Palmira: galite sužinoti ne pačių geriausių naujienų

Sudėtingas laikas, kupinas netikėtumų, galite sužinoti ne pačių geriausių naujienų. Tenka rinktis ne tai, ko norisi, o ką siūlo gyvenimas. Vargu ar bus paisoma asmeninių interesų – pasiruoškite juos paaukoti dėl bendro reikalo. O sąjungoms ši diena bus sunki, net pavojinga: tarp bendraminčių, gerų draugų ar partnerių netikėtai gali išryškėti esminių prieštaravimų, nesutarimų. Tai laikas, kai imama ir išsiskiriama, išduodama, atsisakoma ankstesnių įsitikinimų bei ketinimų, nes pagaliau kai ką svarbaus išvydote, supratote ir viskas tapo aišku. Tad įvykiai gali pakrypti nenumatyta linkme.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2019, 5:30 AM

Deja, šiandien pakaks ir negero azarto, anarchiškumo, įtampos, nervingumo, provokuojančio konfliktus, skandalus (ypač dėl nepasiteisintų vilčių, žlugusio reikalo, pinigų, meilės). Net jei viskas gerai klostysis, gali apimti liūdesys, ir tai nėra blogai, nes diena bus itin permaininga, nestabili, kai gera pradžia negarantuos sėkmingos pabaigos. Šiandien naudingiau manyti blogiau, nei iš tiesų yra, nes tai atvirkštinio virsmo metas.

Nepalanku ko nors pradėti, dirbti įtemptų ar atsakingų darbų. Visai neverta planuoti, pasirašyti svarbių dokumentų, sudaryti sandorių, priimti atsakingų sprendimų – asmeninių, dalykinių, jei nenorite naujų nuostolių, nusivylimų bei dar didesnių rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Kasdienius darbus, ypač savo užduotis darbe, atlikite itin kruopščiai – klaidos, trūkumai neišvengiamai paaiškės ir gali pakenkti jūsų karjerai.

Ir venkite nereikalingo bendravimo, o bendraudami – manieringumo bei emocijų. Ir nesivadovaukite sentimentais – tai gali pražudyti. Labiau pasaugokite savo bei svetimas paslaptis, kita vertus – ylos maiše nepaslėpsi. Gali tapti akivaizdūs dalykai, kurių nežinojote, nesupratote, galite patirti, kas jums už nugaros vyksta namie bei darbe, sužinoti, kas tikrieji draugai, o kas išduoda, naudojasi jumis ir apkalba. Šiomis dienomis (iki kitos savaitės vidurio) aiškės mylimo asmens, nedorų draugų, taip pat kolegų, pavaldinių, partnerių intrigos, išdavystės. Kad ir ką sužinosite, stenkitės nesielgti karštligiškai. Nebūkite patiklūs, išsiblaškę – apgaulės, vagystės gana tikėtinos.

Bus didesnė ir nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, sprogimų, gaisrų tikimybė, ypač dėl skubėjimo, neatidumo. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, taip pat su kompiuteriais. Galimi ir darbo technikos (ypač kompiuterių, modernaus ryšio priemonių) ar transporto priemonių gedimai. Būkite atidūs, jei dirbate su informacija, dokumentais, pinigais. Ši diena sunki informacijos, transporto, ryšių tarnyboms. Pasirenkite įvairiems vėlavimams dėl transporto nesklandumų, laiku neatėjusios informacijos.

Labiau pažeidžiamos kojos, rankos, akys, širdis.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo ruošti valgį ar jį matyti – turtas, kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė, mirusieji – katastrofos, ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės, jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis, kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas, jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas jums nereikalinga, rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį – pergalė kovojant su priešais, jei indai į šipulius sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis sudėtingas prieš Mėnulio užtemimą, kai svarbu saikas, atsargumas.

Avinas (03 21–04 20). Galite nepajusti apgaulės, pasikliauti nesąžiningu draugu, giminaičiu, ne laikas ir į ką nors kreiptis su prašymu, taip pat kitiems tarpininkauti. Neverta imtis svarbių, o ypač finansinių reikalų tvarkymo – galite rimtai apsirikti. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami – galite padaryti apmaudžių klaidų. Ir neskubėkite nieko pasirašinėti – tai gali atsigręžti prieš jus. Nerizikuokite vairuodami, būkite budresni viešajame transporte bei prekyvietėse – galite būti apgauti, apvogti.

Jautis (04 21–05 20). Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų, tad jokios rizikos, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus. Beje, dėl finansinių nesklandumų gali suirti šios dienos planai. Nepalanku ir pinigus investuoti, skolinti, pasirašyti sandorius. Galimi konfliktai su draugais, sutuoktiniu dėl netikėtumų piniginėje ir turto sferoje. Darbe galite susidurti su nenumatytais sunkumais, išgirsti kritišką kolegų, šefo nuomonę, taip pat patirti, kas jus apvogdavo, apgaudavo veikloje.

Dvyniai (05 21–06 21). Neleiskite niekam naudotis jūsų vardu, įtaka. Patiems taip pat derėtų kukliau elgtis. Nesivelkite į avantiūras veikloje, kad ir kokie naudingi pasirodys šiandien gauti pasiūlymai. Šiandien bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi bei draugais, šaltakraujiškumas – gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Venkite užmegzti naujas pažintis. Beje, nepatartina kviestis draugų (juolab mažai pažįstamų žmonių) į namus. Ir mažiau įtarinėkite savo porą – nė nepastebėsite, kaip susipyksite.

Vėžys (06 22–07 22). Mokėkite likti nepastebimi, pasistenkite niekam neužkliūti. Mažiau reikškite savo nuomonę: tyla – gera byla. Tai savotiškų apribojimų metas, kai galima nukentėti dėl per didelių pretenzijų, nepamatuotų norų. Ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimus, pirkti vertingus daiktus. Mažiau afišuokitės – bus geriau, jei jūsų elgesys taps nenuspėjamas. Pernelyg nepasikliaukite intuicija ir draugų pažadais. Na, o realios pagalbos sulauksite tik iš tų, kurie tikrai jus myli.

Liūtas (07 23–08 22). Neskubėkite apsispręsti, ypač tvarkydami darbo reikalus – pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas visai – panikuodami tik pabloginsite esamą padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kils noras su kai kuriais daugiau nebendrauti. Viskas gali pakrypti ne ta linkme, kuria jums reikia, tad geriau jokių svarbių reikalų netvarkyti ir įvykių neskubinti. Vakaras dar prastesnis. Galimi nesusipratimai tarp sutuoktinių, ypač jei imsite klausytis, kas ką kalbą apie jus.

Mergelė (08 23–09 22). Labiau atsižvelkite į aplinkinių nuomonę, nekelkite reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis – šefas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus – dėl netikėtų priežasčių jie taps neįgyvendinami ar tiesiog nereikalingi. Na, o šiandien dirbkite itin atidžiai – nepastebėsite, kaip klaidų privelsite. Ir nepykite, jei artimas žmogus ar kolega prikiš jūsų neįvykdytą įsipareigojimą, neatliktą pareigą. Darbe pasisaugokite vagių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasiruoškite netikėtumams, pokyčiams, ypač jei teks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais ar jūsų kelione. Tai blogas laikas planuoti ateitį – šios dienos svajones bei sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti. Gali paaiškėti, kas yra jus išdavęs, tekti nusivilti žmogumi, kuris jums buvo autoritetas. Neįsivelkite į avantiūras, netikėkite pažadais, nesižavėkite naujais pasiūlymais – vėliau tai nepasiteisins. Galite suklysti ir dėl mylimo žmogaus. Pasisaugokite, kad vakare neišlietumėte nepasitenkinimo ant vaikų, sutuoktinio.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesmagus laikas – didelė įtampa, tuščios viltys. Geriau nieko rimta neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Pasikliaukite vien savimi, imkitės tik to, ko negalima atidėti, ir mokėkite laiku pasakyti „ne“, kai būsite verčiami daryti tai, kas nenaudinga, kai norėsis išleisti didesnę pinigų sumą ar įsimylėti pirmą sutiktą. Jei ką negero sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį, neskubėkite patikėti, nepulkite aiškintis santykių: galite be reikalo susipykti dėl „sugedusio telefono“.

Šaulys (11 23–12 21). Teisybės ieškoti tuščia, tad nesinervinkite bendraudami, tvarkydami reikalus. Jums gali būti užkrauta atsakomybė už sutuoktinio, partnerių ar kolegų klaidas, nusižengimus. Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pagalvokite, antraip galite be reikalo vandenį sudrumsti. Ir nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų bei partnerių patarimais bei parama. Taip pat mažiau tikėkite vadovybės pažadais ar pademonstruotais draugiškais jausmais – dabar padėsite, bet kai jums ko nors reikės, nesulauksite atsakomojo žingsnio.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nerizikuokite nei pinigais, nei sveikata, nei savo darbo vieta – galite padaryti lemtingų klaidų. Nepasiduokite spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Dirbkite atidžiau, jei saugote savo darbo vietą. Kita vertus, jei jums dabartinis darbas įgriso, dėl menkos nesėkmės ar konflikto galite viską mesti ir išeiti kitur laimės ieškoti. Mokėkite vertinti gerus santykius su antrąja puse. Didesnė įvairių avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Nepervertinkite savo galimybių, nepasiduokite azartui, sugebėkite laiku sustoti. Net jei atrodys, kad viskas gerai, iš tiesų tai gana apgaulingas vaizdas – saugokitės povandeninių uolų. Ne viskas bus taip patikima, tikra, kaip jums pristatoma, aiškinama, garantuojama, – neskubėkite susižavėti nei dalykinėje, nei meilės sferoje – šiandien galite iš esmės apsigauti. Ir mažiau klausykitės draugų nuomonės apie mylimą žmogų – galite be reikalo susipykti. Labiau pasaugokite vaikus, toliau nuo jų laikykite elektros prietaisus.

Žuvys (02 19–03 20). Nepasiduokite liūdesiui, bet ir nepuoselėkite vilčių – tai tuščias metas (geriausiu atveju). Kita vertus, stenkitės artimųjų bei aplinkinių neužkrėsti netikusia nuotaika. Apskritai daug nenorėkite, mažiau tikėkitės – viskas gali išeiti atvirkščiai. Labiau kontroliuokite savo emocijas, kitaip nepasitenkinimas šeima, artimu žmogumi ar draugu gali išsiveržti dėl menkos priežasties. Nepriimkite radikalių sprendimų dėl savo šeimos, gyvenamosios vietos. Blogas laikas pradėti remontus, pirkti baldus ar naują buitinę techniką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.