Palmira: neskubėkite daryti išvadų, smerkti ar žavėtis

Netinkamas metas imtis ko nors naujo – baikite senus darbus, ieškokite klaidų, taisykite jas, įvertinkite ir apibendrinkite sukauptą patirtį.

Astrologė Palmira Kelertienė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-16 05:30

Svarbiems reikalams tvarkyti irgi ne pats geriausias metas – gresia įvairūs nesusipratimai dėl informacijos stygiaus, kieno nors kompetencijos stokos, neatsakingumo ar išsiblaškymo. Galima painiava su dokumentais. Beje, ne laikas tvirtinti svarbius susitarimus, įsipareigojimus. Jei tektų ką nors pasirašinėti, atidžiai perskaitykite. Nepalankus laikas partneriškiems susitikimams, susitarimams, keistis informacija, viešiems renginiams, taip pat įvairiems pristatymams ir prisistatyti potencialiems partneriams, darbdaviui. Diena netinkama ir įsigyti vertingų daiktų, investuoti pinigus.

Pirma dienos pusė kiek palankesnė, tačiau nuo 15 val. 18 min. – kritinis laikas, kai stipriai išauga tikimybė tapti iliuzijų auka. Dabar klaidos itin tikėtinos, nes bus sunku supaisyti, kas yra kas. Likite blaivūs, neskubėkite daryti išvadų, smerkti, teisti ar besąlygiškai žavėtis.

Vakare padaugės nerimo, įtampos, ypač dėl finansinių problemų, nesklandumų meilės srityje. Beje, saugokitės pavyduliavimo – jis gali užvaldyti ir visai be pagrindo. Šis laikas netinkamas nei pasilinksminimams, nei meilės pasimatymams, nei aiškintis santykius.

Antra dienos pusė bei vakaras nepalankūs švęsti, pramogauti. Būkite atidesni maisto kokybei – labiau tikėtini apsinuodijimai. Patartina anksčiau eiti ilsėtis. Pasistenkite, kad visas vakaras būtų ramus, tad nenarpliokite šeimos, meilės santykių problemų, atidėkite jų aiškinimąsi.

Antrą dienos pusę išaugs apgaulių, vagysčių, traumų, įvairių avarijų tikimybė.

Iš pirmadienio į antradienį svarbesni buvo nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai, gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei užgestų be priežasties šviesa, ugnis, sudužtų veidrodis ar stiklinis daiktas – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą, jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus tvarkyti svarbius reikalus, naujų darbų pradžiai, sudėtingesnis metas iki 16 val.; tinkamos spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Dalykiniai rūpesčiai nustums viską į šalį. Iš tiesų pirmą dienos pusę verta susitelkti į senus nebaigtus svarbius reikalus. Po 15 val. 18 min. nereikėtų imtis nieko atsakingo. Beje, diena netinkama jokiems atsakingiems pokalbiams su vadovybe ar būsimu darbdaviu. Vakare būkite atidesni mylimo žmogaus ar sutuoktinio jausmams, siekite suprasti, atleisti. Visiškai netinkamas metas reikšti pretenzijas.

Jautis (04 21–05 20). Naujai pažvelgsite į ankstesnius įvykius ir galbūt pakeisite nuomonę apie žmones, kurie jums buvo autoritetas. Vis dėlto neskubėkite daryti išvadų – nors kritiškos nuotaikos šiuo metu ir naudingos, jūsų nepasitenkinimas gali būti nepagrįstas. Diena iki 15 val. 18 min. kiek palankesnė, tačiau vėliau būkite atsargesni: nesigriebkite šiaudo spręsdami problemas, atsargiau reaguokite į gautus dalykinius, finansinius pasiūlymus.

Dvyniai (05 21–06 21). Permaininga diena. Nebijokite streso – tai paskatins išradingumą, sugrąžins proto aiškumą bei jausmų grynumą. Diena visiškai netinkama priimti svarbius finansinius sprendimus ir pasirašyti finansinius dokumentus. Vakaras sunkus – esamos (kai kuriems ir išgalvotos) problemos gali visai prislėgti. Tai tas laikas, kai verta viską pamiršti, nes dabar jų neišspręsite.

Vėžys (06 22–07 22). Visa diena sudėtinga. Viskas priklausys nuo kažkieno nuomonės bei geros valios, tad nereikėtų ant savęs pykti, jei ne viskas pavyks: šiandien jūs objektyviai mažai kam galėsite padaryti įtaką. Jums teks atidžiau įsiklausyti į keliamus reikalavimus ir prie to prisitaikyti – nereikia veržtis į pirmas gretas (geriau būti neoficialiu lyderiu). Tvarkant dalykinius reikalus reikėtų būti atidesniems aplinkinių sąžiningumui – jie gali sulaužyti savo įsipareigojimus.

Liūtas (07 23–08 22). Ši diena nebloga aiškintis, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu darbe bei namuose, tačiau būkite pasiruošę ir neteisingiems kaltinimams savo atžvilgiu (ypač antrą dienos pusę). Pirmą dienos pusę palanku tikrinti sveikatą. Nesiimkite atsakingų darbų, kuriems reikia tikslumo, susikaupimo, po 15 val. 18 min. Ir būkite atidesni maisto kokybei, neeksperimentuokite su naujais patiekalais – antrą dienos pusę galimi virškinimo sutrikimai.

Mergelė (08 23–09 22). Nepavyks paskubinti įvykių, nebent ryte, tad mokėkite laukti. Beje, tai įkvėpimo, naujų idėjų laikas kuriantiems asmenims. O veikloje, tvarkydami dalykinius reikalus, ypač piniginius ir turto, atvirkščiai, įkvėpimu nesivadovaukite (galite rimtai apsigauti). Rūpesčių gali kilti ir dėl vaikų elgesio – jų išdaigas reikėtų labiau kontroliuoti. Vakare gali užvaldyti nusivylimas, galbūt ir per mylimą asmenį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Veikti neskubėkite. Tai ramybės metas, netinkamas jokiems koviniams žygiams bei permainoms. Tad nieko nekeiskite, siekite stabilizuoti esamą padėtį ir laukite, stebėkite, tylėkite. Net jei jausitės energingi, nepersistenkite darbe, taupykite jėgas. Iki 15 val. 18 min. patartina apmąstyti savo pasiekimus bei tolesnes perspektyvas. Daugiau laiko praleiskite namie. Svarbu gerai pailsėti, išsimiegoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesiblaškykite, nepasiduokite emocijoms – aplinkybės kol kas klostosi ne jūsų naudai. Būkite atidūs patarimams, įspėjimams, gautiems iš giminaičių. Antrą dienos pusę, po 15 val. 18 min., venkite atsitiktinių pažinčių. Būkite kritiškesni išgirstiems dalykams – labai tikėtina, kad kas nors ką nors supainiojo, ne taip išgirdo ir jums klaidingai perdavė. Atsargiau kelyje. Pasisaugokite vagių, sukčių (ypač telefoninių).

Šaulys (11 23–12 21). Pasiruoškite, kad jau nuo ryto gali tekti užsiimti papildomais darbais, taisyti anksčiau kieno nors padarytas klaidas. Būkite kantresni, nesinervinkite ir nepradėkite pyktis dėl senų nesusipratimų – tai bus itin svarbu antrą dienos pusę, po 15 val. 18 min., kai prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tai bus visiškai netinkamas laikas išlaidauti – vargu ar artimiausiu metu sulauksite papildomų pinigų ar kieno nors pagalbos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Likite sau ištikimi, laikykitės savo senų principų – ne laikas žvalgytis į kitus. Bet kokiu atveju jūs esate geriausi, tad remkitės tik į save, nelaukite pagalbos iš svetimų. Ir nemėginkite rizikuoti, eksperimentuoti svarbiuose reikaluose, taip pat jausmų srityje. Pirma dienos iki 15 val. 18 min. kiek palankesnė, tad svarbesnius susitikimus, skubesnius reikalus patartina spėti sutvarkyti iki to laiko. Vėliau – jokių skubių veiksmų, jokių atsakingų sprendimų!

Vandenis (01 20–02 18). Nepalanki diena jokiai aktyviai veiklai, svarbiems sprendimams, bet gera apmąstymams, o iki 15 val. 18 min. naudingas metas ir konfidencialiems susitikimams. Šiandien atsitraukite į šalį – jums reikia laiko persiorientuoti, laikinai pakeisti kursą. Nereikėtų tikėti dalykais, išgirstais po 15 val. 18 min., ypač finansų srityje. Labiau pasitikėkite mylimu žmogumi – jūsų abejonės kaip tik ir gali pastūmėti į tai, ko jūs nenorite.

Žuvys (02 19–03 20). Netikėtumų laikas – būkite pasiruošę prisiderinti prie naujų aplinkybių ar naujų reikalavimų darbe. Deja, tai sudėtinga ir neprognozuojama diena, tad nerizikuokite pinigais, nepasirašinėkite svarbių dokumentų, sandorių, ypač po 15 val. 18 min., kai prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Ypač antrą dienos pusę niekam nepatikėkite svarbių užduočių, nerizikuokite pinigais. Vakaras nemalonus – tikėtini tušti ir nereikalingi išgyvenimai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.