Palmira: vyrams ši diena sunkesnė nei moterims

Reikalai nesiklostys taip sklandžiai, kaip tikėsitės. Galimi netikėtumai, kurie sujauks jūsų planus. Tad būkite kuklesni, nepervertinkite savo galimybių ir ryšių. Gali išduoti (netyčia, neplanuotai, nebūtinai iš blogos valios) draugai, sąjungininkai, partneriai. Tai blogas laikas sąjungoms, susivienijimams, nes išryškėja nesutarimai, įvairūs trūkumai. Nepalankus metas iki 14 val. – nereikėtų skirti jokių svarbių susitikimų, pasirašyti atsakingų dokumentų, pirkti vertingų daiktų (ypač transporto priemonių, telefonų), reikėtų pasisaugoti apgavikų, vagių, sukčių, melagių, liežuvautojų.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-17 05:30, atnaujinta 2019-01-17 08:20

Labiausiai ši diena problemiška dėl savo dvilypumo – sėkmė ir pralaimėjimas gali būti visai greta. Tai gana keistas, sunkiai prognozuojamas ir logiškai ne itin paaiškinamas laikas, kai ima ir pavyksta sudėtingas reikalas, avantiūra, kuria niekas netikėjo, ir suklumpama ties neesminiais, nesudėtingais dalykais. Bus lengva pervertinti savo galimybes, pasiduoti azartui, prarasti saiko jausmą. Nors diena palanki piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, jei esate patiklūs, jei jums stinga blaivaus, kritiško požiūrio, mokėjimo įvertinti situaciją, geriau į jokias finansines avantiūras nesivelti. Netiks kurti ilgalaikių planų ir ilgam įsipareigoti.

Šiandien patartina elgtis taip, kaip reikalauja aplinkybės, – bus svarbu niekam nediktuoti savo sąlygų, nepiršti savo nuomonės ir vengti konfliktų. Deja, kantrybės prireiks daug – galite susidurti su netikėtu aplinkinių agresyvumu.

Diena palankesnė moterims (tiesa, aktyvioms, energingoms) – jos aiškiau matys tikrąją padėtį. Vyrams ši diena sunkesnė nei moterims. Jie bus itin nervingi, jų elgesys gali tapti ne itin prognozuojamas. Svarbių reikalų tvarkymo geriau neatidėti rytdienai – bus galima labai apsirikti vertinant savo galimybes.

Bus didesnė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė gamyboje, kelyje. Itin nepalankios kelionės oru. Būkite atsargesni su elektra, elektros prietaisais. Būtinas didesnis atidumas dirbant kompiuteriu – galimi nepaaiškinami gedimai. Labiau pažeidžiamos bus kojos, rankos, akys, širdis.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Išgirstus žodžius reikėtų vertinti kaip patarimą. Kelionė, medžiai – geros permainos, norų išsipildymas; mirusieji – apsauga, sėkmė. Tačiau stikliniai indai, veidrodžiai (ypač kreivi) – apgaulės, vagystės. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus.

Blogas ženklas: pamesti piniginę, susižeisti iki kraujo, peilio ašmenis sulaužyti, daug dūmų išvysti.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, rasti odinį arba medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas darbams užbaigti; palankūs raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Šiandien itin reikėtų mąstyti, ką kalbate ir su kuo kalbatės, – pasisaugokite liežuvautojų, intrigantų. Nebūkite patiklūs bendraudami su nepažįstamais žmonėmis, ypač jei tektų keliauti. Būkite itin apdairūs prie vairo, labiau pasaugokite asmeninius daiktus. Nieko sunkaus nesiimkite, niekam nepatikėkite savo paslapčių (ypač finansinių, verslo), atsargiau važinėkite automobiliu. Galimos netikėtos baudos. Saugokitės vagių, apgavikų bei liežuvautojų.

Jautis (04 21–05 20). Jums norisi paišlaidauti? Nedarykite to – tikrai įsigysite ne tai, ko reikia, arba įsivelsite į kompromituojančią istoriją. Būsite linkę ir permokėti. Netikusi diena sandoriams pasirašyti, pinigams investuoti, ypač į reikalą, susijusį su kelione ar užsieniečiais. Vakaras nepraeis ramiai, jeigu mėginsite su sutuoktiniu aptarinėti šeimos pajamas ir išlaidas. Bet kokiu atveju ne laikas kategoriškiems sprendimams, netinka demonstruoti įžeistų ambicijų.

Dvyniai (05 21–06 21). Mokėkite laiku pripažinti savo klaidas, neišsisukinėkite nuo atsakomybės – tai padės sušvelninti situaciją ir palenkti oponentus savo naudai. Pernelyg nepasikliaukite savo jėgomis ir išmanymu: nerizikuokite savo vardu, įtaka, einamomis pareigomis, pinigais. Būkite atidesni bendraudami su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais, teisininkais – tikėtini rimti nesusipratimai. Nepažeidinėkite Kelių eismo taisyklių – baudų sulauksite dėl niekų.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkokas laikas – galite būti priversti staigiai, neturėdami aiškaus supratimo priimti svarbų sprendimą. Geriau to nedaryti – apsigausite. Niekur neskubėkite, nieko nedarykite paskubomis, viską atidžiai tikrinkite, nes tai keistų ir ne visada malonių netikėtumų diena. Situacija nebus labai stabili, todėl labai nesidžiaukite, jei kas nors labai pasiseks, bet ir nenuliūskite pralaimėję – šiandien viskas laikina. Venkite ginčytis, įrodinėti savo teisybę artimiesiems, šefui.

Liūtas (07 23–08 22). Tai pavojinga diena, verčianti žengti atsakingą žingsnį, prisiimti nemenką atsakomybę. Vis dėlto geriau niekuo nerizikuoti, nesivelti į avantiūras – vargu ar jos išdegs. Venkite konfliktų su kolegomis bei šefu – galite netekti darbo vietos. Ir nesiimkite nieko, kas susiję su įstatymų pažeidimu, ir venkite rizikuoti profesiniais pasiekimais – per tai ateityje patirsite daug rūpesčių. Būdami geri savo draugams, giminaičiams galite nuskriausti artimuosius, tad labiau paisykite jų jausmų ir interesų.

Mergelė (08 23–09 22). Nepasiduoti euforiškai nuotaikai, venkite radikalių ir kraštutinių sprendimų. Darbe bus itin svarbu paisyti įstatymų. Darbo tempas, kaip ir įtampa, didės. Venkite rimtų pokalbių su vadovybe – nebent ryte pamėginkite aptarti neatidėliotinus reikalus. Nederėtų barti vaikų. Būkite atlaidesni mylimam žmogui. Vakare būkite atidesni tėvams – labiau pasaugokite jų ramybę ir sveikatą. Vakarą skirkite poilsiui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neatidėkite rytdienai reikalų, susijusių su užsieniečiais, ypač susijusių su veiklos plėtimu. Galimi netikėti pasiūlymai (dalykiniai, asmeniniai, romantiški) iš užsieniečio ar solidaus asmens, tačiau į juos neverta kreipti daug dėmesio – ne viskas susiklostys sklandžiai. Būkite nuoširdesni su savo vaikais (reikalingas rimtas pokalbis) – nepykite ant jų, net jei būsite priblokšti jų pokštų. Galimi konfliktai su antrąja puse: saugokitės, gresia skyrybos.

Skorpionas (10 24–11 22). Iliuzijų, kaip ir rūpesčių bei nerimo, pakaks, tad bus svarbu sutelkti dvasines jėgas. Laviruokite, likite diplomatiški, taupykite ne tik pinigus, bet ir jėgas, kad neapgalvotais veiksmais neprarastumėte užimtų pozicijų. Tinka spręsti mokesčių, draudimo problemas, tiesa, nereikėtų reikalauti grąžinti skolų, ypač iš draugo, – tai gali sukelti nenumatytų blogų pasekmių. Išaugs konfliktų su kolegomis ir traumų tikimybė – būkite atsargesni kelyje. Galima sunki, nerami naktis.

Šaulys (11 23–12 21). Dvejonių metas: šiomis dienomis gali įvykti netikėtų pokyčių, dėl to galite atsidurti tarp dviejų ugnių. Teks rinktis, kurią pusę palaikyti, su kuo toliau eiti. Pasistenkite nesivelti į intrigas – galite įgyti ne tik sąjungininkų, bet ir įtakingų priešų. Deja, tai bus apgaulingas laikas, kai pavojų neįvertinsite, tad geriau niekuo nerizikuoti ir bet kokioje situacijoje laikytis aukso vidurio. Juridinių ir finansinių problemų geriau nespręsti iki pietų, kaip ir siūlyti savo idėjų, projektų, – jie nebus tinkamai įvertinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Smulkios kliūtys, nedidelis neapsižiūrėjimas gali virsti rimtu nemalonumu, tad, kad ir kuo užsiimsite, pirmiausia būkite atidūs smulkmenoms, daiktų, dokumentų tvarkai (jie gali pasimesti ar būti supainioti). Taip pat būkite pasiruošę artimųjų, kolegų, viršininkų kritikai ir pretenzijoms – jei nesiginčysite, tai bus greitai užmiršta. Labiau pasaugokite sveikatą, ypač kelionių metu.

Vandenis (01 20–02 18). Gali pasisekti avantiūros veikloje, taip pat meilės srityje. Tiesa, bus svarbu laiku sustoti – nepasiduokite azartui (nebūkite godūs). Ypač pirmą dienos pusę netinka aiškintis meilės santykių – neįtarinėkite, o konflikto atveju siekite nusileisti pirmi. Bus svarbu vengti ginčų ir mokėti aplinkinius (ypač savo vaikus, žmogų, kurį mylite) gerai nuteikti – jums tai bus lengviau nei kitiems. Netikęs laikas užmegzti romantiškas pažintis. Iš savo vaikų daug nereikalaukite ir daug pinigų jiems neduokite.

Žuvys (02 19–03 20). Nekoks laikas: jei blogai jaučiatės, pailsėkite namie. Jei nenorite darbe sulaukti kritikos ir priekaištų, stenkitės neatkreipti kolegų, ypač viršininko, dėmesio – tyliai darykite savo užduotis, nemėginkite kam nors reikšti pretenzijų. Galimi nuostoliai, traumos, vagystės, baudos. Aplankykite mamą, padėkite jai. Venkite nereikalingo bendravimo ne tik darbe, bet ir namie. Būkite atidūs aplinkos ženklams, nuojautoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.