Astrologė: vienas ženklas šią savaitę bus itin galingas

Nesiginčykite, nesipykite, nenutraukite santykių – toks svarbiausias astrologės Palmiros patarimas šiai savaitei daugumai Zodiako ženklų. Stipriausias ir galingiausias šią savaitę jausis Skorpionas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 4, 2018, 12:26 PM, atnaujinta Dec 4, 2018, 3:53 PM

Avinas (03 21–04 20)

Nuo antradienio iki ketvirtadienio imtinai – pavojingas metas, mat paaštrės darbo, meilės problemos. Tik neskubėkite kirsti! Nors bus gera proga ko nors atsisakyti, nutraukti santykius, tai turi būti deramai apsvarstyta, nes dėl impulsyvių sprendimų galite gailėtis. Juolab nesugalvokite tartis dėl naujo darbo arba veltis į flirtą – tai iliuzijų metas, kai viskas išeina kitaip. Jei šiomis dienomis kils naujų idėjų, sumanymų, atsiras poreikis ką nors keisti, prisiminkite, kad lazda turi du galus.

Pasvarstykite, ar verta trikdyti pasiektą pusiausvyrą? Nuo penktadienio prasideda laimingo virsmo metas – tikėtini svarbūs susitikimai bei naujos pažintys, kurios taps svarbios karjerai, veiklos plėtrai.

Nereikėtų atsisakyti gautų pasiūlymų – nei asmeninių, nei dalykinių. Tiesa, nesitikėkite greitų rezultatų.

Jautis (04 21–05 20)

Antradienis, trečiadienis – apgaulingi. Neskubėkite nei patikėti, nei įtarinėti, o svarbiausia – žadėti, įsipareigoti, atsisakyti. Ketvirtadienis kritinis, kai galima sugriauti tai, ką taip ilgai kūrėte. Penktadienis kiek nervingas, bet geras įgyvendinti rizikingus sumanymus.

Nepaprastas savaitgalis – romantiška svajonė gali virsti realybe. Šios dienos lems laimingus susitikimus, nepaprastas pažintis. Net jei neturite jokių svarbių reikalų, dėl kurių reikėtų su kuo nors tartis, nesėdėkite vieni namuose, neužsisklęskite savyje – susitikite su draugais, giminaičiais, kurių seniai nematėte.

Beje, jei kur nors išvyksite su savo pora, atsivers naujos jausmų erdvės. Šiomis dienomis gali pasisekti ir atsiras pinigų svajonių pirkiniui įsigyti. Pirmadienis universalus: tiesiog seksis ir tvarkant reikalus, ir jausmų srityje.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia primins, koks beribis gali būti pamirštų darbų, įsipareigojimų, pažadų sąrašas... Nebus paprasta viską aprėpti, visur spėti. Dabar pavyks išsiaiškinti senas klaidas – taisykite jas. Nieko naujo nesiimkite, niekam nieko nežadėkite ir labiau pasaugokite savo sveikatą.

Itin sudėtingas ketvirtadienis – planai gali žlugti, o patikimiausi draugai, partneriai nepateisins jūsų lūkesčių. Penktadienį atgausite pusiausvyrą ir rasite išeitį, sulauksite pagalbos jums svarbiu klausimu. Diena lems ir persilaužimą santykiuose su sutuoktiniu ar žmogumi, kurį seniai mylite. Jei jūsų santykiai nesivysto, verta tądien susitikti, pasikalbėti apie ateitį.

Beje, šios dienos naujos romantiškos pažintys irgi ypatingos, žadančios santuoką. Savaitgalį nuotaikos bus kiek maištingos, tiesa, jos puikiai tiks ką nors pertvarkyti namuose, nueiti į sporto klubą. Pirmadienis sudėtingas – nieko atsakinga darbe neplanuokite.

Vėžys (06 22–07 22)

Nuo antradienio jūsų nuotaikos – puikios. Tai padės nesutrikti susidūrus su tam tikromis kliūtimis, nesklandumais pirmą savaitės pusę. Tiesa, tai tuščios vilties metas, kai nereikia veltis į jokius naujus reikalus, juolab į tarnybinį romaną, – pasekmės bus liūdnos.

Ketvirtadienį tikėtini rūpesčiai, traumos, apgaulės, konfliktai veikloje. Kad ir kuo užsiimsite, būkite itin atidūs ir atsargūs. Mėginkite penktadienį taisyti padarytas klaidas. Savaitgalį gali atsiverti akys: suvoksite, kas yra meilė, ko norite iš jos ir ką jums reiškia santuoka.

Tai, ką šiomis dienomis nuspręsite, bus teisinga. Ir nepraleiskite progos pasikalbėti apie jūsų esamą arba būsimą santuoką su savo pora. Jei esate vieniši ir norite sutikti draugą, verta savaitgalį daugiau būti tarp žmonių. Pirmadienis tinkamas ilgalaikiams susitarimams. Diena palanki ir mylimą žmogų pristatyti savo tėvams, šeimai.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienį, trečiadienį tikėtini tam tikri apribojimai, kliūtys veikloje, tiesa, tai bus į naudą, nes metas apgaulingas, kai galima priimti sau itin nenaudingų sprendimų.

Šiomis dienomis galite patirti nesmagumų ir dėl savo poros. Blogiausia, ką šioje situacijoje bus galima sugalvoti, – pasakyti „sudie“. Nuo antradienio iki ketvirtadienio nepriimkite radikalių sprendimų nei tvarkydami asmeninius, nei dalykinius reikalus.

Nuo penktadienio imsite kitaip jaustis ir mąstyti ir jau savaitgalį jums puikiai pavyks atsirinkti, kur yra pelai, o kur – grūdai. Savaitgalį bei pirmadienį pavyks naudingai išspręsti ir buitines bei sveikatos problemas. Šiomis dienomis palanku įsigyti ir kokį nors naudingą aparatą ar daiktą buičiai, rasti išmanantį gydytoją, galintį tinkamai jus pakonsultuoti.

Mergelė (08 23–09 22)

Ši darbo savaitė bus sudėtinga. Itin atsakingai atlikite savo pareigas darbe – net neesminė klaida gali sukelti jūsų kolegoms bei šefui įtarimų, kad nesusitvarkote su patikėtais reikalais. Saugokite savo darbo vietą. Beje, trečiadienis, ketvirtadienis – tos dienos, kai pavyduoliai gali regzti intrigas prieš jus ir provokuoti konfliktui. Nepraraskite orumo – šiuo metu konfliktai lems nuostolius.

Palankesnis meilės pasimatymui bus savaitgalis bei pirmadienis. Tiesa, jei sumanysite su mylimu žmogumi pasikalbėti apie jūsų ateitį, nebūkite tiesmukiški.

Jei savaitgalį užsimegztų naujas romanas, jis truktų ilgai ir suteiktų daug laimės, ypatingos patirties (gresia net santuoka). Šis naujas jausmas jus subrandintų, išmokytų labiau save vertinti, padėtų atskleisti naujas galimybes ir net padėtų pelnyti sėkmę profesinėje veikloje. Pirmadienis palankus spręsti šeimos, vaikų problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Nieko nepriimkite už gryną pinigą! Jūsų sugebėjimas likti kritiškiems, viską pasverti, nuodugniai patikrinti šią darbo savaitę turės neįkainojamą vertę. Nuo antradienio iki ketvirtadienio imtinai tęsis itin apgaulingas metas, kai bus lengva supainioti vertybes, patikėti įtaigiu melagiu, netikru pranašu, apsukriu meilikautoju.

Šią savaitę netiks ir itin priekaištauti sutuoktiniui – jūsų reikalavimai bus nepamatuoti, netaktiški. Gal tik penktadienį bendraudami su mylimu žmogumi galite būti atviri ir pasakyti, kas nepatinka. Tai tas metas, kai jūsų žodžiai skambės įtaigiai ir privers įsiklausyti.

Savaitgalį verta pasikalbėti su geru draugu dėl to, kas nepatinka vaikų elgesyje, jūsų partnerio veiksmuose. Beje, savaitgalis bus introvertiškas metas, kai dera daugiau laiko praleisti namuose. Pirmadienis tinkamas užsiimti namais, šeima – darbe niekuo atsakingu neužsiimkite.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nuo antradienio jausitės galingi ir savaime norėsis žygdarbių. Bent jau mintys apie tai, kad aplinkui tiek daug netvarkos, neteisybės, jus siutins ir vers imtis radikalių priemonių.

Antradienį, trečiadienį tinka sudėlioti visus taškus ant i nesibaigiančiuose santykiuose, apgaulingoje aferoje, veikloje ir pan. Tiesa, per neapdairų genėjimą galite nukapoti ne tik sausas, bet ir gyvybingas šakas. Ypač ketvirtadienį būkite atidūs sakydami „niekada“ savo partneriams, taip pat sutuoktiniui.

Savaitgalį atsigausite – atlėgs susikaupusi įtampa. Tai puikus laikas ne tik viešnagėms, bet ir į savo namus pasikviesti svečių. Šios dienos tinkamos ir atvirai su savo pora paanalizuoti keblumus jūsų santykiuose. Pats laikas išsakyti slaptas baimes dėl savo jausmų. Pirmadienį planuokite daugiau darbų, pasistenkite nieko neatidėti kitoms dienoms. Pirmadienis palankus ir seniai planuotiems pirkiniams šeimai, namams.

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienį, trečiadienį gali žlugti viltys dėl darbo (galite negauti žadėto pasiūlymo, atlyginimo ir pan.). Šiomis dienomis venkite aiškintis santykius tiek darbe, tiek namie. Nesiginčykite dėl nieko (didelė grėsmė, kad įvyks skausmingas konfliktas). Atsargiau važinėkite automobiliu ir saugokitės vagių, liežuvautojų, intrigantų – tokių „gera“ linkinčių dėka problemų gali kilti tuščioje vietoje.

Palankiausia diena bus penktadienis – ir reikalams, ir meilei. Tądien arba savaitgalį galite gauti gerų asmeninių bei dalykinių pasiūlymų. Tai bus jėgos, ryžto bei ekstremalių sumanymų laikas, kai puikiai sekasi ten, kur rizikuojama apgalvotai.

Savaitgalį bei minėtu metu tikėtini ir romantiški nuotykiai – gali užsimegzti romanas svečiuojantis ar kur nors vykstant. Pirmadienis palankus tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamojo turto įsigijimu ar pardavimu.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nuo antradienio niekuo rimtu neužsiimkite, nieko svarbaus neplanuokite – tai nepasiteisins. Taip pat venkite aiškintis paslaptis – ką nors galite ne taip suprasti (bet kokiu atveju, jei yla maiše bus, ji dabar išlįs). Venkite rizikingai važinėti automobiliu, atidžiau eikite per gatvę, saugokitės sukčių, vagių, liežuvautojų bei skundikų (tai gali būti net ir tie, kurie dedasi jūsų draugais).

Ketvirtadienį galite pasijusti kiek prislėgti dėl neteisybės darbe. Tik nepraraskite orumo bei optimizmo – ateis laikas, kai aplinkiniai iš tiesų įvertins jus pagal nuopelnus.

Taip pat svarbu atminti, kad dabar sudėtingas laikas prieš gimtadienį, tad turite labiau pasirūpinti savimi – dalykinės veiklos fronte gerosios permainos dar negreitai. Jokių nereikalingų darbų bei rūpesčių – taupykite jėgas, laiką. Savaitgalis bei pirmadienis praeis neabejotinai puikiai – nestigs nei draugiško dėmesio, nei sėkmės!

Vandenis (01 20–02 18)

Nuo antradienio – sudėtingas laikas veikloje, kai galite sulaukti nepelnytų pretenzijų iš klientų, kolegų, savo viršininkų. Tiesa, vėliau paaiškės, kad tai klaida, nesusipratimas, tad būtų gerai neskubėti veltis į konfliktą, juolab trenkti durimis ir išeiti. Šis laikas nėra geras ir asmeniniams santykiams, galite truputį nusivilti savimi (o gal ir mylimu asmeniu), pradėti panikuoti dėl santykių ateities net ir be rimto pagrindo. Vis dėlto jau kitą savaitę išeisite iš krizės – ir darbinės, ir asmeninės.

Tikėkite, kad likimas išties pagalbos ranką. Gal net labai greitai susitiksite su reikalingu žmogumi, išgirsite įkvepiantį patarimą ar ką nors vertingo perskaitysite (tai gali įvykti jau šį savaitgalį). Apie tai svarbu pagalvoti penktadienį nuo 9 val. 20 min., kai stos mėnulio jaunatis. Tuo metu sugalvoti norai padės sėkmingai spręsti ankstesnes problemas.

O savaitgalis bus ypatingas tuo, kad per bendravimą su artimaisiais, draugais imsite suvokti savo slaptus norus bei siekius, suprasti, kaip tai padaryti. Nuojauta neapgaus.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžia nekokia – galite pasijusti apgauti, išduoti. Laimė, tai laikina: nuo penktadienio viskas pakryps gera linkme, tad kai pamiršite ankstesnes abejones, nuovargį, patirtas nesėkmes, kuo sėkmingiausiai išspręsite varginančią problemą. Tądien turėsite galimybę pakeisti santykiuose su savo viršininku tai, kas įsisenėję ir trukdo. Penktadienis bus geras priimti atsakingą karjeros sprendimą, svarbiam pokalbiui su vadovybe.

Sėkmingus susitikimus, įkvepiančias naujienas dovanos savaitgalis – pasikvieskite draugų, surenkite jiems jaukią mažą šventę, kai ne tik jūs, bet ir artimieji bei draugai šalia jūsų jausis laimingi. Tai bus nuoširdžių, atvirų pokalbių metas, kai sulauksite abipusio supratimo, deramo įvertinimo, realios bičiuliškos pagalbos.

Beje, šeštadienį, sekmadienį galite netikėtai gauti mielą dovaną, rasti ar laimėti pinigų. Pirmadienį pavyks rasti žmogų, galintį ne tik jus suprasti, bet ir realiai padėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.