Palmira: dabar tikrai ne laikas demonstruoti ambicijas

Per poilsio dienas geriausia užsiimti namais, šeima. Tik nepraraskite kantrybės, stenkitės suprasti, pagelbėti, o ne reikalauti ko nors iš kitų, kovoti, įrodinėti, nurodinėti. Tai itin aktualu bus sekmadienį, kai įtampa ims augti ir dėl menko preteksto. Kad ir kaip būsite kuo nors nepatenkinti, žinokite, kad dabar tikrai ne laikas demonstruoti ambicijas, siekite elgtis, kaip reikalauja aplinkybės.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2018, 5:30 AM

Ir neskubėkite, ypač važiuodami ar ką nors pirkdami. Tai gana apgaulingas laikas – mažiau klausykite, kas ką kalba, ir labiau pasikliaukite nuojautomis. Netinkamas metas avantiūroms, rizikingoms pramogoms, nepalankus laikas ir azartiniams žaidimams.

Beje, antrą sekmadienio pusę itin gerai užsiimti labdara – būkite dosnesni, neatsakykite prašantiesiems.

Šiomis dienomis itin išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų, konfliktų tikimybė. Labiau pažeidžiama bus galva, kojos, rankos. Likite saikingi prie vaišių stalo. Būtinas atsargumas su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Galima nukentėti nuo agresyvių asocialių piliečių, religinių fanatikų.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Medžiai, kelionė, kelias – norų išsipildymas, geros permainos, sėkmė. Mirę giminaičiai – apsauga. Blogai kirpti plaukus, matyti savo iškreiptą atvaizdą veidrodyje – saugokitės apgaulės, regėti stiklinius daiktus – liga, klasta.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, – galimi dideli nuostoliai, jei skėtis sulūžtų ar įsipjauti iki kraujo – gresia vienatvė, jei sulūžtų peilio ašmenys – gresia katastrofa, galite nukentėti nuo smurto.

Geras ženklas: jei išėję iš namų išgirstumėte šuns lojimą – galite įgyti puikų draugą, spręsis finansinės problemos, rasti odinį arba medinį daiktą – sėkmė tvarkant reikalus, skalsa namuose, pamesti mažą pinigų sumą.

Avinas (03 21–04 20). Būtina griežtai atsiriboti nuo rūpesčių bei darbų, bendrauti tik su tais, kuriuos mylite, kitaip nepailsėsite. Patartina labiau stiprinti sveikatą bei nervų sistemą. Sekmadienis palankus po 18 val.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadieniui po pietų mažiau planuokite – tai sudėtingas laikas, kai geriau likti namie ir ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 21). Neblogas laikas susitikti su įtakingais draugais, pasitarti jums aktualiais klausimais. Beje, būkite atidūs, kad artimieji nesijaustų užmiršti ar suvaržyti, įsitempę.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienio vakaras gali tapti sudėtingas, tad pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis, nebekomentuodami artimiesiems jų elgesio.

Liūtas (07 23–08 22). Atidžiau įsiklausykite į savo norus. Būtina pasidžiaugti savimi, savo gyvenimu. Galbūt neatidumas sau yra tam tikrų problemų jausmų srityje priežastis?

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienio vakaras kritinis – sužinosite, ar jūsų santykiai išties geri, patikimi, patvarūs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Net jei neturite problemų, lengvai jų prisigalvosite. Mokėkite vertinti jus mylinčius žmones, labiau pasikliaukite jums atsidavusio asmens jausmais bei ištikimybe.

Skorpionas (10 24–11 22). Kiek sudėtingas sekmadienio vakaras – labiau pasaugokite vaikus bei gerus santykius su tais, kuriuos mylite.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį daugiau dėmesio skirkite mamai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį prireiks savitvardos, ypač bendraujant. Nepykite, nerizikuokite vairuodami.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite atidesni sveikatai sekmadienį.

Žuvys (02 19–03 20). Sugebate džiaugtis viskuo ir tampate reikalingi visiems. Jūsų populiarumas akivaizdus. Tačiau būkite atidūs savo sutuoktinio ar mylimo asmens jausmams, reakcijoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.