Astrologė: savaitė sudėtinga, bet vienam ženklui tai – meilės metas

Šią savaitę daugeliui Zodiako ženklų verčiau nerizikuoti nei pinigų ar karjeros, nei santykių srityje, perspėja astrologė Palmira. Tiesa, vienam ženklui šis laikas bus meilės metas. Ir šis laimingasis ženklas – Svarstyklės.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 19, 2019, 12:03 PM, atnaujinta Feb 19, 2019, 1:10 PM

Avinas (03 21–04 20)

Šią savaitę itin norėsis maištauti – būsite kovingi, pasiryžę viską perdaryti savo gyvenime. Tai metas, kai norėsis atsiteisti su skriaudikais ir sudėlioti visus taškus su jums svarbiais žmonėmis tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose, draugystėje. Tiesa, prieš pradėdami atverti tikrąsias tiesas savo porai turite žinoti, kad tai gali baigtis skyrybomis (ir jūs vėl likimą imsite kaltinti neteisingumu).

Penktadienį pasiseks naudingai išspręsti svarbų dalykinį reikalą, laimėti konkurencinę kovą, bet ir ši diena ne itin tinkama santykiams su sutuoktiniu aiškintis, nebent tai atidėtumėte savaitgaliui. Tuomet galite tikėtis pergalės bet kokioje situacijoje, sėkmės konkurencinėje kovoje ir išaukštinimo.

Beje, ši savaitė nuo antradienio apgaulinga tvarkant piniginius ir turto reikalus – jūsų lūkesčiai neišsipildys. Ko gero, ir nauji pasiūlymai dėl veiklos bus tušti, sukels nereikalingų vilčių, kurioms nebus lemta išsipildyti. Visą savaitę saugokitės apgaulių, apkalbų, vagysčių. Pirmadienis tinkamas nebent skolų, mokesčių reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 20)

Šią savaitę, ypač antradienį, netinka spręsti darbo problemų, ieškoti tinkamesnės darbo vietos, užmegzti naujų bendradarbiavimo ryšių – nerizikuokite veikloje, net jei viskas atrodys labai perspektyvu.

Dalykiniai reikalai bus svarbūs ir savaitgalį, tačiau rūpindamiesi uždarbiu, karjera, profesiniu pripažinimu nepamirškite ir jausmų. Tad savaitgalį pasistenkite ne tik veiksmais, bet ir mintimis atsiriboti nuo darbinių rūpesčių ir darykite tai, ko nori širdis, ko reikia geriems santykiams su savo pora, – bent jau sekmadienį tai pavyks. Sekmadienį galite ką nors svarbaus išsiaiškinti su sutuoktiniu, aptarti bendrą ateitį su mylimu asmeniu. Tik stenkitės būti diplomatiški, neeskaluokite galimų prieštaravimų, o bandykite suprasti, prisiderinti.

Kompromisai bus labai reikalingi kitos savaitės pradžioje, tad pasistenkite įgyti artimų žmonių, draugų, kolegų, šefo palaikymą, kuris itin svarbus vasarį.

Dvyniai (05 21–06 21)

Saulė Vandenyje atneš gerą persilaužimą. Tai gali atsitikti jau šį savaitgalį. Beje, nuo ketvirtadienio gera proga kai ką svarbesnio pakeisti savo buityje – tai jus gerai paveiks. Penktadienis, šeštadienis palankūs meilės pasimatymams.

Tiesa, jei bandysite ką nors keisti savo gyvenime nuo savaitės pradžios, nieko gero nepešite. Tad šią savaitę neskubinkite įvykių ir labai nesikrimskite dėl nesklandumų bendraudami su savo pora – jų pirmą savaitės pusę pakaks.

Trečiadienis, ketvirtadienis, deja, nuostolių, apribojimų, savotiškų iliuzijų metas, kai galima suklysti ne tik dėl materialių dalykų, įsivelti į finansines avantiūras ir patirti nuostolių, bet ir neteisingai įvertinti jausmus, be reikalo imti įtarinėti, pavyduliauti. Tad neskubėkite pyktis, nenutraukite santykių, palaukite bent iki penktadienio, kai viskas beveik savaime susidėlios į vietas.

Vėžys (06 22–07 22)

Pirma savaitės pusė – keblokas metas po Mėnulio užtemimo, tad geriau venkite nereikalingo bendravimo, atsisakykite įsipareigoti svarbiais klausimais. Šiuo sudėtingu laiku galite būti pernelyg kategoriški – nemokėsite lanksčiai reaguoti į galimas staigmenas darbe ar santykiuose su antrąja puse.

Tai bus apgaulingos, prieštaringos dienos, kai reikia atsitraukti nuo sprendimų priėmimo ir palaukti, kol viskas nurims, kol paaiškės, kas iš tiesų vyksta. Tik nemanykite, kad tai bus iš karto – jums reikės palūkėti bent iki sekmadienio. Nuo savaitės pradžios būkite atsargesni tvarkydami finansinius reikalus, nepasitikėkite naujais partnerių pasiūlymais, saugokitės konkurentų provokacijų.

Savaitgalis (ypač sekmadienis) palankus jūsų santykiams su sutuoktiniu – tai bus puikios dienos jūsų ryšiui sustiprinti. Nebloga kitos savaitės pradžia, gera piniginiams ir turto reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 23–08 22)

Jūs vis dvejojate? Bijote apsirikti dėl savo ir partnerio jausmų? Tik nesugalvokite pirmą šios savaitės pusę mėginti ką nors aiškintis ar priimti lemtingus sprendimus – nemanykite, kad bus paprasta rasti bendrą, abiem priimtiną tiesą. Ir nesiaiškinkite santykių su tais, kurie jums skolingi, pagaliau su savo šefu – nieko nepešite.

Itin apgaulingi šiuo atžvilgiu trečiadienis, ketvirtadienis: matysite ne tai, kas yra iš tiesų. Būkite atidesni ir darbe – tai klaidų, apgaulių, nuostolių dienos. Taip pat netikėkite finansiniais, veiklos pasiūlymais, pažadais, gautais trečiadienį, ketvirtadienį, – nusivilsite.

Tiesa, penktadienis – jau visai kitoks: netikėtai viskas ims keistis palankesne linkme. Savaitgalis bus geras surengti mažą pob ūvį savo namuose. Romantiškam pasimatymui palankesnis šeštadienis. Sekmadienį geriausia leisti savo namuose su šeima. Pirmadienis nėra palankus svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžia bus sudėtinga, tiesa, sau palengvinsite likimo kraunamą naštą, jei griežtai atsiribosite nuo ne itin svarbių darbų bei rūpesčių. Gali stigti jėgų, sveikatos, tad geriau imtis tik pačių būtiniausių darbų, galbūt net nueiti pas gydytoją ir pasvarstyti apie sveikatos stiprinimą.

Karjeros reikalams bei finansinei sėkmei ši savaitė gali virsti išbandymu, tad bent jau pirmą jos pusę nederėtų tvarkyti atsakingų dalykinių reikalų, pasirašyti svarbių dokumentų. Ir neskubėkite visais ir viskuo tikėti – apgavikų pakaks. Beje, nesklandumai darbe gali neigiamai atsiliepti ne tik sveikatai, bet ir santykiams su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi – jie gali atšalti.

Sekmadienį, pirmadienį gali atsinaujinti ir sena pažintis, romantiškas ryšys. Tai, ko ilgą laiką taip norėjote, dabar gali įvykti. Šios dienos gali išmokyti itin reikalingų dalykų optimizmui palaikyti, tad daugiau bendraukite, neatsisakykite viešnagių ar išvykų į kitą miestą.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Vandenio laikas – jūsų meilės metas. Slapti ilgai brendę jausmai atsiskleidžia, atsiveria galimybių juos įgyvendinti. Išsipildo slapčiausios svajonės. Tiesa, savaitės pirma pusė ruošia ne itin malonių staigmenų: ypač nepalankus trečiadienis, ketvirtadienis – tikėtinos traumos, nuostoliai, konfliktai, rūpesčiai dėl vaikų, mylimo žmogaus, sutuoktinio.

Tad iki penktadienio nepriimkite jokių svarbių sprendimų, nieko nekeiskite veikloje. Taip pat nerekomenduojama anksčiau penktadienio pasinerti ir į romantiškų svajų debesis – gali tekti greitai katapultuotis ir žnektelėti ant šiurkščios žemiškos realybės.

Tad pirmą savaitės pusę nedėkite vilčių į jumis besižavinčio asmens žodžius bei pasiūlymus. Skirkite meilės pasimatymą penktadienį, o dar geriau šeštadienį, kai galite gauti tikrai tai, ko norite. Ši diena gera sužavėti jums patinkantį asmenį, kaip ir įtikinti, kad reikia būti kartu ar net susituokti. O jei turite savo porą, nepraleiskite progos šeštadienį aptarti jums svarbaus klausimo.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nurimkite. Nors ir esate kupini rūpesčių, o jūsų dienotvarkė prigrūsta įvairių dalykinių reikalų, tačiau prasidėjęs Vandenio laikas jums susijęs su gilinimusi į save, tikruoju poilsiu. Tad ar visi jūsų reikalai tokie svarbūs? Jau nuo savaitės pradžios bus svarbu prisiminti, kad nereikia stengtis visko spėti, visur veržtis, visko norėti.

Savaitgalį pamėginkite pajusti savo tikruosius poreikius ir atskirti juos nuo atsitiktinių, kieno nors primestų, įpirštų. Jei reikia rinktis ką nors viena ir norite neapsirikti, tam idealiai tinkamas šis sekmadienis – tai geras laikas žengti lemtingą žingsnį.

Ir nepamirškite, kad nuo antradienio iki ketvirtadienio negalima nieko keisti – vėliau liksite nepatenkinti šiuo sprendimu. Jūsų sėkmės, pripažinimo dienos – sekmadienis, pirmadienis, kai išeina taip, kaip jums reikia, kaip jūs norite.

Šaulys (11 23–12 21)

Nors savaitės pradžia pasirodys sėkminga ir sužavės naujomis galimybėmis, nepamirškite, kad ne viskas auksas, kas žiba... Ne viskas bus taip, kaip iškart pasirodys, – gera pradžia dar nereikš geros pabaigos, jūsų lūkesčiai gali nepasiteisinti.

Iki penktadienio netinkamas laikas priimti atsakingus sprendimus, tad neskubėkite nieko keisti. O jei nuspręsite kirsti šaką, ant kurios sėdite, bent pagalvėlę ant žemės pasidėkite. Trečiadienis, ketvirtadienis gali išprovokuoti tuos, kurie sprendžia meilės trikampio dilemą, turi ką nors kategoriškai nuspręsti. Tai skyrybų metas – matyt, kažko vieno bus atsisakyta, tiesa, maža tikimybė, kad tai bus teisingas pasirinkimas. Daugiau laimėsite, jei tokį sprendimą priimsite šeštadienį.

O štai sekmadienis tam visiškai netinkamas. Ši diena bus skirta pasigilinti vien į save – pabūkite atidūs savo vidiniam balsui, tikriesiems vidiniams poreikiams, tuomet savaime paaiškės dabartinių problemų atomazga. Pirmadienis nebus tinkamas jokiems atsakingiems sprendimams bei reikalams.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pirma pusė – klaidinantis metas, kai lengva apsigauti, užsisvajoti ir pasukti ne tuo keliu. Tiesa, nesmagi realybė gana greitai privers nusileisti ant žemės. Tad nieko svarbaus neplanuokite iki penktadienio – jokių kelionių ar sandorių.

Ypač trečiadienis, ketvirtadienis bus blogos dienos susitikti su šefu ar verslo partneriais, kreditoriais – pinigų nesiskolinkite ir nesiskolinkite, taip pat neinvestuokite. Ir nepirkite jokių vertingų daiktų. Svarbiems karjeros reikalams tvarkyti bus tinkamas penktadienis, šeštadienis.

Sekmadienis – staigmenų, svarbių ženklų metas, kai pražys nauji jausmai, atsivers nauji pasauliai. Žodžiu, neteks nuobodžiauti. Beje, kitokius išvysite žmones, kuriuos seniai pažįstate, ir susidursite su naujais žmonėmis, kurie atrodys lyg seniai būtumėte juos pažinoję. Pirmadienis tinkamas užvilkintiems finansiniams reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžioje nemažai rūpesčių gali kilti dėl pinigų stygiaus, skolų, mokesčių, vaikų mokslų naštos. Neatidėliotini šeimos bei verslo reikalai vers priiminėti neparankius (galbūt ir neteisingus) sprendimus. Aišku, jei galėtumėte patempti gumą iki penktadienio išloštumėte. Nuo šios dienos problemos ims spręstis jūsų naudai.

Itin nepalankios dienos – trečiadienis, ketvirtadienis, kai galima daug ko netekti, sunaikinti per skubėjimą, impulsyvumą. Geriau tomis dienomis patylėti, su niekuo nesiaiškinti, juolab nenutraukti santykių, atsargiau vairuoti mašiną, atidžiau eiti gatve. Reikėtų pasisaugoti ir paskalų nešiotojų bei vagių.

Penktadienį ir savaitgalį galite sulaukti perspektyvių dalykinių pasiūlymų, taip pat draugiškos pagalbos. Pirmadienis palankus veiklos, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20)

Prasidėjus Vandenio metui taps svarbu pajusti, kad esminiai dalykai vyksta viduje. Tad likite su savimi visomis prasmėmis – ne laikas spręsti svetimas problemas ar be reikalo kelti koją iš namų.

Tik teisingi vidiniai sprendimai bei permainos apsaugos nuo šiuo metu galimų problemų – jų pakaks kitą savaitę. Beje, bus svarbu išmokti nelaukti pagalbos iš šalies ir ieškoti džiaugsmo, pasitenkinimo savyje, savo kasdienybėje. Svarbus ir lemtingas bus savaitgalis – nuo šių dienų priklausys savęs vertinimas, požiūris į meilę bei pinigus, karjerą, taip pat tolesnių santykių su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu kokybė, sėkmė veikloje, kūryboje.

Nereikalingos košės galite prisivirti trečiadienį, ketvirtadienį – santykiai su partneriais (tiek dalykiniais, tiek asmeniniais) patirs krizę, jei jums pristigs kantrybės. Beje, šiomis dienomis nerizikuokite pinigais – galite viską prarasti. Darbo, finansiniams ir kelionių reikalams tvarkyti palankiausias bus pirmadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.