Palmira: šios dienos nepalankios kelionėms

Savaitgalis bus saugus ir ramus, jei jį leisite introvertiškai. Tai nebus lengvas laikas aktyviesiems ekstravertams, jiems gali tekti patirti įvairių nesklandumų, ypač keliaujant, svečiuojantis. Šios dienos nepalankios kelionėms, kaip ir bendrauti su svetimais, užsieniečiais. Tačiau tai geras laikas susitikimams su senais draugais, prisiminti senus laikus. Palankios dienos ir meilės pasimatymams. Jei užsimegztų nauja romantiška pažintis, tai gali būti žmogus iš jūsų buvusių gyvenimų.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2018, 5:30 AM

Per poilsio dienas geriausia užsiimti namais, šeima. Tik nepraraskite kantrybės, stenkitės suprasti, pagelbėti, o ne reikalauti ko nors iš kitų, kovoti, įrodinėti, nurodinėti.

Šiomis dienomis itin išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų, konfliktų tikimybė. Labiau pažeidžiama bus galva, kojos, rankos. Likite saikingi prie vaišių stalo. Būtinas atsargumas su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Galima nukentėti nuo agresyvių asocialių piliečių, religinių fanatikų.

Šeštadienio naktį, 3 val. 27 min., Merkurijus sustojo ir ėmė judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Merkurijus atgal judės iki gruodžio 6 d. Per šį laiką lėtės mąstymas, reakcija, greičiau atbuks pastabumas, imlumas naujai informacijai, silpnės atmintis tos dienos įvykiams, bet gyvesni taps seni prisiminimai. Stiprės ir analitiniai sugebėjimai. Šiuo metu mažės kontaktų, daugės informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Tiesa, to nesunkiai išvengsite, jei neskubėsite, ypač žadėdami, įsipareigodami, pasirašydami dokumentus. Reikėtų vengti ir greito, rizikingo vairavimo. Kai Merkurijus retrogradinis, dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Paprastai tai sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms, taip pat besimokantiems, keliautojams, rašytojams bei tiems, kurių horoskope stiprus Merkurijus – pirmiausia Dvyniams bei Mergelėms. Didesnė autoavarijų tikimybė dėl išsiblaškymo, neatidumo.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas, žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos. Įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas.

Blogas ženklas: jei savaime namuose kas nors užsidegtų ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, suplyštų užuolaidos, staltiesė – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės, jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių, rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti).

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu gatvėje pašauktų – norų išsipildymas, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas nukristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Avinas (03 21–04 20). Būtina griežtai atsiriboti nuo rūpesčių bei darbų, bendrauti tik su tais, kuriuos mylite, kitaip nepailsėsite. Patartina labiau stiprinti sveikatą bei nervų sistemą.

Jautis (04 21–05 20). Esate kupini optimistiškų vilčių, romantiškų svajonių ir šiuo metu jos gali pildytis.

Dvyniai (05 21–06 21). Neblogas laikas susitikti su įtakingais draugais, pasitarti jums aktualiais klausimais. Beje, būkite atidūs, kad artimieji nesijaustų užmiršti ar suvaržyti, įsitempę.

Vėžys (06 22–07 22). Vėl gerai jaučiatės, atgaunate jėgas, pasitikėjimą savimi ir pagaliau įsitikinate, kad esate visų mylimi, gerbiami ir visur laukiami.

Liūtas (07 23–08 22). Atidžiau įsiklausykite į savo norus. Būtina pasidžiaugti savimi, savo gyvenimu. Galbūt neatidumas sau yra tam tikrų problemų jausmų srityje priežastis?

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis tinkamas tiek švęsti, tiek romantiškiems pasimatymams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Net jei neturite problemų, lengvai jų prisigalvosite. Mokėkite vertinti jus mylinčius žmones, labiau pasikliaukite jums atsidavusio asmens jausmais bei ištikimybe. Jus gerai paveiks ne tik meilės pasimatymas, bet ir nuoširdus pokalbis su senu draugu šeštadienį.

Skorpionas (10 24–11 22). Didelis sunkumas nuo pečių jau nuslinko – pagaliau galite lengviau atsikvėpti ir laimingai nusišypsoti! Nepraleiskite progos kuo nors maloniu nustebinti artimuosius, ypač savo vaikus, mylimą asmenį.

Šaulys (11 23–12 21). Laimė gali slėptis ir mažuose dalykuose. Kad jaustumėtės laimingi, pakaks nedaug, bet tai turi būti tikra ir nuoširdu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis tinkamas pasisvečiuoti – aplinkos pakeitimas, bendravimas su bičiuliais paveiks kaip niekada puikiai.

Vandenis (01 20–02 18). Turite seną svajonę ir vis nesiryžtate jos įkūnyti? Leiskite pasireikšti savo jausmams šeštadienį daugiau nei paprastai.

Žuvys (02 19–03 20). Sugebate džiaugtis viskuo ir tampate reikalingi visiems. Jūsų populiarumas akivaizdus. Tačiau būkite atidūs savo sutuoktinio ar mylimo asmens jausmams, reakcijoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?