Astrologė: penkių ženklų laukia ypatingos sėkmės dienos

Niūrus lapkričio vidurys – ne toks ir blogas laikas. Tą turėtų pripažinti bent keleto Zodiako ženklų atstovai – Avinai, Dvyniai, Mergelės, Svarstyklės ir Vandeniai. Jiems astrologė Palmira šią savaitę žada ypatingą sėkmę, kuria tiesiog privalu pasinaudoti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 13, 2018, 2:24 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis permainingas, nestabilus, kai neverta imtis ko nors atsakingo. Jūsų žvaigždžių laikas, atnešantis išskirtinę pergalę, visapusišką lyderystę, bus trečiadienis, ketvirtadienis. Šioms dienoms planuokite atsakingiausius žingsnius tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime – ryžkitės drąsiai permainai, akibrokštui!

Penktadienį aiškiai pajusite, koks didelis nuovargis susikaupė, – atėjo laikas ilsėtis. Jei nenorite, kad sugniuždytų įvairūs reikalai ir neaiškios problemos, šį penktadienį ir savaitgalį skirkite jėgoms atgauti – drąsiai nustumkite visus dalykinius reikalus į šoną ir užsiimkite tik savimi. Pamąstykite, kokie esate pavargę nuo nuolatinės įtampos darbe, kaip varžo, sekina įsipareigojimai saviems ir svetimiems.

Susitelkite tik į save ir susikurkite kaip galima labiau komfortišką aplinką. Kitos savaitės pradžia nebus smagi – nuo pirmadienio laukia stresas dėl planų pasikeitimo, išdavystės, konfliktų tiek darbe, tiek namie.

Jautis (04 21–05 20)

Aplinkybės bus visai palankios jei neprarasite geranoriškumo, jei labai neužsispirsite – nesunkiai rasite būdų išspręsti kilusius sunkumus darbe. Tam palankiausios dienos – trečiadienis, ketvirtadienis: laukia geros naujienos, atsivers naujų galimybių. Tegu jūsų negąsdina galimos permainos – gyvenimas pats padarys tai, kam taip ilgai nesiryžote.

Savaitgalį ir pirmadienį mažiau jaudinkitės, nesivelkite į konkurencinę kovą. Kitos savaitės pradžia – sunkokas laikas: saugokitės intrigų, neklausykite liežuvautojų ir „protingų“ draugų nuomonės apie jūsų veiklą, šeimą.

Nemanykite, kad jei liksite visiškai vieni, bus geriau. Tai iliuzija, bet tai suprasite tik likę vieni. Tad neskubėkite atstumti to asmens, kuris jums atsidavęs ir kurį patys mylite, – tai laikinas kaprizas.

Dvyniai (05 21–06 21)

Nuo antradienio pavakarės – sėkmės metas. Ypač svarbios dienos bus trečiadienis, ketvirtadienis – jos atvers naujų perspektyvų, ypač susijusių su veikla. Šis laikas itin palankus veiklos užsienyje paieškoms ir darbo sutartims su užsieniečiais pasirašyti. Nuo penktadienio situacija keisis – ryžtas ne visada naudingas, ypač kai asmuo neteisus.

Savaitgalį, pirmadienį būsite labiau linkę klysti. Tai blogų žodžių ir netikusių sprendimų laikas, kai patys sau tapsite priešu. Geriau tuo metu dažniau patylėti, nieko nekaltinti. Neprošal būti atsargesniems prie vairo, labiau pasisaugokite ir užpuolikų, vagių.

Ne tik sekmadienį, bet ir savaitės pradžioje teks dar kartą patirti, kad savame kieme pranašu nebūsi. Šeima nebus linkusi jūsų suprasti ar palaikyti, o sutuoktiniui atrodys, kad tik jo dėka jūs tiek daug pasiekėte gyvenime. Mėginkite egoistiškai negirdėti, kas kalbama namuose, tiesa, labiau pasirūpinkite tėvų sveikata. Pirma savaitės pusė nepalanki dalykiniams reikalams tvarkyti, atsakingiems karjeros sprendimams priimti.

Vėžys (06 22–07 22)

Nuo antradienio įtampa ims stiprėti ir maksimumą pasieks trečiadienį, ketvirtadienį. Jausite, kad laukia apsivalymas, ilgai kurtų iliuzijų dėl meilės ir karjeros žlugimas. Teks priimti lemtingus sprendimus dėl mylimo asmens ar karjeros. Jums gali tekti rinktis tarp dviejų blogybių ir, ko gero, laimėsite, jei neskubėsite.

Kita vertus, jei seniai esate nusprendę ko nors atsisakyti, nutraukti nereikalingą ryšį, tam puikiai tinkamas trečiadienis arba ketvirtadienio rytmetys. Penktadienį, šeštadienį lyg ir viskas aprims, žiebsis viltis, kad reikalai taisosi, kad viskas išsispręs savaime.

Tačiau jau sekmadienio vakarą, pirmadienį suprasite, kad dar bus naujų sukrėtimų ir nusivylimų. Jei norite, kad jų būtų mažiau, neplanuokite kitos savaitės pradžiai kelionių ir svarbių susitikimų, nepasirašykite lemtingų dokumentų.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienį kils prieštaringų minčių, jausite nusivylimą ir kartėlį, jei mėginsite spręsti su veikla susijusias problemas. Geriau tądien labiau pasirūpinti savo sveikata ir atidėti opius darbo klausimus trečiadieniui, ketvirtadienio pirmai pusei.

Tai išskirtinė proga susitarti su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera, su veiklos partneriais jums svarbiu klausimu. Išsakykite savo reikalavimus, derėkitės, pasirašykite darbo susitarimus. Gautus pasiūlymus verta priimti. Šios dienos geros ir su mylimu asmeniu aptarti bendro gyvenimo, santuokos perspektyvas. Kelkite savo sąlygas, nesikuklinkite!

Nuo penktadienio patartina pritilti ir nurimti – audrų jau nebekelkite. Savaitgalį ir kitos savaitės pradžioje gali apimti savigrauža, kankinti kaltės jausmas prieš vaikus ar sutuoktinį dėl kadaise patirto flirto. Tačiau blogiausia, ką galite dabar padaryti, – viską papasakoti antrajai pusei ir reikalauti skyrybų. Galiu nuraminti tik tiek, kad nerimas, vidinė įtampa – kol kas neišvengiama būsena.

Mergelė (08 23–09 22)

Nuo antradienio iki penktadienio – sėkmingas laikas įvairiems reikalams tvarkyti, veiklai. Trečiadienis, ketvirtadienis itin palankūs ieškoti pelningesnės darbo vietos ar savo veiklos finansavimo, naujų uždarbio šaltinių. Šios dienos geros sudėtingiems medicininiams tyrimams ir kosmetinėms procedūroms.

Penktadienis – paskutinė palanki proga pakoreguoti įvykių eigą, o nuo sekmadienio teks susitaikyti su įvairiomis likimo staigmenomis. Sekmadienis, pirmadienis – laikas, kai galima patirti, kas yra išdavystė, – nebūtinai artimo žmogaus. Likimas šiuo metu gali pakišti koją pačią netinkamiausią ir bjauriausią akimirką.

Nesikarščiuokite! Nesistenkite statyti visko ant kortos – tomis dienomis negalima rizikuoti, leistis į avantiūras: reikia užimti gynybos pozicijas. Itin konfliktiškas bus pirmadienis, dažniausiai pykčio pagrindas bus neteisingai suprastas reikalas, per karšta emocinė reakcija. Šiuo metu išaugs traumų, infekcinių ligų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradieniui nieko svarbaus neplanuokite, ypač darbe, – tai gana trapus laikas, kai geriau neliesti kortų namelio. Trečiadienį, ketvirtadienį laukia nepaprastas džiaugsmas. Tai ypatingos sėkmės dienos, kai reikia ryžtis kam nors nepaprastam dėl savo idėjų, veiklos, šeimos, vaikų, meilės! Tai bus puikios dienos pakovoti už mylimo asmens pripažinimą.

Penktadienis neblogas atsakingiems reikalams tvarkyti, tačiau labai nepersistenkite – prasidėjo laikas, kai turėsite išmokti prie kitų taikytis, o ne savo sąlygas diktuoti. Savaitgalį irgi būsite energingi, tačiau tai gali pridaryti rūpesčių, nes dabar tapsite pernelyg reiklūs bei teisingi ir dėl jūsų nuoširdžių patarimų bei protingų pamokymų artimieji gali imti kentėti. Ir patys galite nukentėti, jei imsite konfliktuoti su pareigūnais kelyje.

Itin sudėtingas pirmadienis, kai bus sunku rasti visus tenkinantį sprendimą, juolab suprasti, kas teisus, kas ne. Tądien mažiau rizikuokite – gali nukentėti jūsų geras vardas ir kišenė. Išaugs ir infekcinių ligų, apsinuodijimų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą – jei dabar sunegaluosite, ilgam prarasite jėgas.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis – gana klaidinantis metas, kai geriau mažiau klausytis svetimų nuomonių, o stengtis įsigilinti į savo pojūčius, išgirsti savo vidinį balsą. Tad svarbiausius šeimos ir karjeros sprendimus priimkite trečiadienį, ketvirtadienį iki 14 val.

Nuo penktadienio trumpam atsigausite. Suskubkite įkvėpti mažą džiaugsmo gurkšnį: penktadienis, šeštadienis – meilės dienos, kurios greitai baigsis, užleisdamos vietą nerimui, įtampai, provokacijoms, ginčams, santykių aiškinimuisi. Sekmadienis, pirmadienis – rūstokas laikas, iš jūsų bus daug reikalaujama, kai galima arba palūžti, arba iš esmės ką nors pakeisti. Stenkitės atsiriboti nuo buities išugdyto trumparegiškumo ir įvertinti savo santykius su išrinktuoju iš tolimų, jums svetimų pozicijų. Gal tada paaiškės, su kuo jums pakeliui ir kur pakeliui?

Kitos savaitės pradžiai mažiau planuokite – galimi netikėtumai, dėl kurių teks priimti priešingus sprendimus, nei dabar brandinate. Beje, tai pelų nuo grūdų atskyrimo laikas – netikėtai paaiškės, kas jums kenkia, meluoja, o kas tikrai padeda, remia.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienį naudos nesitikėkite – svarbius sprendimus, susijusius su pinigais, turtu, darbo vietos pakeitimu, atidėkite trečiadieniui arba ketvirtadieniui. Tiesa, svarbiems susitikimams ir susitarimams šios dienos palankios bus tik iki 14 val. Atkeipkite dėmesį į gautus patarimus ir pasiūlymus – juos verta priimti.

Nuo penktadienio galite netikėtai pasijusti sutrikę ir imsite jaudintis dėl niekų arba dėl dalykų, kurie iš tiesų nėra problemos priežastis, bet nepastebėsite esminių pavojų ir blogybių.

Jei pavyktų nuo savaitgalio išvykti kur nors vieniems pailsėti bent kelioms dienoms (geriau savaitei), atsiribotumėte nuo nereikalingų rūpesčių, įvairių nemalonumų. Branginkite šiomis dienomis ne tik sveikatą ir turtą – nesugadinkite santykių ir su savo pora. Labiau pasaugokite ir savo vaikus.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Puikiai jausitės antradienį – būsite stiprūs ir ryžtingi. Vis dėlto diena nėra tinkama žengti lemtingą žingsnį. Atidėkite tai trečiadieniui, ketvirtadienio pirmai pusei. Tuomet savęs dar kartą paklauskite: kas jums svarbiausia, ko labiausiai norite? Dabar gausite iš gyvenimo aiškų ir tikslų atsakymą, į kurį ir reikėtų orientuotis ateityje. Tai daug kuo palankios dienos, kai likimas gali nudžiuginti nepaprasta staigmena.

Šiuo metu gali užsimegzti ir intriguojantis romanas. Šios dienos tinkamos ir finansiniams reikalams tvarkyti, darbo sutarčiai pasirašyti. Gana įtempti gali būti sekmadienis, pirmadienis. Šių dienų įvykiai gali priversti nusivilti tuo, kas anksčiau buvo šventa, ir priversti ieškoti naujų tiesų ar bent alternatyvų.

Gyvenimo pamokos nepasižymės nei delikatumu, nei taktu, tačiau bus aiškios, suprantamos ir įsimenančios. Sekmadienį ar savaitės pradžioje gali netikėtai pasikeisti kelionių planai, kilti problemų šeimoje, darbe.

Vandenis (01 20–02 18)

Antradienis iki pavakarės – niekam tikęs laikas, kai nereikia apsikrauti darbais ir rūpesčiais, – bus daug triukšmo, bet mažai naudos. Jums be galo svarbus ir lemtingas metas bus trečiadienis, ketvirtadienis, kai pasijusite tikrais savo likimo šeimininkais ir iš tiesų įgausite galią keisti savo gyvenimą taip, kaip norisi. Siekite savo tikslų, nesustokite pusiaukelėje!

Tiesa, jei gimėte paskutinėmis sausio ar pirmomis vasario dienomis, verta susilaikyti nuo esminių pokyčių. Beje, šis laikas bus tinkamas aiškintis meilės santykius. Nuo penktadienio jėgų persvara keisis, ir jums teks atsisakyti lyderio vaidmens – dabar bus svarbu siekti kompromisų.

Tai itin svarbu bus nuo sekmadienio, kai ims atrodyti, kad geriausia tvarka tuomet, kai nėra problemų, na, o problemų nėra, kai nėra žmogaus. Ši pagunda gali paskatinti vienu mostu nutraukti santykius su tuo, kas buvo jums svarbus, brangus, susipykti su draugais, tėvais ar jūsų reikalo rėmėjais. Kitos savaitės pradžia nepalanki kelionėms, netinkama ir atsakingiems karjeros reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20)

Antradienis tinkamas paskubinti įstrigusius reikalus, kreiptis pagalbos ar patarimo į draugus. Keistos dienos bus trečiadienis, ketvirtadienis, kai viskas sprendžiasi, jei nieko nedarai, pasikliauni likimu. Ir draugais – kai kas jus užtars, jums nuoširdžiai padės. Jėgų antplūdį pajusite penktadienį ir kasdien imsite jaustis vis stipriau ir šauniau!

Tiesa, nuo sekmadienio laukia tam tikri išbandymai, kai galima nukentėti dėl parodytos iniciatyvos tiek namie, tiek darbe. Savaitgalį negaiškite laiko kokiam nors tvarkymuisi ar vizitams pas giminaičius. Turite teisę nuo penktadienio kur nors išvykti, kad gerai pailsėtumėte, ir sustiprintumėte santykius su mylimu žmogumi.

Nuo sekmadienio vakaro kai kas laikinai keisis – į jūsų padangę plūstelės šalto oro masės. Entuziazmas blės, draugai kažkur išsilakstys, o mylimas asmuo ims išdavikiškai kriuksėti apie laisvę, asmenybės brandą ir t.t. Dabar atsivers mylimo asmens nematoma, tamsioji, pusė. Tik neišsigąskite – ji visada buvo, bet tai jūsų netrikdė. Jei gyvenote iliuzijų pasaulyje, savaitės pradžioje jų teks atsisakyti. Vis dėlto nepatarčiau dabar sakyti „viso“. Atidėkite tai geresniems laikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?