Palmira: sekmadienis puikus viešnagėms, šventimams

Džiugus sekmadienis, puikus viešnagėms, šventimams. Tiesa, tai šiek tiek nervingas metas, tad venkite ginčų ir nereikalingos rizikos. Beje, nebūkite patiklūs bendraudami su mažai pažįstamais žmonėmis.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2019, 5:30 AM

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai regėti maistą, prabangius daiktus, brangenybes, bet blogai pinigus – gresia nuostoliai; mirusiuosius, kapines – katastrofa. Kepurė, ypač kailinė, – netikėti pinigai.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys – katastrofa; sugriūtų kėdė ant jos sėdint ar laiptai jais lipant įlūžtų – šeimos iširimas, neturtas; kojas sušlapti – jūsų paslapties atskleidimas; pirštinę pamesti – antrosios pusės neištikimybė; jei drabužis plyštų, jei sagą pamestumėte.

Geras ženklas: rasti metalinį daiktą – jūsų priešai bus nubausti; įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su jums kenkiančiu asmeniu; jei rastumėte peilį, pakelkite jį ir palikite monetą – senas jūsų noras išsipildys; rasti pirštinę netekėjusiai moteriai – sutiksite sau skirtąjį.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį raskite laiko nuoširdžiau pabendrauti su tėvais. Beje, jei reikia artimųjų, giminaičių pagalbos, kreipkitės į juos.

Jautis (04 21–05 20). Romantiškam vakarėliui ar meilės pasimatymui labiau tiks sekmadienio vakaras.

Dvyniai (05 21–06 21). Tinka pirkti malonius ir gražius daiktus, teikti dovanas artimiesiems ir sau.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis – jūsų sėkmės dienos: bus taip, kaip norėsite.

Liūtas (07 23–08 22). Svarbiems neoficialiems pokalbiams, susitikimams, ypač dėl darbo, palanki sekmadienio pavakarė.

Mergelė (08 23–09 22). Tai tas metas, kai draugai padeda spręsti finansines ar karjeros problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis palankus oficialiems susitikimams, savo veiklai ar kūrybai pristatyti, dalyvauti svarbiuose, atsakinguose renginiuose – jūsų profesionalumas ir kūrybingumas neliks nepastebėti, neįvertinti.

Skorpionas (10 24–11 22). Puikus metas pasirodyti viešumoje su antrąja puse, aplankyti seniai matytus draugus, giminaičius.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalį aplankykite tuos draugus, kurie visada pasiruošę išklausyti, suprasti, atjausti, padėti, – jų dėmesys, geras žodis nuramins, sustiprins.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sėkmingas laikas vyresnio amžiaus asmenims – gera proga užmegzti romantišką pažintį.

Vandenis (01 20–02 18). Daugiau laiko praleiskite su tais, kuriuos mylite, su vaikais, tiesa, nešykštėkite pagyrų ir venkite priekabių. Verta stiprinti nervų sistemą ir sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Meilės pasimatymui itin palankus sekmadienis. Jei užsimegztų naujas romantiškas ryšys, jis bus patvarus. Bendraudami su vaikais raskite laiko ne tik pamokantiems pokalbiams, bet ir pramogoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.