Palmira: bus svarbu nemeluoti

Ketvirtadienis geras kelionėms, bendravimui. Tiesa, bus svarbu nemeluoti, neduoti pažadų, kurių negalėsite įvykdyti, – prieš įsipareigodami gerai pamąstykite, ar pavyks tesėti žodį.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-01 05:30

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skraidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė; paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (indą, langą, veidrodį, vazą ir pan.), jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis, svarstyklės, jei laikrodis sustotų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą, žiedą su akmeniu.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį atgausite jėgas, pasitikėjimą savimi. Tik mažiau planuokite, mažiau ko nors norėkite – viskas gali išeiti atvirkščiai. Ir leiskite artimiesiems, giminaičiams jumis labiau pasirūpinti – neatstumkite jų geros valios.

Jautis (04 21–05 20). Nebūkite lengvabūdiški su pinigais ir labai nepasikliaukite prašančių ir besiskundžiančių nuoširdumu, net jei tai būtų jūsų vaikai ar mylimas asmuo. Būkite atidesni savo tėvams bei senyvo amžiaus giminaičiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Prieštaringas laikas, tad susitelkite ir padarykite tai, kas nuo jūsų priklauso, nesitikėdami malonių iš likimo. Įdomiu ir netikėtu būdu gali būti sprendžiamos jūsų finansinės problemos. Jums pagelbės draugai, atsiras naujų intriguojančių pasiūlymų. Pamėginkite įsisąmoninti seną praradimų patirtį. Jei jums dar neteko nieko prarasti savo gyvenime, atidžiai pasiklausykite, ką apie tai mąsto jūsų tėvai.

Vėžys (06 22–07 22). Gali tekti spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų meilės srityje. Ketvirtadienis – palankus metas kelionėms.

Liūtas (07 23–08 22). Pasiruoškite, kad gali tekti imtis iniciatyvos visais klausimais. Sužinoti dalykai jums suteiks slaptą pranašumą santykiuose su partneriais, darbo kolektyvu. Nepraraskite saiko vertindami ne tik savo perspektyvas, bet ir vaikų gebėjimus.

Mergelė (08 23–09 22). Šiomis dienomis galite įgyti tikrų draugų, gerbėjų tarp aukštų, įtakingų asmenų. Ketvirtadienį labiau save pasaugokite – taupykite jėgas, neperšalkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis praeis sklandžiau, jei būsite pasiruošę netikėtumams, liksite lankstesni. Verta pailsėti – visus reikalus atidėkite.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite paprasčiau pažvelgti į vykstančias permainas: jas arba sureikšminate, arba nuvertinate, kad tik daugiau emocijų kiltų. Tad nebijokite triūso, būkite atkaklūs – jūs pasieksite savo! Ketvirtadienis – sėkmingas laikas kelionėms, taip pat bendrauti su vyresnės kartos atstovais.

Šaulys (11 23–12 21). Kad ir kas įvyktų, tik į naudą, nors iš pradžių tuo nenorėsite tikėti. Labiau pasikliaukite partneriais, sutuoktiniu ir netrukdykite jiems veikti (ypač vyrams derėtų paisyti savo išrinktųjų nuomonės).

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – įtemptas ir sudėtingas, labiau save pasaugokite.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis praeis sėkmingai, jei dėl niekų nesikabinėsite prie artimųjų, – ginčų griežtai venkite, ypač vairuodami automobilį.

Žuvys (02 19–03 20). Nesiaiškinkite santykių su šeimos nariais, taip pat su mylimu asmeniu. Kantrybė šiuo metu pats reikalingiausias dalykas: mokėkite išklausyti, padėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.