Palmira: antroji dienos pusė – įtikinamų apgaulių metas

Palanki tik pirmoji dienos pusė iki 14 val., tad iki to laiko derėtų atlikti visus skubius ir svarbius darbus. Tiks priimti svarbius profesinius sprendimus, tvarkyti finansinius, juridinius reikalus. Tiesa, nederėtų pradėti nieko iš esmės naujo ir imtis naujos veiklos. Tai gana pasyvi diena, tinkama kam nors apibendrinti, vis nepabaigiamiems darbams užbaigti. Iki 14 val. verta taisyti ir ankstesnes klaidas, perdarinėti ką nors sugadinta. Tai tinkamas laikas senam, pamirštam reikalui atgaivinti – dabar jis perspektyvus.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2018, 5:30 AM, atnaujinta Nov 15, 2018, 8:24 AM

Antroji dienos pusė kebli. Svarbu neprarasti realybės pojūčio – stiprės iliuzijos ir, deja, daugės apgaulių. Nebūkite patiklūs ir patys pasistenkite nieko nesuklaidinti. Dabar jau galimi sunkumai ne tik dėl padidėjusio nuovargio, nervingumo, išsiblaškymo, bet ir dėl aplinkinių noro mums padėti. Galite susidurti su meškos paslaugų problema. Geriau antrąją dienos pusę nesiimti daug ir sunkių darbų, kad neprisišauktumėte kitų pagalbos... Vertėtų ir kritiškiau vertinti asmenis, apimtus entuziazmo, – jų pasiūlymai, nuomonė ir daromos išvados gali suklaidinti! Ir nesivelkite į ginčus, konfliktus darbe, viešajame transporte, prekyvietėse.

Antroji dienos pusė – įtikinamų apgaulių metas. Tuomet išaugs vagysčių, įvairių aferų tikimybė – pasistenkite likti nuošalyje nuo siūlančių naujus projektus, puikų uždarbį, nuostabų pelną ar tiesiog nuoširdžią draugystę (geruoju tai nesibaigs). Kad būtų lengviau nepasiduoti šviesios ateities pagundai, susitikite su draugu pragmatiku, gal net ciniku... Tai bus naudingas pokalbis, stiprinantis imunitetą įžūliems sukčiams.

Po pietų ir vakare derėtų vengti svaigalų, taip pat labiau pasisaugoti apsvaigusių (nesvarbu, nuo ko) asmenų. Gresia apsinuodijimas maistu, svaigalais, vaistais, bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, vagysčių keliuose bei viešosiose vietose tikimybė.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį galėjo būti susiję su neigiamais praeities prisiminimais, o svarbūs tuomet, jei sapnas buvo nespalvotas ar girdėjote aiškius žodžius, konkrečius pamokymus. Gerai buvo girdėti muziką – globa, apsauga; skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atidaryti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis; jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis; jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais; jei nuolat šviesa išsijungtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga; jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi; jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: penktadieniui planuokite mažiau darbų – tai ramaus, neskubaus darbo metas, beje, iki 14 val. 20 min. gana nemalonus; palankios ryškios, šviesios, šiltos spalvos, ypač purpuriniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Iki 14 val. šaunus metas, kai galima rizikuoti, jei viskas apskaičiuota! Tačiau vėliau – po 14 val. turite progą kai ką reikšmingo sugadinti. Tad antrąją dienos pusę nurimkite, venkite bendrauti – draugų įtaka gali būti labiau žalinga nei naudinga. Ir būkite atidūs, kad kam nors padėdami neįsiveltumėte į nemalonią istoriją. Tai laikas, kai patiriama laisvės žala bei neigiama draugų įtaka.

Jautis (04 21–05 20). Pirmoji dienos pusė – pats darbymetis. Tai tinkama proga ir rimtam pokalbiui su šefu. Vėliau geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijomis – jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis. Mažiau dalykitės su aplinkiniais (ypač bendradarbiais) savo svajonėmis ir gražiais planais. Beje, antrąją dienos pusę šefas gali suabejoti jūsų kompetencija, net jei tam nebus rimto pagrindo. Pasistenkite jo vengti – aiškinimaisi atsisuks prieš jus.

Dvyniai (05 21–06 21). Puiki diena, tačiau svarbiam apsisprendimui tinkamas laikas tik iki 14 val. Tai bus sėkmingas ir palankus metas tvarkyti rimtus dalykinius reikalus. Deja, vėliau galite nė nepastebėti, kaip jus suklaidins koks nors autoritetą turintis asmuo. Ir neapsigaukite dėl gražių pasiūlymų, žavių pažadų – jie tikriausiai liks neįvykdyti. Vakare pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų asmenų – per juos galimos apgaulės, vagystės.

Vėžys (06 22–07 22). Nepalanki diena, ypač po pietų. Tad pasistenkite iki 14 val. susitvarkyti svarbesnius reikalus, kad vėliau niekas neberūpėtų ir galėtumėte ramiai ilsėtis ir pasirūpinti savo sveikata. Būkite itin atidūs maisto kokybei – virškinimas gali sutrikti be aiškios priežasties. Ypač vakare bus svarbu niekur nerizikuoti, nesivelti į azartinius žaidimus – gresia nuostoliai, praradimai. Beje, galite netikėtai nusivilti ir draugu, artimu žmogumi.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmoji dienos pusė šauni įvairiems susitikimams, deryboms, susitarimams. Bus palanku tvarkyti juridinius reikalus, tartis dėl jums svarbių dalykų. Na, o vėliau – ne laikas įsipareigojimams. Jau nebeskubinkite įvykių ir kritiškiau stebėkite, ką daro kiti. Nelabai tikėkite ir iš kitų išgirstais pažadais. Beje, nesistenkite nieko kartoti – svetimas pavyzdys gali tik dar labiau suklaidinti. Taip pat nesivelkite į ginčus, ypač su sutuoktiniu – teisiųjų nebus.

Mergelė (08 23– 09 22). Sudėtingesnius ir rizikingesnius darbus reikėtų spėti atlikti iki pietų. Tačiau po 14 val. nepatartina nieko sunkaus dirbti. Darbe galite susidurti su aiškia neteisybe – tik nemanykite, kad jums pavyks ką nors įrodyti... Atidžiau atlikite savo užduotis – galite suklysti. Svarbu nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie. Beje, nereikėtų leisti šefui suprasti, jog esate už jį protingesnis, teisingesnis. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puiki pirmoji dienos pusė – jums seksis darbo reikalai bei meilė. Tai optimistiškas metas – būsite kupini kūrybinio pakilimo. Jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu bei kitokiais reglamentais, galite nemažai nuveikti ir sulaukti išties puikių rezultatų. Deja, po 14 val. galite neįvertinti savo realių galimybių ir leistis į kokią nors avantiūrą. Būkite atidūs, kad vakare nepristigtų nuoširdumo bendraujant su artimaisiais. Romantiškoms pažintims antroji dienos pusė irgi nepalanki.

Skorpionas (10 24–11 22). Niekuo rimtu neužsiimkite – tai poilsio metas, kai verta dirbti nebent namuose, spręsti artimųjų problemas. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius. Nepasiduokite liūdesiui, nekaltinkite artimųjų, ypač mamos, dėl nesėkmių. Tiesa, pirmoji dienos pusė gera buitiniams reikalams tvarkyti. Po 14 val. itin nepalankus metas – labiau pasirūpinkite savimi, savo nuotaikomis bei sveikata, atsargiau vairuokite automobilį.

Šaulys (11 23–12 21). Įdomių naujienų bei lemtingų susitikimų diena. Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją bei pasiūlymus, gautus po 14 val. Pasistenkite pirmąją dienos pusę kuo daugiau suspėti. Iki 14 val. palankus metas svarbiam pokalbiui, reikalingam daiktui įsigyti. Po 14 val. patartina mažiau kalbėti ir nesiklausyti paikų šnekų. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, pinigus, turtą, būkite atidesni prie vairo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite. Tačiau jei žvelgsite toliau, suvoksite, jog tai rimtas pagrindas būsimai sėkmei. Beje, iki 14 val. neblogas laikas susitikti su skolininkais, pasikalbėti su šefu, nenorinčiu mokėti tiek, kiek jums priklauso. Pirmąją dienos pusę tinka pasirašyti svarbų turtinį dokumentą, sandorį, įsigyti ką nors vertinga. Po 14 val. kritinis metas, reikėtų labiau pasisaugoti pavydo – elkitės kukliau, nesigirkite savo laimėjimais ar turtu.

Vandenis (01 20–02 18). Iš esmės viską matote aiškiai ir sugebate blaiviai vertinti situaciją, tad rytą tiks tvarkyti atsakingus reikalus. Tai bus labai aktyvus metas – gali pavykti daug ką nuveikti. Iki 14 val. verta imtis kuo svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar kuriuose turite vadovauti kitiems. Vėliau nederėtų priimti svarbių sprendimų – jus gali užvaldyti iliuzijos. Ypač vakare reikėtų labiau pasisaugoti traumų, tuomet tikėtini ir neaiškūs galvos skausmai. Venkite svaigalų.

Žuvys (02 19–03 20). Poilsio diena, kai nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų, na, o jei neišvengiamai teks ką nors atsakinga daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų, ir darykite trumpas pertraukas atsipalaiduoti. Vakarop gali itin pristigti atidumo ir atsargumo. Antrąją dienos pusę tinka nebent ilsėtis – nesiimkite spręsti sudėtingų problemų ar dirbti komplikuotų, varginančių darbų: tik sau pakenksite ir reikalą įklampinsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.