Astrologė perspėjo du Zodiako ženklus: pernelyg neįsijauskite

Šventės įkvepia džiaugtis gyvenimu ir taškytis pinigais, stengiantis savęs neriboti. Vis dėlto pirmoji naujųjų metų savaitė kai kuriems Zodiako ženklams primins, kad reikia pataupyti. Astrologė Skirma Liepienė perspėja Mergelę bei Svarstykles.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Ožiaragis
Ožiaragis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-12-31 05:30

AVINAS (03 21–04 20)

Patiklumas. Ne viskas taip, kaip suplanavote ar tikėjotės. Taip yra todėl, kad manote galintys kontroliuoti situaciją. Jūs sutinkate išradingų žmonių. Gerai būtų, jei patys netaptumėte stulbinamai patiklūs. Yra tikimybė, kad susigundysite naujovėmis, kurios tėra akių dūmimas, patikėsite žmonėmis, to nevertais. Prieš nuspręsdami keisti gyvenimą iš pagrindų pagalvokite, ar tikrai čia Trys Karaliai – gal tik trys sukčiai.

JAUTIS (04 21–05 21)

Dėmesys. Be balandėlių gyventi galima, bet be jausmų sudėtinga. Viskas būtų gerai ir paprasta, jei niekas neskambintų, nerašytų iš praeities. Niekas neprimintų to, kas buvo ir kas galėjo būti. Tai sudrumsčia vidinę ramybę. Visa kita – kaip visada: darbai, namai, draugai, vaikai. Visiems reikia dėmesio ir dovanų. Nesvarbu, kokie jūsų norai ir troškimai. Svarbiausia – kasdienybė.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Paslaptys. Metai prasidės šiek tiek kitaip, nei tikėjotės. Gal jų sutikimas, gal draugai išblaškė nuotaiką ir nuostatas, su kuriomis buvote pasiryžę pradėti metus. Daug kas priklauso nuo jūsų pareigų ir santykių darbe. Tikėtina, kad šventinės atostogos bus trumpos, o darbai per jas neištirps. Tai paslapčių ir nutylėjimų metas: tai, ką galite paslėpti, – paslėpkite. Kuo mažiau aplinkiniai žino, tuo ramiau gyvena.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Įžvalgos. Jūs galite matyti ir suvokti tik tai, kas šiuo metu yra. Ateitį galite nuspėti, bet negalite žinoti, kad taip tikrai bus. Labai didelis pasitikėjimas savimi, planavimas ir stebuklų laukimas gali ir nepasiteisinti. Nieko baisaus, nes kasdieniai darbai ir įprasti rūpesčiai viską užgoš. Jei nuo jūsų priklauso kiti žmonės, atsakomybė didesnė, jei esate patys sau šeimininkai, niekas su šluotražiu po nosimi nepamojuos.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Taisyklės. Nueinančių metų nesusipratimai ir klaidos pamiršti, o naujų dar nespėjote prisidirbti. Svarbiausia – moraliniai dalykai. Jūs pažeidinėjote nerašytas, tačiau griežtas bendravimo taisykles. Nepainiokite įstatymų ir ambicijų. Rūpinkitės vaikais. Čia viskas turi būti pagal taisykles ir joms nenusižengiama. Ar bus gera savaitė? Gera, bet su abejonėmis ir priminimais, kad viskas galėjo būti kitaip.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pasninkas. Kad ir koks sėkmingas ar darbingas periodas būtų, visada norisi, kad būtų dar geriau. Tačiau geriau, daugiau ar pilniau dabar nebus. Šią savaitę galima pavadinti nuosaikumo mokykla. Gyvenimas privers riboti. Vieniems – mažiau maisto, kitiems – mažiau darbo. O kai kas neturės išeities ir todėl eis atostogauti. Tai – ne bausmė, tai savotiškas pasninkas, atsisakymas malonumų. Tik taip įvertinsite tai, ką turite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Norai. Bandysite suplanuoti metų pajamas, išlaidas. Puoselėsite pernelyg didelius norus, susijusius su pramogomis. O tai, kas svarbiausia, nustumsite į sąrašo galą. Neskubėkite – leiskite emocijoms nurimti ir tik mėnesio pabaigoje sugrįžkite prie šių ginčytinų klausimų. Jei nuspręsite pakeisti gyvenamąją vietą, gerai pagalvokite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Prisiminimai. Yra daugybė dalykų, kurie pasimiršta, išnyksta, išsisklaido ir niekada negrįžta. Jų niekada neprisimenama, niekam jų negaila. Tačiau yra akimirkų, kurios atmintyje išlieka ilgai. Tie prisiminimai ryškiausi. Tai prisiminimų savaitė. Vieni gyvens tuo, kas buvo, kiti stengsis pamiršti. Bet tai laikas, kuris yra svarbus, nes jis turi savo atminties klodus – giliai glūdinčius, storus ir labai reikalingus, kad galėtumėte tapti kai kuo nauju.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Nuomonė. Jums teks daug ką įvertinti naujai: savo jausmus, įsipareigojimus, net pažiūras. Vietoj žiemos gali ateiti ruduo, vėjas keisti kryptį, o kodėl jūs negalite pakeisti savo nuomonės apie vieną ar kitą dalyką? Suaugusieji gali prisipažinti, kad klydo, ir klaidas taisyti. Labai tikėtina, kad ateinančią savaitę kils ginčų dėl pasitikėjimo, pastovumo ir meilės. Pasistenkite nieko neskaudinti, tačiau savo pozicijų neužleiskite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Laukimas. Šių metų šventes vertinate konservatyviai. Jūsų nedomina nauji sumanymai, tik tai, kas žinoma ir patikima. Gal ir gerai, nes dabar laikas sustingsta ir laukia, kol viskas savaime nusistovės. Todėl laukimas – pats teisingiausias sprendimas. Lūkuriuojant atsiranda konkretūs planai, patikimi užsakovai, rangovai ir partneriai.

VANDENIS (01 21–02 19)

Sūkuriai. Pažiūrėkite į žmones aplink: kai kas bėga, skuba ir net nežino, kas iš tiesų vyksta. O jums norisi žinoti ir būti įvykių sūkuryje. Tie sūkuriai – kartais visai ne jūsų, temos jums svetimos. Išsiaiškinkite, apie ką kas šneka, kas ką veikia, ir tik tada įsiliekite į bendrą srautą, nes antraip pakliūsite ne tik į juokingas, bet ir į kvailas situacijas. Naujamečiai fejerverkai bus būtini, jei norite kitais metais sužibėti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Briaunos. Ne kiekvienas besmegenis yra iš sniego. Atsargiai rinkitės draugus, neskolinkite pinigų, neatskleiskite svetimų paslapčių. Savaitė neturės ko nors išskirtinio, jei laiką leisite ten, kur gyvenate. Keliaujantiems nutiks daugybė įdomybių: jie pamatys tai, ko dar nematė, atras naujų gyvenimo briaunų. Gali būti, kad tai – tik smulkmenos, bet vis tiek malonios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.