkite jokių atsakingų sprendimų. Jei esate sumanę ką nors rizikingo, jei reikia išspręsti konfliktą darbe ar geram draugui priminti, kad skolos grąžinimo terminas seniai praėjo, negaiškite laiko dvejonėms ketvirtadienį. Nesureikšminkite galimų nesklandumų su savo pora penktadienį, tiesiog dažniau nusileiskite. Apskritai mažiau norėkite kitą savaitę, kitaip norai ims veržtis kaip džinas, kurio neįmanoma suvaldyti ir sugrūsti atgal į butelį. Ypač neskubėkite įsimylėti, juolab dėl to aukoti savo gyvenimo – galite būti nubausti ir už dosnumą, patiklumą, atvirumą. Saugokite savo paslaptis ir pinigus pirmadienį, ypač nuo „gerų“ draugų ir draugių. Beje, labiau rūpinkitės savo poilsiu, sveikata.

Žuvys (02 19–03 20)

Sudėtingi ir neprognozuojami antradienis, trečiadienis – nerizikuokite pinigais, nepasirašinėkite svarbių dokumentų, sandorių. Penktadienį venkite ginčų su sutuoktiniu, savo darbdaviu, jei nesiekiate konfliktų, permainų, kitaip išprovokuosite skyrybas, galite net prarasti darbo vietą. Kita vertus, jei to siekiate, tuomet ketvirtadienis bus tinkamas išeiti iš įgrisusios darbovietės. O štai ieškoti tokios vietos, tokių pareigų, kur galėtų išryškėti jūsų tikrieji gabumai, reikėtų nebent mėnesio pabaigoje arba lapkritį. Savaitgalis bus nuostabus: švytėsite savo grožiu ir trauksite aplinkinių dėmesį. Neišvengiamai būsite karingai nusiteikę, ir tai palanki proga pakreipti svarbių žmonių nuomonę reikiama linkme. Apgaulingas pirmadienis – neplanuokite atsakingų kelionių ir susitikimų – jie arba neįvyks, arba įvyks ne taip, kaip norėjote. Netiks pirkti vertingų daiktų, nekilnojamojo turto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.