Astrologė: dviem ženklams tris dienas seksis viskas, kad ir ko imsitės

Įpusėjant paskutiniam metų mėnesiui greičiausiai susikaupė daug reikalų ir nebaigtų darbų: astrologė Palmira daugeliui Zodiako ženklų žada, kad ši savaitė bus itin tinkama jiems tvarkyti. Ypatinga sėkmė antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį lydės du ženklus – Svarstykles ir Vandenį.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 11, 2018, 11:35 AM, atnaujinta Dec 11, 2018, 12:30 PM

Avinas (03 21–04 20)

Nuo antradienio puikus metas apmąstyti savo didžiuosius planus, kad suprastumėte, kokių bus kliuvinių, ką reikės įveikti, ko atsisakyti. Iki ketvirtadienio verta imtis svarbių reikalų, net avantiūrų. Šis laikas palankus veiklai plėsti, kelionėms, bendravimui su žmonėmis, svarbiais jūsų ateičiai. Nesėdėkite tokiu svarbiu metu rankų sudėję, ir jūsų reikalai pakryps geresne linkme. Penktadieniui ir šeštadieniui daug neplanuokite – tai tam tikrų apribojimų, net savotiškų išbandymų dienos. Vis dėlto nesureikšminkite galimų nesklandumų, likite tvirti, tikėkite savimi, artimaisiais bei meile ir viskas tikrai baigsis gerai. Penktadienį, šeštadienį skirkite poilsiui, kitaip galite sunegaluoti. Jokiu būdu nesugalvokite aiškintis santykių su savo pora – būsite apimti iliuzijų, gali net pasirodyti, kad esate nemylimi, kad slapta esate apgaudinėjami. Tiesa, sekmadienį ar savaitės pradžioje galite netikėtai susitikti tą, kuris pakeis požiūrį į save, gyvenimą, meilės santykius.

Jautis (04 21–05 20)

Pasistenkite likti diplomatiški, kad nereiktų dėl pramogų, požiūrio į draugus, meilę ir savo vaikus susipykti su artimaisiais ir netekti bičiulių paramos. Ypač svarbu bus išlaikyti ramybę darbe, nes įniršę galite susipykti su šefu ar atsisakyti jums siūlomo naudingo projekto. Šią savaitę galite sulaukti ir aukšto įvertinimo iš vadovybės, visuomenės. Tik nebūkite patiklūs bendraudami su draugais antrą savaitės pusę – jūsų paslaptys gali iškilti į viešumą. Nuojauta sustiprės sekmadienį ir pirmadienį: atspėsite mylimo žmogaus paslaptį, sužinosite tai, ką nuo jūsų slepia vaikai. Kad ir ką išgirsite, nepulkite į kraštutinumus – jums reikia truputį laiko, ir visa tai pasirodys ne tokie jau reikšmingi dalykai. Sekmadienį skirkite visiškam atsipalaidavimui, ramiam poilsiui, bus palankios SPA procedūros. Pirmadienį netinka aktyviai tvarkyti reikalų, pradėti naujų darbų.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžioje tikėtini reikšmingi susitikimai, naudingi pasiūlymai – tiek susiję su veikla, tiek su asmeniniais santykiais. Tai bus proga įgyti ir įtakingų draugų bei globėjų. Paspausti šefą, kad jis tesėtų pažadus, sumokėtų jums priklausančius pinigus, tiktų antradienį (tik neperlenkite lazdos). Savaitė palanki ir kelionėms, komandiruotėms. Gali megztis ir tarnybinis romanas, ypač per kelionę. O štai savaitgalį romantiškų nuotykių stigs, viską mėginsite vertinti racionaliai, dalykiškai. Reikalams tvarkyti neoficialioje aplinkoje bus palanki nebent pirma šeštadienio pusė. Sekmadienį galbūt vertėtų pasikalbėti su gera drauge? Beje, geriau nesivelti į naujus romantiškus santykius – užmegzti šeštadienio antrą pusę ar pirmą sekmadienio jie atneš nusivylimą. Pirmadienį galimos geros naujienos ir sėkmė tvarkant darbo reikalus.

Vėžys (06 22–07 22)

Nuo antradienio apims permainų poreikis, tačiau rizikuoti nepatartina – daug neišlošite. Verčiau tenkinkitės tuo, ką turite. Tiesa, gautus dalykinius pasiūlymus iš toli priimkite. Antrą savaitės pusę neskubėkite veltis į draugų reikalus – per juos galite nukentėti. Penktadienį galite pajusti didelį jėgų antplūdį ir įkvėpimą. Dabar pakaks entuziazmo padaryti tai, kam nesiryžote metus, – galbūt nuvylusiam asmeniui pasakyti, kad jis jūsų nevertas, ir sau, kad esate verti kur kas geresnio gyvenimo? Ir tai nuspręsti turite patys. Savaitgalį būsite linkę veltis į meilės intrigas, ypač svečiuose, pobūvyje ar per kelionę. Jei saugote savo gerą vardą, žinokite, kad be viešų skandalų neapsieisite. Pirmadienis tinkamas atsakingiems darbo reikalams tvarkyti. Gautus dalykinius pasiūlymus priimkite.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis, trečiadienis bus palankūs taikytis, deryboms. Tinkamos dienos spręsti problemas, susijusias su šeima, namais, nekilnojamuoju turtu. Palanku ieškoti tinkamesnės gyvenamosios vietos. Savaitės pradžioje didelių rūpesčių gali sukelti santykiai su savo pora – iliuzijos meilės srityje (jei iki šiol jose klaidžiojote) ims sklaidytis. Jei esate blaiviai mąstantys, ko gero, jau penktadienį ar šeštadienį kai kas netikėtai susijauks galvoje, širdyje. Tik neskubėkite naujo jausmo laikyti meile ir abejoti to asmens, kuris seniai jus myli, atsidavimu. Šiomis dienomis išgirstos naujienos (tiek asmeninės, tiek dalykinės) privers suklusti ir imtis veiksmų. Visus rizikingus sumanymus ir pavojingus pokalbius geriausia planuoti sekmadienio antrai pusei ir pirmadieniui. Šios dienos geros ne tik asmeniniams santykiams aiškintis, bet ir dalykiniams reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienis, trečiadienis – puikios dienos imtis veiklos, svarbiausių darbų neatidėkite antrai savaitės pusei, nes reikalai ims strigti. Nesistenkite penktadienį ar savaitgalį padaryti įspūdžio žmogui, kurio romantiško dėmesio siekiate, svarbiam asmeniui ar tiesiog aplinkiniams – būsite ne taip įvertinti, ne taip suprasti. Pasistenkite nieko neerzinti, nešokiruoti, nesukelti pavyduolių dėmesio. Nepamiršite, kad šiomis dienomis bus lengvai peržengiama riba tarp draugystės ir priešiškumo: šilti jausmai gali virsti priešiškumu, tiesa, priešiškumą bus galima įveikti draugiškumu. Sutuoktinis (-ė) šiomis dienomis gali tapti pavydus (-i) – būkite pasiruošę ramumu atremti visus įtarimus. Gana įtemptos dienos bus sekmadienis ir pirmadienis. Nepatartina vykti į kelionę. Tiesa, tiks tvarkyti skolų, mokesčių ir draudimo reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis – bene sėkmingiausios šios savaitės dienos, seksis viskas, kad ir ko imsitės. Nesklandumai darbe, finansinės problemos, nerimas dėl artimo žmogaus ir šeimos neduos ramybės penktadienį, šeštadienį. Bet tai situacija, kai svarbiausia pasirūpinti savo sveikata, – pasistenkite emocingai nereaguoti į rūpesčius, dėl to galite ir patys sunegaluoti. Tad atsirinkite tik tai, kas iš tiesų svarbu, netvarkykite finansinių reikalų, nespręskite meilės problemų – taip susipainiosite, kad siūlo galo neberasite. Beje, dėl noro skirtis – dabar jis nebūtinai tikras, todėl šiomis dienomis negalima spręsti, ką toliau daryti. Kad išsikrautumėte, penktadienį, šeštadienį bus naudinga tvarkytis iš esmės, ypač tose namų vietose, kurias prisimenate kartą per metus. Penktadienį ir savaitgalį venkite romantiškų pažinčių, net jei esate vieniši, – galite ilgam nusivilti. Galbūt savaitės pradžioje teks susitikti su žmogumi, kuris kadaise buvo artimas, ir tai gali tapti gerų permainų pradžia.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžiai neplanuokite sunkių darbų ir atsakingų susitikimų. Jei gausite pasiūlymų imtis ilgalaikės veiklos, bendradarbiauti, neskubėkite sutikti, būkite apdairesni tardamiesi dėl sąlygų ir pasirašydami sutartį. Geriausia tai atidėti kitai savaitei. Reikalams tvarkyti palankesnė ketvirtadienio antra pusė ir penktadienis. Tiesa, penktadienį ir savaitgalį gali tekti nerimauti dėl vaikų. Nuotaiką gali sugadinti ir neįvykęs meilės pasimatymas ar sutuoktinio nesugebėjimas suvokti jūsų jausmus, poreikius. Tik nedėkite vilčių, kad pleištu pleištą išmušite: jei šiomis dienomis, ypač šeštadienio antrą pusę, užsimegztų naujas meilės ryšys, tai nepadėtų nusiraminti – nerimo ir įtampos dar labiau padaugėtų. Sekmadienį derėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai. Pirmadieniui galite planuoti svarbius darbus, atsakingus dalykinius susitikimus.

Šaulys (11 23–12 21)

Laukia nevienareikšmiška, intriguojanti savaitė – ir norų bus daug, ir baimė kaustys. Geriau nerizikuoti – rinkitės saugesnį ir ramesnį variantą. Dabar galite sulaukti ir pasipriešinimo, ir paramos bei pritarimo. Tad jei pirmą savaitės pusę pamanysite, kad viskas baigta, jau antrą reikalai netikėtai pakryps geresne linkme. Netikėtas įvykis antrą savaitės pusę gali pakeisti jūsų nuomonę apie artimą žmogų ir planus dėl bendros ateities. Kad ir kas įvyktų, nesinervinkite, ypač jei tai laikas prieš gimtadienį, kai visuomet viskas atrodo niūriau, stinga optimizmo. Savaitgalį gali užsimegzti flirtas su žmogumi iš toli. Jei tai įvyks antrą sekmadienio pusę ar pirmadienį, jums tikrai pasisekė – tai bus laimingas, stabilus, ilgalaikis ryšys.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Antradienis, trečiadienis – svarbios dienos jūsų veiklai. Tai naudingas laikas ir finansinėms problemoms spręsti. Šiomis dienomis patartina imtis skubių darbų – jei atidėsite, nuo ketvirtadienio jie ims strigti ir paskubinti vargu ar išeis. Vis dėlto ketvirtadienis sėkmingas, tinkamas susitikti su jums svarbiais žmonėmis. Dėl visko susitarsite, gausite tai, ko prašysite. Komplikuota antra šeštadienio ir pirma sekmadienio pusės – venkite ilgaliežuvių ir ilgapirščių. Puiki antra sekmadienio pusė – pavyks su savo pora sudėlioti svarbius bendravimo taškus. Diena nepalanki kelionėms, viešnagėms. Geriausiai jausitės ir pailsėsite savo namuose, tad verčiau kvieskitės svarbius žmones pas save pasisvečiuoti. Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, tad neplanuokite daug darbų. Tiesa, tai puikus laikas užsiimti pertvarkymais savo namuose.

Vandenis (01 20–02 18)

Puikūs, daug kuo sėkmingi bus antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis, tad kibkite į darbus – jūsų laukia pasisekimas, pripažinimas. Dabar reikia daryti viską, kas padėtų sustiprinti sėkmę tvarkant reikalus, sulaukti profesinio pripažinimo. Penktadienis puikus piniginiams reikalams tvarkyti. Šeštadienį būkite atsargesni bendraudami su partneriais (ir sutuoktiniu) – neatidumas jų nuomonei gali sužlugdyti svarbų sumanymą. Kad ir ką sužinosite, kad ir kas pasikeistų, žinokite, kad yra kur kas daugiau išeičių, nei manote, – jau sekmadienio popietę ar pirmadienį pavyks rasti puikų sprendimą. Antrą šeštadienio ir pirmą sekmadienio pusę netinka prisiimti įsipareigojimų, pirkti vertingos buitinės technikos ar kompiuterių, telefonų, automobilių. Tam palankus bus pirmadienis.

Žuvys (02 19–03 20)

Nuo antradienio iki ketvirtadienio popietės – tylos ir ramybės metas jūsų gyvenime. Nereikėtų savęs varginti intensyvia veikla, problemų sprendimu, bendravimu. Mąstykite, stebėkite, laukite, tylėkite. Kai kas savaime, be jūsų įsikišimo išsispręs jums naudinga linkme. Tapsite energingi ir veiklūs antrą ketvirtadienio pusę. Puikus ir sėkmingas penktadienis, pirma šeštadienio pusė. Nors dabar pavyks viską greitai ir sėkmingai sutvarkyti, būsite šiek tiek karštakošiški, galite be pagrindo agresyviai reaguoti į mylimo asmens (sutuoktinio) prašymus, pastabas. Gerai būtų savaitgalį pasivanoti pirtyje, pasidaryti masažą – tai padės atsipalaiduoti. Finansines problemas mėginkite spręsti pirmadienį. Gauti verslo pasiūlymai bus naudingi. Tai bus puikus laikas įvairiems susitarimams, sandoriams. Tiks pirkti vertingą darbo ar buitinę techniką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.