Palmira: galimi malonūs netikėtumai, geros naujienos

Šeštadieniui mažiau planuokite ir nesistenkite visur suspėti, tuomet neteks nuliūsti, jei kas nors netikėtai pasikeis. Vis dėlto galimi ir malonūs netikėtumai, geros naujienos, ypač vakarop! Pirmą dienos pusę nepraleiskite progos taikytis, įteikti dovaną. Šventimams, pramogauti palankesnė antra dienos pusė.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2019, 5:30 AM

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti medžius, kelią, mirusiuosius. Paklausykite išgirsto patarimo. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus, regėti savo persimainiusį atvaizdą veidrodyje. Jei sapnavote stiklinius daiktus, indus, ypač jei matėte, kaip jie dužo, – saugokitės apgaulių.

Blogas ženklas: pamesti kepurę ar jei ji nuo galvos nukristų, jei vėjas kepurę nuo galvos nupūstų, daug tamsių dūmų matyti, ką nors pamesti, ypač piniginę, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį ar medinį daiktą, gauti kepurę dovanų ar ją rasti, pamesti smulkių monetų.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalį neverta kur nors vykti, tačiau puiku priimti draugus, giminaičius namuose.

Jautis (04 21–05 20). Bendraukite, aptarinėkite su įtakingais žmonėmis, draugais ir giminaičiais savo problemas (ypač susijusias su darbu, sveikata, pinigais) – tikrai atsiras išeitis, sulauksite ne tik moralinės pagalbos. Kita vertus, jums gali tekti ir patiems spręsti svetimas problemas ir tai gali nemenkai nualinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalis – laimingos atokvėpio dienos, kai galite ilgam pasisemti jėgų, pasitikėjimo, atgauti prarastą pusiausvyrą.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis – jūsų sėkmės dienos: bus taip, kaip norėsite.

Liūtas (07 23–08 22). Dabar galite įgyti puikų draugą, rasti rėmėją.

Mergelė (08 23–09 22). Draugai suteiks daug džiaugsmo, padės naujai išvysti save, kitaip suvokti perspektyvas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis palankus oficialiems susitikimams, savo veiklai ar kūrybai pristatyti, dalyvauti svarbiuose, atsakinguose renginiuose – jūsų profesionalumas ir kūrybingumas neliks nepastebėti, neįvertinti.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalis šaunus – pildosi svajonės, laimingi tampate jūs ir tie, į kuriuos atkreipsite dėmesį.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalį aplankykite tuos draugus, kurie visada pasiruošę išklausyti, suprasti, atjausti, padėti, – jų dėmesys, geras žodis nuramins, sustiprins.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis palankus bendrauti, pramogauti.

Vandenis (01 20–02 18). Geriau jausitės, lengviau nusiraminsite, jei šį savaitgalį suplanuosite. Daugiau laiko praleiskite su tais, kuriuos mylite, su vaikais, tiesa, nešykštėkite pagyrų ir venkite priekabių.

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis – džiugus, ypač jei jį skirsite mylimiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?