Palmira: tai gerųjų permainų metas

Atsakingas metas! Būtinas visiškas sąžiningumas. Privalu vykdyti pareigas. Netinka tingėti. Metas imtis sunkių, nemalonių, bet privalomų darbų, energingai tvarkytis. Diena bus daug kuo palanki, tik neskubėkite apsispręsti, pažadėti, įsipareigoti, tuomet viskas, kad ir ko imsitės, duos puikių vaisių.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2018, 5:30 AM

Tai gerųjų permainų metas – tinka pereiti į kitą darbovietę, išvykti į tolimą kelionę (turistinę ar dalykinę), taip pat imtis namuose remontų. Gerai ką nors taisyti, pradėti restauracijos darbus. Palanku siūtis drabužius, pradėti ką nors megzti, nerti, papuošalus gaminti. Beje, tinka naikinti parazitus, dezinfekuoti patalpas.

Palanki diena bendrauti su įtakingais asmenimis, su dalykiniais partneriais, su užsieniečiais. Tinka kreiptis su prašymais, pasiūlymais, pristatyti savo darbus dabartiniam viršininkui ar būsimam darbdaviui, taip pat organizacijoms, visuomenei. Palanku tvarkyti finansinius, teisinius reikalus. Geras metas svarbiems, ilgalaikiams susitarimams.

Tai gera proga pradėti organizmo stiprinimo, lavinimo ar gydymosi, o taip pat įvairių dietų kursą.

Derėtų užsiimti labdara.

Diena nėra palanki audringiems šventimams, neatsakingam pramogavimui, taip pat romantiškoms pažintims.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti, nebent, jei save matėte nuogą ar draugus, giminaičius nuogus regėjote – tai sėkmės, teisumo, pagalbos, draugystės ženklas. Balta spalva arba voras – esate saugomi aukštesnių jėgų. Itin nepalanku buvo sapnuoti daug sapnų, taip pat regėti daug drabužių, kailinius.

Blogas ženklas: jei drabužis prairtų ar įplyštų, kas nors namuose sugestų, sulūžtų, karoliai sutrūktų, pabirtų, grandinėlė nutrūktų, akmuo iš žiedo ar auskaro iškristų, auskarą pamesti, jei žiedas kur nors užsiristų, rakštį įsivaryti, išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsilieti, sušlapti – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienio antroji pusė po 13 val. 13 min. nekokia – nepatartina pirkti vertingų daiktų, taip pat vykti į rizikingas keliones, ne pats geriausias laikas ir švęsti, pramogauti, sekmadienis po 13 val. 5 min. vėl palankus.

Avinas (03 21–04 20). Daug kuo palankus metas, kai viskas pakrypsta jums reikalinga linkme ir ima spręstis jūsų naudai. Gera diena kelionėms, viešnagėms, susitikti su užsieniečiais ir tvarkyti reikalus su aukštais, įtakingais asmenimis. Ypač smagus vakaras – praleiskite jį su tais, kuriuos gerbiate, vertinate, kuriais žavitės, kurie jums tiesiog brangūs. Palankios viešnagės, tiks priimti ir garbingus svečius savo namuose.

Jautis (04 21–05 20). Tinka spręsti finansines problemas – palanku skolintis ar imti kreditą. Tinka spręsti veiklos finansavimo klausimą, taip pat tvarkyti draudimo, mokesčių, paveldėjimo reikalus. Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina – neslėpkite savo išgyvenimų, tai geras laikas išsakyti viską, kas susikaupė. Tiesa, bus svarbus poilsis – pasistenkite susiruošti miegui anksčiau.

Dvyniai (05 21–06 21). Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Puiki proga pasirūpinti ir santuokos tvirtumu: stenkitės labiau suprasti, įvertinti savo sutuoktinį: būkite atidesni, švelnesni savo porai – tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą ir išspręsti šeiminio bendravimo nesklandumus. Pasistenkite, kad jūsų santykiai įeitų į ramias vėžes, kitaip savaitgalis bus neramus.

Vėžys (06 22–07 22). Dirbkite negailėdami jėgų ir tai nulems geras permainas. Tinka susitikti su būsimu darbdaviu, pereiti į naują darbovietę ar pasirašyti naują darbo sutartį. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų. Pravartu tvarkyti reikalus, susijusius su veikla užsienyje. Palanku tikrinti sveikatą, pradėti gydymosi kursą.

Liūtas (07 23–08 22). Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus bei pinigus. Diena palankiausia šią savaitę, tad verta ne tik imtis sunkiai įveikiamų darbų ar susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti darbo problemas, bet ir nueiti į meilės pasimatymą. Tiesa, naujoms romantiškoms pažintims užmegzti diena nėra palanki. Beje, galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus.

Mergelė (08 23–09 22). Nors šį penktadienį, darbo savaitei baigiantis, nelabai norėsis ką veikti, šios dienos dalykiniai susitikimai su įtakingais žmonėmis gali padėti karjerai. Vis dėlto šiandien nepersitempkite, daugiau laiko skirkite namams, šeimai. Imkitės tik svarbiausių, būtiniausių darbų – taupykite jėgas. Palanku užsiimti nekilnojamojo turto reikalais, spręsti skolų, investicijų problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Geras laikas įvairiems susitikimams bei kelionėms – gauti pasiūlymai bus perspektyvūs. Prasminga pasišnekėti su viršininkais ar įtakingais žmonėmis ir apie naujas veiklos galimybes – gautais pažadais galite tikėti. Ir paklausykite gautų patarimų tiek dėl darbo, dėl sveikatos, tiek dėl išvaizdos. Vakaras palankus eiti į svečius, gali užsimegzti įdomios ir naudingos pažintys.

Skorpionas (10 24–11 22). Džiugus metas, žadantis naudą, laimę, nepaprastus susitikimus, tad daugiau bendraukite, pirkite smagius ir reikalingus daiktus sau bei artimiesiems. Tiks spręsti finansines problemas, pasirašinėti sandorius, tvarkyti turtinius reikalus. Tačiau tai ir jėgų bei sveikatos atgavimo metas – labiau susirūpinkite savimi. Ir nešykštėkite laiko bei pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Palanku pirkti daiktus namų patogumui bei jaukumui.

Šaulys (11 23–12 21). Naudingų rūpesčių diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius bei sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikimams su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai, profesiniam pripažinimui. Palanki proga atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį. Tad nepamirškite, kad tai sėkmingiausia savaitės diena!

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranką į svarbų reikalą, palikdami jį likimo valiai, kas nors ims ir padarys tai, ką jums reikia. Geras metas ir įvairiems konfidencialiems reikalams tvarkyti. Beje, galite sužinoti apie slaptus jausmus jums, kas iš aplinkinių yra aistringai jus įsimylėjęs.

Vandenis (01 20–02 18). Sėkminga diena – ateina gerasis persilaužimas. Pats laikas paprašyti įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas pažintis. Tai bus ir džiugių, naudingų pažinčių laikas. Tiesa, nepatartina veltis į romantiškus nuotykius, net jei esate vieniši ir ieškote sau poros – dabar, kai Juodasis Mėnulis jūsų ženkle, naujas meilės ryšys, nors ir džiugus (kaip naujovė) pradžioje, vėliau atneš nusivylimą ir kartėlį...

Žuvys (02 19–03 20). Svarbus metas – pasijusite aukštai vertinami, gerbiami ir mylimi. Tai palanki diena pasišnekėti su šefu, pareikalauti to, kas jums priklauso, ar pasiūlyti ką nors nauja. Geras laikas susitikti su užsienio partneriais, kolegomis, taip pat vykti į komandiruotę. Tiesa, būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams bei mylimam žmogui – tuomet tikrai įvyks geri pokyčiai jūsų santykiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.