Astrologė: savaitė sudėtinga, vienas ženklas turi būti ypač atsargus

Ši savaitė pareikalaus daug kantrybės ir ištvermės, teks būti atsargiems, kad ko nors svarbaus nesugadintumėte, perspėja astrologė Palmira. Dvynių ženklo atstovai turės būti dvigubai atsargesni, nes jų įtaka aplinkiniams bus didelė ir jie patys nepastebės, kaip ką nors įžeis.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-11-20 13:43

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis, trečiadienis – sudėtingiausios šios savaitės dienos, kai geriau atidėti visų reikalų (ypač finansinių) tvarkymą, keliones, vengti bet kokių konfliktų ir labiau pasirūpinti savo sveikata. Tai bus negeras laikas ultimatumams kelti (ypač savo viršininkui arba sutuoktiniui) – griežtumu ir kategoriškumu nieko nepešite. Galite dėl tokio pokalbio likti apskritai be darbo arba vieni. Jei penktadienį sugalvosite aiškintis santykius su viršininku, laimėsite, savo tiesą įrodysite, tačiau finansiškai galite nukentėti. Na, o savaitgalis gali atnešti galimybę neoficialioje aplinkoje išspręsti seną dalykinę problemą. Sekmadienis, pirmadienis žada netikėtumų – mažiau planuokite. Nepirkite telefonų bei transporto priemonių. Gana apgaulingas pirmadienis – suteiks netikrą viltį. Daug nesitikėkite ir iš naujų romantiškų pažinčių (ypač su užsieniečiu ar žymiu asmeniu) ar gautų finansinių pažadų, veiklos pasiūlymų.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis, trečiadienis pavojingas santykiams aiškintis su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjeros sėkmė, ir su savo antrąja puse – galite prarasti ir tą gerą, kuris buvo, ar net išsiskirti. Ketvirtadienis gana įtemptas – jei nepasiduosite emocijoms, jums pavyks sutvarkyti ne vieną keblų reikalą, tiesa, jei tai atidėsite antrai dienos pusei. Nors Saulė nuo trečiadienio bus Šaulyje, ženkle, kuris dažnokai sukelia stresą Jaučiams, penktadienis bei savaitgalis – džiugios dienos, kai apima malonus pasitenkinimo jausmas ir kažkaip viskas savaime susidėlioja į savo vietas. Pirmadienis – abejotinos sėkmės metas, kai svarbu nerizikuoti finansiniuose reikaluose ir kelyje, likti santūriems bendraujant, nes galite netikėtai susivaidyti su savo partneriais, vadovybe, klientais. Deja, atsakingiems dalykiniams pokalbiams tai nebus geras laikas: gražias perspektyvas nupieš, daug pažadės, bet tai tebus vieversys danguje.

Dvyniai (05 21–06 21)

Būkite kantrūs, nepraraskite diplomatiškumo antradienį, trečiadienį – jūsų įtaka aplinkiniams bus didelė, net nepajusite, kaip kam nors sujauksite nuotaiką, ką nors įskaudinsite. Tai bus išbandymų dienos veikloje, kai netikėtai viskas ims suktis nenumatyta linkme ir daug žadantis reikalas gali subliūkšti. Dalykiniuose reikaluose tomis dienomis nepriimkite jokių svarbių sprendimų – galite pralaimėti, patirti nuostolių. Labiau pasaugokite darbo vietą – blogas sumanymas bus ir ko nors reikalauti iš vadovybės. Nuo penktadienio vėl tapsite optimistiški ir jums ims sektis. Savaitgalį ir savaitės pradžioje galios taisyklė: „Daug norėsi – mažai gausi“. Vis dėlto tikėkite ateitimi – juk viskas, kas vyksta, tik į gera! Pirmadienis neatneš rūpesčių, jei nepervertinsite savo galimybių, ypač bendraudami su užsieniečiais, taip pat jei nesivelsite į romantiškus nuotykius (ypač kelionėse, viešnagėse).

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis, trečiadienis – itin pavojingos dienos ką nors keisti, ypač veikloje, – finansinių problemų tuomet padaugės. Tai netikęs metas prisiimti ilgalaikius įsipareigojimus (ypač su užsieniečiais). Ir tik ketvirtadienis vėl smagus – būsite kupini gerų norų. Tądien galite rizikuoti tvarkydami reikalus – padės draugai, įtakingi asmenys. Taip pat bus palanku skolintis pinigus. Ketvirtadienis bus vis dar įtemptas, tiesa, būsite darbingi ir nemažai nuveiksite. Beje, vakare galite sulaukti malonių staigmenų iš senų draugų. Nuo penktadienio imsite atsipalaiduoti ir dabar bus svarbu daugiau dėmesio skirti poilsiui bei sveikatai. Penktadienį, šeštadienį norėsite viską turėti, ir iš tiesų tai gausite sekmadienį. Tai bus šaunus metas, kai viskas puikiai susiklosto – laukia šaunūs susitikimai, intriguojančios naujienos. Tiesa, pirmadienį nuotaikos gali keisis – suvoksite, kad buvo ne tai, ko trokštate. Jausmų bei energijos perteklius vers kovoti, maištauti, tačiau turite būti atsargūs, kad nesunaikintumėte to, ką jau turite.

Liūtas (07 23–08 22)

Itin nervingas metas – antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis. Tomis dienomis nesiimkite atsakingų reikalų, ypač finansinių. Venkite santykių aiškinimosi, kovų už principus tiek darbe, tiek namie. Įtampa, nesusipratimai, kliūtys, konfliktai gali kilti ir tuomet, jei turite reikalų su užsieniečiais, jei reikia tvarkyti kelionių reikalus. Vis dėlto penktadienis, šeštadienis atneš geras permainas – vėl džiugi šypsena ims šviesti jūsų veide, ypač jei susitiksite su draugais. Sekmadienis, pirmadienis – keistos, dvilypės dienos, kai jausite savo jėgą, išskirtinumą, tačiau būsite linkę įtarinėti, nepasitikėti, dėl ko nors užsigauti, supykti, greitai įsivelti į vaidus, ypač su tais, kuriuos mylite. Ne laikas bus priimti atsakingus sprendimus ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir darbe, nes vėliau gailėsitės.

Mergelė (08 23–09 22)

Nuo antradienio gali apimti pagunda: norėsis viską aplink save pagerinti – savo sutuoktinį, bendradarbius, dalykinius partnerius, viršininką. Bent iki ketvirtadienio vakaro pasistenkite būti santūresni – kol kas galite perlenkti lazdą kitus kritikuodami, bardami, reikšdami ultimatumus bei kitokiais būdais auklėdami. Ši „ugdomoji akcija“ gali baigtis ne tik bloga nuotaika bei stipriu galvos skausmu, bet ir traumomis. Penktadienis bei savaitgalis – tinkami spręsti problemas, susijusias su jūsų veikla. Kreipkitės pagalbos į senus draugus – jie padės. Nenumatyti pavojai galimi pirmadienį – pavojinga būti lengvatikiams, tikėti žadančiais pagalbą, naudą, pelną ir pan., nereikia pasiduoti provokacijai atkeršyti už patirtas nuoskaudas, atsigriebti už praleistas progas.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Komplikuota savaitės pradžia, kai viskas netikėtai gali keistis – grius seni susitarimai, planai ir teks imtis visai ko kita, nei planavote. Ypač antradienį būkite atidesni partneriškiems santykiams – ne tik dalykiniams. Jūsų sutuoktiniui dabar itin reikės jūsų šilumos ir palaikymo. Na, o jums patiems bent jau moralinės paramos gali prireikti trečiadienį, ketvirtadienį, kai likimas iš jūsų pareikalaus ištvermės bei drąsos. Tai bus netinkamas laikas nei santykiams aiškintis, nei svarbiems sprendimams priimti. Atrodo, kad atsigausite tik penktadienį, šeštadienį, tada viską pavyks pakeisti norima linkme. Tai bus geros dienos svarbiems susitikimams, viešnagėms. Galimos naujos džiugios pažintys. Sekmadienis bei pirmadienis – dvilypis metas: jausitės puikiai, džiaugsitės gyvenimu, bet artimieji, ypač vyrai šeimoje, vis ras būdų, kaip jus išmušti iš pusiausvyros, kaip sugadinti nuotaiką. Pirmadienis – iliuzijų metas darbe, kai atrodo, kad viską galime, visi padės, parems, tačiau rezultatai bus toli gražu ne tokie, kokių norisi.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienį greitai pajusite, kad stinga jėgų ir sveikatos, tad mokėkite racionaliai paskirstyti laiką ir atsisakykite papildomų užduočių, nesivelkite į įvairias intrigas, konfliktus. Panašios nuotaikos tvyros ir trečiadienį, ketvirtadienį – tai paikų ginčų dienos, nes būsite nepatenkinti tuo, ką gaunate iš gyvenimo. Vis dėlto ketvirtadienio antrąją pusę imsite rimti ir tai leis draugiškai susikalbėti su visais – ir su likimu, ir su tais, kuriuos likimas šalia jūsų įkinkė. Beje, tuo metu sutiksite tikrų bendraminčių, kurie palaikys ir įkvėps dideliam svarbiam reikalui. Sekmadienis šaunus išvykoms, viešnagėms. Puikiai jausitės ir pirmadienį, tačiau diena bus įtempta, konfliktinė, tad bendraujant, tvarkant reikalus teks pasinaudoti visais diplomatiškumo įgūdžiais, kad pasiektumėte norimo rezultato. Nebūkite tądien patiklūs – gražius pasiūlymus, dosnius pažadus galite dalyti iš dviejų.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienis sudėtingas, tačiau jums pavyks išvengti stresinių situacijų. Būsite greiti ir apsukrūs, rasite tinkamą žodį tiek intymiame pašnekesyje, tiek dalykiniame pasitarime. O štai trečiadienį, ketvirtadienį būkite kantresni, atsargesni, kuklesni. Tai išbandymų dienos, kai darbe ir namie visi matys jūsų klaidas ir niekas nenorės pripažinti nuopelnų. Nieko atsakingo tomis dienomis nesiimkite.

Tik pasistenkite kuo atidžiau atlikti savo darbus, saugokite sveikatą bei ramybę, gerus santykius ir darbe, ir namie. Dabar jūsų reiklumas gali tapti nepakeliamas. Tačiau penktadienį, šeštadienį viskas pasikeis – tai atgaivos dienos, kai vėl suprasite, kokie esate mylimi, gerbiami, reikalingi. Tai bus įdomių susitikimų, žavių pažinčių metas. Neatsisakykite norinčių su jumis pabendrauti. Nuo sekmadienio audros debesys vėl ims telktis virš jūsų galvos. Sekmadienį, pirmadienį venkite ginčų bei rizikingo vairavimo. Tikėtinos baudos kelyje. Pasisaugokite ir vagių. Veiklai, kelionėms, susitikimams bei pažintims užmegzti pirmadienis ne pats geriausias laikas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis, trečiadienis gali tapti liūdnokas, ir ne tik dėl veikloje atsiradusių kliuvinių, sunkumų, bet ir dėl įtampos su artimaisiais, sutuoktiniu, mylimu asmeniu. Jei taip nutiktų, pasistenkite mintyse ar bendraudami su savo pora prisiminti tik šviesiausias akimirkas. Jūsų santykiai vėl atgaus darną ketvirtadienio vakarą, penktadienį. Šis laikas bus sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite, ir itin palankus romantiškiems santykiams.

Jūsų ramybė bei mokėjimas kurti jaukumą ir malonią atmosferą namuose bus deramai įvertintas savaitgalį. Tai giedras metas, kai mokėsite džiaugtis savo sutuoktiniu, šeima. Vis dėlto sekmadienio vakarą bei pirmadienį įtampa ims kauptis ir bus svarbi savitvarda, pakantumas kito nuomonei, įsitikinimams, poreikiams.

Tai bus netinkamas metas už ką nors kovoti, įrodinėti savo teisybę. Ne laikas bus kitus mokyti, kritikuoti. Būkite atsargūs – dabar jūsų konkurentai tampa įžūlūs ir pavojingi, galite įgyti naujų priešų.

Vandenis (01 20–02 18)

Nurimkite, neskubinkite įvykių, mokėkite patylėti, negirdėti, nematyti visko, kas bloga aplink jus gali vykti. Būkite kaip tos trys išmintingos japoniškos beždžionėlės iš Tosiogu šventyklos Niko mieste – tuomet tikrai išvengsite galimų nemalonumų antradienį, trečiadienį, ketvirtadienį, kai svarbu nesureaguoti spontaniškai ar bent jau neparodyti savo reakcijos, neatskleisti minčių, ketinimų. Tai bus itin nepalankios dienos, kai galimi nemalonumai darbe, rūpesčiai namuose, kai gali paaštrėti sveikatos problemos. Padidės traumų, avarijų, vagysčių, nuostolių tikimybė. Kelionėms irgi ne pats geriausias metas. Kai kas į gera ims keistis tik nuo ketvirtadienio vakaro.

Svajingai praeis penktadienis, šeštadienis, – šios dienos išties bus tinkamos poilsiui, pramogauti. Leiskite šias dienas su tais, kuriuos mylite. Sekmadienį romantiškos nuotaikos ims sklaidytis. Ir tai geras laikas neoficialiems susitikimams darbo klausimais bei sveikatingumo procedūroms. Pirmadienis įtemptas – darbe ryškės naujos problemos, būsite priversti žaibiškai spręsti.

Žuvys (02 19–03 20)

Ši savaitė nebus palanki kelionėms, aktyviai tvarkyti reikalus, rūpesčių gali daugėti geometrinės progresijos būdu. Vis dėlto jau antradienį patartina sau griežtai pasakyti „stop“, kai tik kils noras ką nors išsiaiškinti arba paaiškinti ir tinkamai sutvarkyti. Lyg ir būsite priremti prie sienos, kai gyvenimas vers staigiai tvarkyti finansinius, verslo reikalus, spręsti ginčytinus klausimus su giminaičiais.

Tačiau dabar negalima skubėti – reikia stebėti, išlaukti ir patylėti, nepatarinėti. Ketvirtadienio vakarą vis dėlto imsite atsipeikėti – jums pavyks išsivaduoti iš pastarųjų dienų misionieriškos agresijos protrūkio. Penktadienis, šeštadienis sukurs šeimoje ramybę, susitaikymą. Laukia džiugus sekmadienis.

Diena bus romantiška ir žada sėkmę kovoje už jums patinkančio asmens pripažinimą. Pirmadienis itin apgaulingas – nepervertinkite savo galios, įtakos bei įtakingų asmenų arba žmonių iš užsienio pažadų ir pasiūlymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.