Astrologė: viena šios savaitės diena bus itin sėkminga

Šios savaitės pradžia visiems Zodiako ženklams atneš įtampos, ypač asmeniniuose santykiuose. Tačiau astrologė Palmira žada, kad penktadienis bus pati sėkmingiausia šios savaitės diena, tad jau dabar galite pradėti planuoti, ką tądien nuveiksite.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-11-06 12:30, atnaujinta 2018-11-06 15:59

Avinas (03 21–04 20)

Antradienį bus svarbu nepasiduoti abejonėms ir nepriimti jokių atsakingų sprendimų. Derėtų vengti kategoriškų nuostatų, atsisakyti visiems (juolab antrajai pusei) demonstruoti, nuo ko viskas priklauso ir kas padėties šeimininkas. Tai visiškai netikęs laikas kalbėtis su savo pora apie jūsų lūkesčius, juolab ultimatumus kelti. Trečiadienį, ketvirtadienį įtampa dar labiau išaugs ir būsite linkę pernelyg rizikuoti, veltis į avantiūras su nepažįstamais žmonėmis, kaip ir priimti radikalius sprendimus. Penktadienis – sėkmingas gerųjų permainų metas! Diena tinkama tarkyti įvairiausius reikalus, ypač jei jie susiję su užsieniečiais, kelionėmis, teisingumo atkūrimu. Savaitgalis bus gana įtemptas, nors ir įdomus. Per poilsio dienas gali beveik magiškai traukti su visais ginčytis. Ne laikas ir veltis į naują romaną – jei šiomis dienomis užsimegztų nauji santykiai, tai būtų komplikuotas ryšys. Pirmadienis bus naudingas svarbiems dalykiniams susitikimams, komandiruotėms. Pasiūlymus, gautus iš užsieniečių, verta priimti.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienį viskas pasirodys geriau, nei yra iš tiesų. Nereikėtų žavėtis išgirstais pagyrimais, džiaugtis gautais pasiūlymais. Nesiimkite naujų reikalų, juolab neatsisakykite jau turimos veiklos dėl kitos. O štai trečiadienis, ketvirtadienis jau kitokie – jie žada netikėtą pagalbą. Suskubkite per šias dienas sutvarkyti svarbesnius darbo reikalus. Trečiadienis, beje, taps svarbus taikytis, gerinti santykiams su aplinkiniais, ypač su antrąja puse! Penktadienis neblogas spręsti finansinius reikalus. Šeštadienis – sudėtingiausia savaitės diena ir antrąją jos pusę tai galite pajusti itin ryškiai. Savaitgalį būkite saikingi – jis netinkamas išlaidauti, užmegzti naujas pažintis. Vis dėlto savaitgalis nebus nuobodus – netikėtai gali planus sutrikdyti ir ramybę sudrumsti svečiai iš toli ar naujiena iš užsienyje gyvenančio giminaičio, draugo. Beje, jums gali tekti suskubti į pagalbą. Pirmadienis tinkamas susitikti su žmonėmis iš toli bei kelionėms.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienis vers spręsti meilės problemas... Deja, tam laikas visiškai netinkamas. Nors viską suprasite teisingai, tikrus, nuoširdžius jausmus vieno kitam vargu ar įžiebsite. Diena tinkama nebent atsiprašyti. Trečiadienis, ketvirtadienis bus tinkami reikalams, susijusiems su veikla, komandiruotėmis, uždarbiu, tvarkyti – gautus pasiūlymus priimkite. Tiks rinktis dietą, maisto papildus, mankštas. Penktadienis puikus pasirūpinti santuokos tvirtumu. Deja, savaitgalis žada tam tikrų išbandymų – antroji pusė gali elgtis ne itin taktiškai, tad stenkitės būti taikesni. Stenkitės šiomis dienomis neatsargiu žodžiu nenuteikti prieš save antrosios pusės bei aplinkinių – galite įgyti priešų... Jei jums pavyks nugalėti ambicijas, į situaciją pažvelgti iš aukščiau, antrąją sekmadienio pusę, pirmadienį pavyks rasti išeitį iš keblios padėties.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis – apribojimų metas, kai verta kiek užsisklęsti nuo išorinio pasaulio, susitelkti į save, rūpintis savo namais, šeima. Beje, geriausia tądien apskritai likti namie, bent jau veiklai kuo mažiau dėmesio skirti – ji vis vien bus neefektyvi. Bus svarbu nesivelti į konkurencinę kovą ne tik darbe, bet ir namie. Mėginkite ištaisyti konfliktinę padėtį trečiadienį, ketvirtadienį – šios dienos bus tinkamos ir apgalvotai rizikuoti, imtis avantiūrų. Šiomis dienomis būkite atidesni vaikams. Penktadienis puikiai tinkamas darbo reikalams tvarkyti. Nors savaitgalio nuotaikos visai giedros, tai netikęs metas su sutuoktiniu tartis, derėtis, kaip paskirstyti šeimos pinigus, taip pat darbus namie. Savaitgalis, deja, žada ne visai smagių staigmenų – nepasiduokite provokacijoms. Beje, smulkmeniškumas šiomis dienomis garbės nesuteiks. Pirmadienis tinkamas teisiniam reikalui sutvarkyti ar ieškoti užtarėjų, bei kitokių pagalbininkų.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis – apgaulingas, kai ne viskas bus taip, kaip jums aiškins, kaip jūs patys suprasite... Svarbu mažiau kištis į kitų reikalus. Kebloki gali tapti ir santykiai su antrąja puse. Galima ir trauma darbe bei buityje, išaugs vagysčių, automobilių avarijų tikimybė, tad būtina atida tiek kelyje, tiek viešose vietose. Trečiadienis, ketvirtadienis – ramybės dienos, atnešančios santarvę į namus. Penktadienis – gerasis persilaužimas santykiuose su savo pora – po savaitės pradžioje patirtų nesklandumų jūsų jausmai gali vėl atgyti. Deja, savaitgalis atneš naujų rūpesčių antrąją šeštadienio ir pirmąją antradienio pusę. Nederėtų tuo metu aiškintis santykių su mylimu asmeniu (sutuoktiniu). Nesivelkite ir į romantiškas avantiūras – ne laikas ieškoti ir meilės nuotykių. Pirmadienis palankus darbo reikalams tvarkyti, sveikatai tikrintis.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį bendraudami su sutuoktiniu (mylimu asmeniu) būsite linkę arba save apgaudinėti, į viską žvelgti pro rožinius akinius, arba atvirkščiai – pernelyg kritikuoti. Kitaip kalbant, jūs turite teisę tylėti ir nieko neveikti. Kas kita – trečiadienis, ketvirtadienis. Šios dienos tinkamos tarnybiniams reikalams tvarkyti. Beje, per senus ryšius galite gauti naudingą užsakymą ar tinkamesnę darbo vietą (tiesa, nesutikite su neteisėtais pasiūlymais)... Nors penktadienį nelabai norėsis ką veikti, šios dienos dalykiniai susitikimai su įtakingais žmonėmis galite padėti karjerai. Beje, šeštadienio vakarą geriau atsisakyti kvietimų pasisvečiuoti ar dalyvauti kokiame renginyje – jūsų viltys nepasiteisins. Savaitgalis atneš ir rūpesčių, ir džiaugsmų – teks nerimauti dėl vaikų, aiškintis santykius. Kad ir kas tuo metu nutiktų, nesistenkite bėgti: nei nuo savo poros, nei nuo savęs, nei nuo situacijos – būtent tai ir sugadins visą reikalą. Šiomis dienomis jums bus sunku tapti autoritetu. Vis dėlto antroji sekmadienio pusė ir pirmadienis – laimingas metas, kai išgirsite ir gražių žodžių, ir naudingų pasiūlymų...

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienio situacija dvilypė – gali tekti rinktis tarp dviejų blogybių, kai aplinkybės gali pareikalauti kompromiso su sąžine. Bus pergalė, jei atsisakysite ne itin skaidraus pasiūlymo – tai bematant padės pasijusi stipriems ir tapti padėties šeimininkais, o tuo gana greitai – jau trečiadienį, ketvirtadienį – galėsite pasinaudoti. Penktadienį prasminga pasišnekėti su viršininkais ar įtakingais žmonėmis apie naujas veiklos galimybes. Pasišnekėkite apie galimą šeimos padidėjimą, o gal naujų namų, naujų baldų ar dar kokio brangaus daikto pirkimą arba mylimo asmens paklauskite, kada gi jūsų santykiai taps oficialūs. Penktadienį irgi galite paklausti, bet savaitgalis tam visiškai netinkamas: verčiau patylėkite. Tik niekuo nerizikuokite savaitgalį – nepajusite pavojaus ir suklysite lemtingu momentu. Nors per poilsio dienas galimos intriguojančios meilės pažintys ir atneš karštus jausmus, jūsų nepadarys laimingų. Beje, savaitgalį kai kurie dalykai kels įtarimą, jūsų nuomonės, požiūris į gyvenimą gali išsiskirti. Vis dėlto sekmadienio vakarą ir pirmadienį kai kas namuose bei darbe pakryps į gera.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis apgaus – verčiau atsiriboti nuo aplinkinių ir nekurti jokių planų. Verta tądien atsisakyti kelionių bei svarbių dalykinių susitikimų. Patartina vengti bet kokių konfliktų su vadovybe. O štai trečiadienis, ketvirtadienis – jūsų lyderystės bei sėkmės metas, kai reikia būti drąsiems ir ryžtingiems. Penktadienis irgi džiugus, tad daugiau bendraukite su asmeniui, kuris jus myli. Savaitgalį gautos naujienos gali pakeisti jūsų požiū-rį į kai kuriuos draugus ar giminaičius ir net priverti nutraukti su jais santykius. Beje, jei seniai su kuo nors ruošėtės atsisveikinti, savaitgalis bus tinkamas. Tiesa, šeštadienio antrąją pusę bei sekmadienio pirmąją venkite daug bendrauti, labiau save pasaugokite ir pasistenkite gerai nuteikti savo porą bei artimuosius, kad jie liktų supratingi jūsų atžvilgiu. Ir nesivelkite į ginčus su antrąja puse. Nebūkite pikti, kategoriški – išprovokuosite išdavystę. Pirmadienis neblogas imtis susikaupusių darbų – energijos nestigs.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienį būtų naudinga prisiminti, kad viltis motiniškai globoja neapdairius fantazuotojus... Mažiau tądien vilkitės, planuokite. Trečiadienis, ketvirtadienis – laimingų nuojautų laikas. Tai sąlygiškai geras laikas, jei nieko nauja nesiimsite. Beje, ketvirtadienis bus itin svarbus – nuo šios dienos prasidės didysis persilaužimas. Nors ne tik tądien, bet ir iki savo gimtadienio galite to net nepajusti. Šiomis dienomis laukia romantiški susitikimai su senais draugais ar kažkada mylėtu asmeniu. Išskirtinis penktadienis – tai sėkmingiausia savaitės diena, kai spėsite sėkmingai sutvarkyti reikalus! Deja, šeštadienis, sekmadienis – nepalankios dienos (geriausia būtų ilsėtis, bent jau netvarkyti svarbių reikalų, nevykti į keliones). Venkite namuose erzintis, niršti dėl niekų. Ir nesistenkite nieko perauklėti. Neplanuokite tuo metu svarbių ar rizikingų kelionių bei atsakingų susitikimų – rūpesčių neišvengsite. Ir nenorėkite tuo metu su savo antrąja puse rimtai pasikalbėti. Nepraraskite takto, nebūkite labai valdingi ir ambicingi. Turėkite kantrybės – jau sekmadienio vakare, pirmadienį viskas savaime gražiai išsispręs.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienį būkite mažiau reiklūs sau, aplinkiniams ir būkite taikesni. Ir iš nieko nieko nereikalaukite. Ypač iš žmonių, nuo kurių priklauso jūsų karjeros sėkmė. Atsisakykite pretenzijų ir savo tėvams. Aktyviai imtis reikalų antradienis irgi netikęs. Ir būkite atidesni santykiams darbe – dabar gali regztis slaptos intrigos... Trečiadienis, ketvirtadienis žada permainų – kai kas naudinga gali pasikeisti jūsų santykiuose su vadovybe, senais draugais. Tuo metu verta pakovoti už seną jums svarbų projektą ar imti atnaujinti seną veiklą. Šios dienos padės racionaliau pertvarkyti darbų krūvį ir tikslingiau suplanuoti savo bei šeimos pajamas. Romantiškas penktadienis, kai reikia svajoti, ilsėtis... Dabar galite sužinoti apie slaptus jausmus jums. Savaitgalis ne per daug smagus – taps pavojingas šeimos ramybei, jei imsite itin siekti visiems gero... Tai tas laikas, kai netinka nieko mokyti ir auklėti, ypač sutuoktinio. Vis dėlto sėkmė vėl grįš sekmadienio antrą pusę bei pirmadienį – tada reikia imtis iniciatyvos tiek taikantis, tiek imantis naujų, svarbių reikalų.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis – tas laikas, kai reikia prisiminti, jog Vandenis – brandžių asmenybių ženklas, kuriam būdinga išmintingas pasaulio vertinimas bei draugiškas elgesys. Tiesa, tai bus aktualu ne tik dabar, bet ir visą laiką, kol problemų skleidikas Juodasis Mėnulis judės jūsų ženklu (iki gegužės 4 d.). Antradieniui neplanuokite jokių atsakingų susitikimų, kelionių. O štai nuo trečiadienio iki penktadienio – netikėtos sėkmės dienos, kai galima su viršininku aptarinėti karjeros (bei atlyginimo) perspektyvas. Penktadienis – džiugių bei naudingų pažinčių laikas. Nepatartina veltis į romantiškus nuotykius, net jei esate vieniši ir ieškote sau poros, – dabar, kai Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, naujas meilės ryšys vėliau atneš nusivylimą bei kartėlį... Beje, nesistenkite savaitgalį su mylimu asmeniu kalbėtis dėl jūsų ateities. Savaitgalį (ypač sekmadienį) atsiribokite nuo bendravimo. Pirmadieniui patartina atsisakyti darbų bei kelionių: ką galite – atidėkite kitoms dienoms.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis – pagundų metas, kai norisi imtis ko nors rizikingo. Deja, tai nepasiteisins. Nereikėtų tądien tvarkyti ir piniginių ir turto reikalų. Tačiau trečiadienį, ketvirtadienį jums vėl viskas taps aišku, ir rasite teisingiausią ir perspektyviausią sprendimą! Šiomis dienomis puikiai jausite savo galimybes. Dabar tiks priimti ilgalaikius sprendimus. Ypač penktadienį bus svarbu elgtis ryžtingai! Tądien jums pavyks neskausmingai aptarti nesėkmių priežastis. Savaitgalis tinkamas bendrauti su senais draugais, bet nepalankus meilės pasimatymams. Antrąją šeštadienio pusę bei pirmąją sekmadienio daug nesitikėkite. Svarbiems pokalbiams bei finansiniams sprendimams priimti bus tinkama antroji sekmadienio pusė, pirmadienis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.