Palmira: venkite bendrauti su svetimais žmonėmis

Nors šeštadienis tinkamas įvairiems susitikimams, ypač su bendraminčiais, bičiuliais, venkite bendrauti su svetimais žmonėmis. Nepalanku ir užmegzti naujas pažintis. Netiktų skolintis ir skolinti pinigų, taip pat skolų grąžinti.

 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2019, 5:30 AM

Šeštadieniui nepatartina planuoti rizikingų pramogų ir pavojingų kelionių. Tai bus gera proga rimtai imtis tvarkos namuose. Tik būkite pakantesni sutuoktiniui, venkite ginčų, santykių aiškinimosi – kad ir kas įvyktų, stenkitės suprasti, atleisti ir susitaikyti.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį daugiausia apgaulingi – juos vertinti reikėtų atsargiai. Tačiau geriausia buvo nieko neregėti.

Blogas ženklas: netyčia vandenį išlieti – saugokitės apkalbų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – gresia apgaulės, netekti jėgų, jei dantis nuskiltų, plaukai veltųsi – nužiūrėjimo požymis, jei batas suplyštų ar bato kulniukas nulūžtų – galima draugo išdavystė, santykių su artimaisiais pablogėjimas; raudona, geltona spalvos.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – netikėti pinigai, turtas, jei paukščiukas paženklintų jus ar jūsų daiktą – apsauga, sėkmė; pilkai žalsva, melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalis kiek pavojingas metas – nerizikuokite vairuodami, būkite atsargesni prekyvietėse, labiau pasaugokite turtą ir mažiau kreipkite dėmesio į apkalbas apie jums svarbų asmenį. Tai bus karminių skolų grąžinimo tėvams, vyresniems žmonėms metas – pasistenkite labiau pasitarnauti jiems.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis kiek apgaulingas – tai, kas blogai, gali nekelti pavojaus nuojautos, o iš tiesų geri dalykai atrodyti įtartini.

Dvyniai (05 21–06 21). Geri įspūdžiai, džiugi patirtis lems jūsų optimizmą, švelnins situaciją. Tiesa, jei pastaruoju metu daug bendravote su jums nemaloniais asmenimis, užsiėmėte ne tuo, kuo reikia, jums bus bloga, pikta, išsilies tai, kas kaupėsi ilgą laiką (arba ką slėpėte nuo savęs). Tik nekaltinkite dėl netikusios nuotaikos sutuoktinio bei aplinkybių – pasistenkite, kad artimiesiems šalia jūsų būtų gera.

Vėžys (06 22–07 22). Apgaulingos dienos, tad neskubėkite, viską tikrinkite, kitaip galite patikėti melagiu, apgaviku ir dėl to ar susipykti su artimu žmogumi, ar prarasti pinigų, ar susikompromituoti visuomenės akyse. Nepykite, jei artimieji primins senas klaidas.

Liūtas (07 23–08 22). Mažiau planuokite, mažiau paisykite kitų nuomonės.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite tolerantiški artimiesiems, labiau pasirūpinkite tėvais. Savaitgalis sudėtingas dėl perdėtų ambicijų, neobjektyvių reikalavimų sau, artimiesiems, mylimajam. Vis dėlto stenkitės susitaikyti su tais, kuriuos užgavote. Mokėkite rinktis bendravimo ratą, venkite konfliktiškų asmenybių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgaliui geriau neplanuoti kelionių, ypač tolimų, taip pat svarbių susitikimų su užsieniečiais. Ir būkite santūresni tarp svetimų žmonių – galite sukelti apkalbas.

Skorpionas (10 24–11 22). Ypač šeštadienis įtemptas, konfliktiškas. Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė dėl neatidumo, išsiblaškymo. Ši diena visiškai netinkama išlaidauti – taupykite pinigus. Nesivelkite į jokias meilės intrigas – vėliau gailėsitės.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį bus didesnė apgaulių, traumų, nelaimingų atsitikimų dėl išsiblaškymo, neatidumo tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atkreipkite daugiau dėmesio į savo savijautą šeštadienį – galite netikėtai sunegaluoti, taip pat susižeisti. Šeštadienį palankūs įvairūs tvarkymosi darbai – atsisakykite to, kas jus trikdo, erzina.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite apdairesni meilės reikaluose – ne viskas auksas, kas žiba. Ir venkite kritikuoti artimuosius, vaikus, mylimą asmenį – įtampa bus nemenka ir nežymi pastaba įskels žiežirbas.

Žuvys (02 19–03 20). Prasminga atsiriboti nuo pasaulio ir pabūti vien su savimi šeštadienį. Nereikalingas ne tik bendravimas – vengtinos audringos, rizikingos pramogos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.