Palmira: bus malonu bendrauti ir rūpintis artimaisiais

 

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Oct 20, 2018, 10:13 AM

Savaitgalio metas – Svarstyklių ženklo pabaiga, lemianti malonumą bendrauti, pasitikėti, rūpintis. Įdomu, kad ir Mėnulis savo kelyje per Zodiaką judės paskutiniame ženkle – Žuvyse. Tad vyraus nusiraminimo, susitaikymo nuotaikos, kai pavyksta ir išspręsti seną konfliktą, ir užbaigti užvilkintą reikalą, – išganingas metas norintiems atitaisyti bendravimo klaidas, užglaistyti senas nuoskaudas.

Tai bus kiek paslaptingos, introvertiškos dienos, kai neištarti žodžiai svarbesni už pasakytus, o svajonė realesnė už vyksmą: nieko nedaryti veiksminga. Naudinga savaitgalį nugrimzti į save – prisiminkite meilę sau (neblogas laikas ramioms meditacijoms).

Kelionėms, susitikimams, pažintims užmegzti tinkamesnis šeštadienio vakaras, taip pat sekmadienis. Diena bus puiki švęsti, pramogauti, susitikti su draugais, giminaičiais, su tais, kurie jums itin brangūs ir svarbūs. Vakarop gali užsimegzti naujos, džiugios pažintys, kurios bus svarbios jūsų veiklai. Gautus pasiūlymus verta priimti.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo palanku sapnuoti valgį (gaminti, valgyti) – turtas; galvos apdangalus – netikėti pinigai. Blogai mirusiuosius, kapines – gresia katastrofa; pinigus – apgaulės, nuostoliai; ginklus – išbandymai, liga.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, koks nors metalinis instrumentas, jei po jumis sulūžtų kėdė, lova ar laiptai – nuostoliai, gali iširti šeimą; jei jus paukštis išteptų – gali tekti greitai atsakyti už padarytus negerus dalykus.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – ištversite išbandymus; rasti peilį – sėkmė, jį paimti, toje vietoje numetus monetą – pergalė, noro išsipildymas; įsipjauti, įsidurti – atsikratysite to, kas nereikalinga; rasti pirštinę moteriai – sutikti sau skirtą vyrą.

Avinas (03 21–04 20). Skirkite savaitgalį ramiam poilsiui, bendraukite su artimaisiais, su tais, kuriais pasitikite, tuomet neteks siekti dėmesio jėga, būti įkyriems. Stiprinkite sveikatą, pasistenkite gerai išsimiegoti. Pirmadienis – jūsų aktyvumo bei lyderystės laikas, tiesa, per drąsūs veiksmai, agresyvumas gali atsigręžti prieš jus. Tad geriau niekuo nerizikuokite.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite šį savaitgalį praleisti savitai, netipiškai. Būkite atidesni draugams, daugiau su jais bendraukite, na, ir sugalvokite ką nors ypatingesnio sau bei draugams pradžiuginti. Galimi susitikimai su žmonėmis iš jūsų praeities. Pirmadienis daug kuo nepalankus – nieko svarbaus ir atsakingo neplanuokite. Itin nepalanku tvarkyti piniginių ir turto reikalų.

Dvyniai (05 21–06 21). Sėkmingai derinsite tai, kas reikalinga, su tuo, kas malonu. Gera proga susitikti su asmenimis, galinčiais paveikti jūsų veiklą, karjerą neoficialioje aplinkoje (ypač prie vaišių stalo). Vis dėlto šeštadienį pasistenkite rasti daugiau laiko artimiesiems. Pirmadienis nepalankus – pasisaugokite apgaulių, traumų. Galimi netikėti technikos gedimai.

Vėžys (06 22–07 22). Puikios atgaivos dienos, kai pavyksta viskas, ką sumanysite! Tai bus puiki proga surengti smagų vakarėlį bičiuliams ar žymiam, svarbiam asmeniui. Šios dienos palankios išvykti pas draugus, paviešėti pas giminaičius – jų parama bei geri patarimai bus svarbūs artimiausiu metu. Pirmadienis žada rūpesčių darbe. Bus svarbu darbų kokybė. Stenkitės išlaikyti gerus santykius su kolegomis bei vadovybe.

Liūtas (07 23–08 22). Viskas kur kas geriau, nei manote. Atsipalaiduokite – jūsų laukia daug gražių dalykų, malonios vaikų, šeimos narių, mylimo žmogaus staigmenos. Ir būtinai sugalvokite sau mažą šventę, malonią pramogą. Galimas intriguojantis nuotykis pobūvyje. Deja, pirmadienis nekoks – geriau atsisakyti svarbių susitikimų, kelionių.

Mergelė (08 23–09 22). Džiaukitės savo šeima, stenkitės pagelbėti sutuoktiniui. Tik negaiškite laiko ginčams ir priekaištams, klaidoms atskleisti, kritikai, – gražiuoju, pagyrimais spręsite kilusias problemas. Būkite atlaidesni ir švelnesni sutuoktiniui. Pirmadienis daug kuo sudėtingas ir net pavojingas, kai netyčia išsprūdęs žodis, neatsargus gestas ar neapdairus manevras kelyje gali baigtis liūdnai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkybės vers susitaikyti su tam tikrais apribojimais, jums keliamomis sąlygomis meilėje ir tvarkant reikalus. Nemanykite, kad tai krizė, – jau greitai (mėnesiui baigiantis) viskas apsivers jūsų naudai. Na, o šiomis dienoms tiesiog pasistenkite ką nors nuveikti šeimos labui. Pirmadienis sudėtingas, galite susidurti su neteisybe, agresija. Vis dėlto nesivelkite į kovą ir atidėkite problemų sprendimą.

Skorpionas (10 24–11 22). Puiki nuotaika, šauni savijauta, jei leisite laiką su vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Žavėsite aplinkinius, pavyks sulaukti norimo dėmesio ir iš jums patinkančio asmens. Tik būkite dosnesni, kilnesni artimiesiems. Pirmadienis nesklandus – kai kas strigs, kai ką teks keisti, kai ko atsisakyti. Tai smulkių, bet nemalonių kliuvinių diena, kai reikia saugoti nervus, sveikatą bei darbo techniką.

Šaulys (11 23–12 21). Nepatartina kur nors vykti (nebent pas tėvus, senelius) – atsidėkite šeimai, namams. Verta užsiimti tvarkymusi iš esmės, beje, ne tik namie. Palanku aplankyti kapus, prisiminti tolimą praeitį, senelius, tėvus. Pirmadienis pavojingas provokacijomis – stenkitės į jas nereaguoti ir nesivelti į jokias avantiūras. Labiau pasaugokite gerus santykius su artimaisiais, vaikais, taip pat mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Smagios dienos kelionėms, pasirodyti visuomenėje, pažintims užmegzti, bendrauti. Būsite linksmi, sąmojingi – lengvai laimėsite aplinkinių susižavėjimą ir išskirtinį dėmesį. Iš senų draugų, buvusių partnerių galite gauti gerą dalykinį pasiūlymą ar patarimą. Tačiau pirmadienis jau nebus tinkamas nei bendrauti, nei kelionėms – tai apgaulių, nesusipratimų metas, kai geriausia likti namie.

Vandenis (01 20–02 18). Atrodo, kad Juodasis Mėnulis jums trukdo džiaugtis savo laimėjimais versdamas jus per daug dėmesio skirti žlugusiems projektas, neišsipildžiusioms svajonėms. Net jei nesijausite vertinami, mylimi, patys nešykštėkite gerumo, nuoširdumo savo artimiesiems. Pirmadienis netinkamas jokiems atsakingiems dalykiniams susitikimams, susitarimams, kelionėms.

Žuvys (02 19–03 20). Džiugios dienos, kai pajuntate, kokie esate nepaprasti, išskirtiniai ir mylimi. Tiesa, gamta mėgsta pusiausvyrą: ką nors gero gaudami mokėkite tuo pačiu ir atsilyginti. Pirmadienį pasistenkite būti atsargūs ir saikingi – ne laikas išlaidauti, pinigams investuoti. Nepalanku pinigų skolintis ir juos skolinti. Pasisaugokite apgaulių per užsieniečius. Nepalanki diena tolimoms kelionėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.