Astrologė atskleidė, ko tikėtis Velykų savaitę: šie ženklai pasieks viršūnę

Velykų savaitė atneš ne tik malonius šventinius rūpesčius. Tačiau Avinai, Dvyniai, Svarstyklės, Skorpionai ir Žuvys per šventes sužavės visus, žada astrologė Palmira.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-04-16 12:06

Avinas (03 21–04 20)

Nors pakili gimtadieninė nuotaika įkvėps imtis ko nors naujo, svarbaus, neskubėkite: bent jau antradienis, antra ketvirtadienio pusė, penktadienis bus nepalankūs naujų darbų pradžiai, kelionėms ir svarbiems reikalams tvarkyti. Tai blogos dienos ir sandoriams, darbo sutartims tvirtinti.

Svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams tinkamiausias bus ketvirtadienis iki 14 val. 20 min. Nors šį šventinį savaitgalį būsite linkę nervintis, viskas susiklostys geriau, nei tikėsitės, – lemtingą akimirką nusišypsos sėkmė, be to, kas nors iš draugų mielai atskubės į pagalbą. Galite būti tikri, kad vaišės pavyks: seksis ruošiant šventinius patiekalus, aplankys įkvėpimas, nestigs sumanumo puošiant namus.

O tikrąjį šventinį džiaugsmą, ko gero, pajusite pirmadienį, kuris bus itin palankus tiek viešnagėms, tiek svečiams priimti.

Jautis (04 21–05 20)

Savaitės pradžioje bus naudinga susiturėti, nepervertinti situacijos ir savo galimybių – tai laikas, kai geriau žvirblis rankoje negu briedis girioje... Ne tik nereikėtų persidirbti, o atvirkščiai – daugiau laiko rasti poilsiui, sveikatai stiprinti, nebaigtiems darbams namuose.

Gana sudėtinga ir konfliktška gali tapti ketvirtadienio antra pusė, penktadienis – būkite tolerantiški ir pagarbesni aplinkinių nuomonei (tiek darbe, tiek namie). Venkite kraštutinumų, mokėkite atleisti, atsiprašyti, susitaikyti, tuomet šis ypatingas savaitgalis taps maloniu kontrastu ką tik prabėgusiems ketvirtadieniui, penktadieniui.

Jus puikiai nuteiks namų puošimas, bendravimas su žmonėmis, kuriuos mėgstate ar kuriuos laikote savo tikraisiais draugais (beje, svetimų patartina vengti).

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia kiek apgaulinga – antradienį gali pasirodyti, kad jūsų ir sutuoktinio požiūris į gyvenimą skirtingas. Tai – laikina, jau trečiadienio vakarą įsitikinsite, kad visada galima rasti kompromisą.

Daug kuo palankus ir ketvirtadienis, tiesa, svarbiems reikalams, susitarimams (ir net santykiams aiškintis) tinkamas metas tik iki 14 val. 20 min. Vėliau savo perfekcionistiniais užmojais geriau nebeerzinti nei aplinkinių, draugų ar mylimo asmens, nei likimo. Nerizikuokite jau turimais pasiekimais – viskas gali apsisukti prieš jus. Penktadienis irgi netinkamas ieškoti optimalios išeities – perlenksite lazdą.

Ne tik penktadienį, bet ir savaitgalį pamirškite, kas erzina, nervina, ir užsiimkite mielais šventiniais rūpesčiais – jie nenuvargins, atvirkščiai, padės sutvirtėti, atgauti optimizmą. Ruošdami valgius pasieksite virtuoziškumo viršūnę ir jūsų meistriškumą bei išradingumą neabejotinai įvertins ne tik artimieji, bet ir draugai.

Vėžys (06 22–07 22)

Nors priešpilnis – tas laikas, kai Vėžius apima optimizmas, sugrįžta jėgos, apima noras kalnus versti, šią savaitę reikėtų labai pamąstyti, ar verta švaistyti jėgas ir veltis į kovą. Iš esmės teks grumtis su vėjo malūnais.

Tad labai nesureikšminkite savaitės pradžioje gautų pasiūlymų – tiek dalykinių, tiek asmeninių. Iš pažiūros intriguojantis reikalas, gundanti pažintis vėliau gali nuvilti – metas dvilypis, kai geriau išlaukti. Ypač finansiniams pokyčiams kol kas ne laikas.

Penktadienį verta atsitraukti nuo darbų – pailsėkite. Pamirškite nuoskaudas, patirtas darbe ir dėl artimųjų, nesėkmes veikloje, labiau pasirūpinkite savimi, savo sveikata. Pamąstykite: gal užsikraunate ant savo pečių per didelį krūvį ir per mažai skiriate laiko poilsiui ir sveikatai? Gal siekiate nerealaus tobulumo? Savaitgalį per šventes jausitės puikiai ir jūsų puikią nuotaiką perims artimieji.

Liūtas (07 23–08 22)

Savaitės pirma pusė šauni bendrauti, bet ne reikalams tvarkyti. Ne laikas užsiimti ir sutuoktinio auklėjimu – vargu ar sulauksite pritarimo savo nuomonei, net jei ir esate mylimi savo antrosios pusės. Dabar neverta aiškintis nesklandumų – tik išryškės tai, kas jumyse priešiška, skirtinga.

Pirmą savaitės pusę bus pavojinga rizikuoti finansiniuose dalykuose – galite patirti didelių nuostolių. Venkite pažadų, įsipareigojimų, verčiau neplanuokite svarbių ar pavojingų kelionių antrą ketvirtadienio pusę, penktadienį.

Nepatartina planuoti šiam šventiniam savaitgaliui viešnagių (nebent pas tėvus, senelius ar giminaičius į kaimą) – komfortiškiau jausitės savo namuose, tad brangius žmones galite pakviesti pas save. Vėl guvūs tapsite pirmadienį. Šią dieną galimos staigmenos, intriguojančios pažintys.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžioje gali varginti problemos dėl darbo (jo pakeitimo ar nesutarimų su vadovybe, partneriais, kolegomis). Ieškokite ko nors nauja, kad galėtumėte tinkamiau pritaikyti savo profesines galimybes, kad jūsų ambicijos liktų patenkintos, nes dabar norisi vieno, o tenka užsiimti visai kitu.

Ims atrodyti, kad ir namuose niekas nesupranta, ir jūsų rūpesčiai nieko nedomina. Tačiau dabar galvokite tik apie šventes – jos tikrai bus smagios. Jei nebegalite atsiriboti nuo per savaitę patirtų rūpesčių, išvykite šeštadienį paviešėti pas gerus draugus, patalkininkaukite jiems – atsigausite ir sekmadienį jausitės puikiai!

Kitą savaitę būkite atidesni tėvams, ypač mamai, – dabar galite suvokti, kad jie – jūsų geriausi draugai.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžioje galite sulaukti įdomių pasiūlymų, bet pasitarkite su sutuoktiniu ir draugais, neskubėkite jų priimti – jie geriau matys realią situaciją. Nieko nespęskite antradienį, ketvirtadienio antrą pusę, penktadienį – jums arba trūks objektyvumo, įžvalgumo, arba bus per daug optimizmo. Tad nesiimkite nieko keisti, būkite atsargesni su naujais pažįstamais, ypač užsieniečiais.

Savaitgalį jums gali tekti atsakomybė už šventės organizavimą ir jūs puikiai su tuo susitvarkysite. Tik labai neįsitempkite, nepersistenkite pirkdami dovanas, rengdami vaišių stalą, priimdami svečius – būsite linkę per daug išlaidauti ir iš savęs reikalauti. Tikrai niekas net nepastebės to, kas jums atrodys nepavykę.

Atvirkščiai, šį sekmadienį, pirmadienį artimieji, draugai jumis nuoširdžiai žavėsis ir įvertins jūsų sumanumą bei talentą šeimininkauti.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžioje venkite priminti sutuoktiniui jo pareigas šeimai, neaptarinėkite finansinių reikalų, nepriimkite savo namuose žmonių, kurių sutuoktinis nepakenčia, – kils nesutarimų.

Jei antradienį gausite veiklos pasiūlymų, orientuokitės ne į siūlomą atlyginimą, o į patį darbą – sutikite, jei pajusite, kad tai įdomu. Nebus naudinga iki pat penktadienio tvarkyti finansinių reikalų – galite apsigauti, įsivelti į nuostolingą avantiūrą.

Tačiau savaitgalį neramumai išsisklaidys – jūsų laukia pakilimas. Dabar būsite kupini entuziazmo ir energijos, savimi pasitikintys, tad šventės praeis šauniai, kad ir kur atsidursite. Jūsų surengtos vaišės, beje, taps irgi neprilygstamos, kad net patys savimi liksite patenkinti! (Nebijokite, neišpuiksite, juk Skorpionai – Zodiako rekordininkai pagal priekaištus sau.)

Šaulys (11 23–12 21)

Antradienį staiga suvoksite kai ką svarbaus, suprasite, kad taip ilgiau gyventi negalima, ir mėginsite ieškoti radikalių išeičių, kurios, deja, gali būti ir klaidingos. Jei kils mintis bėgti iš namų, išeiti iš darbo, nedarykite to. Tai tik akimirkos nuotaika, kuri greitai praeis.

Tad neprovokuokite šią savaitę ginčų, konfliktų, būkite pagarbesni kitų nuomonei – ir jus palaikys tiek darbe, tiek namie. Nors po patirtų nusivylimų, įvykusių konfliktų gali likti nuoskaudų, vis dėlto pasistenkite atleisti savo skriaudikams ir nesiimkite aiškintis santykių su antrąja puse ketvirtadienio vakarą, penktadienį. Deja, tai gali aptemdyti šventinio savaitgalio džiaugsmą.

Sekmadienį geriau elkitės taip, kaip diktuos vidus, nekankinkite savęs ilgu buvimu gausiame svečių būryje, – atsigriebsite pirmadienį. Tai puikus persilaužimo laikas, kai viską imsite vertinti kitaip!

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kol kas ne pats geriausias metas (bent jau veiklai). Jausitės kiek prislėgti dėl patirtos neteisybės darbe. Tik nepraraskite orumo ir optimizmo – ateis laikas, kai aplinkiniai jus iš tiesų įvertins pagal nuopelnus.

Nepamirškite, kad Ožiaragiams kol kas sunkokas laikas, – Saulė juk vis dar jūsų antikarjeros ženkle Avine (paskutinė savaitė), tad turite labiau savimi susirūpinti. Jokių bemiegių naktų, jokių alinančių darbų, sumuštinių su kava tarpduryje (jūsų skrandis gali to nesuprasti). Dabar svarbu anksti gultis ir anksti keltis, kad liktų laiko ne tik rytmečio meditacijai, kūnui mankštinti, bet ir ramiems, visaverčiams pusryčiams.

Šventės praeis neabejotinai puikiai – jums nestigs nei draugiško dėmesio, nei sėkmės. Kitos savaitės pradžioje laukia ypatingi susitikimai, džiugios naujienos, geros permainos.

Vandenis (01 20–02 18)

Sudėtingas metas dar tęsiasi, tačiau artėja blogojo periodo pabaiga. Ir dabar labiausiai pažeidžiami bus gimę paskutinėmis ženklo dienomis. Tačiau ir kitiems Vandeniams ne viskas klostysis sklandžiai, ypač antradienį, kai gali tekti nusivilti, pradėti panikuoti net be rimto pagrindo – tiek dėl darbo reikalų, tiek dėl finansų, tiek dėl santykių su mylimu asmeniu.

Vis dėlto kitos savaitės pradžioje rasite būdų, kaip sėkmingai išsisukti iš šios krizės! Tikėkite, kad likimas išties pagalbos ranką, – susitiksite su reikalingu žmogumi, išgirsite įkvepiantį patarimą ar perskaitysite ką nors vertinga, ir tai gali įvykti net šį ketvirtadienį.

Tiesa, ketvirtadienis reikalams tvarkyti sėkmingas tik iki 14 val. 20 min., tad pavyks išspręsti ankstesnes problemas. Savaitgalis bus ypatingas tuo, kad per šventinį pasiruošimą, per bendravimą su draugais imsite suvokti, ko norite siekti gyvenime ir kaip tai padaryti. Ir nuojauta jūsų neapgaus.

Žuvys (02 19–03 20)

Nuo savaitės pradžios galbūt teks pasinerti į konkurencinę kovą veikloje, tad pamirškite abejones, nuovargį, patirtas nesėkmes ir susitelkite, kad išlaikytumėte ir apgintumėte savo pozicijas.

Tiesa, tam nebus tinkami ketvirtadienis, penktadienis. Šiomis dienomis geriau atsiriboti nuo problemų ir problemiškų asmenų, nereaguoti į provokacijas. Tai konfliktiškos dienos, kai lengva įgyti rimtų priešų, tapti atpirkimo ožiu svetimame žaidime. Šiomis dienomis išaugs ir traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų (namie irgi) tikimybė.

Tačiau šventinis savaitgalis jums itin palankiu metu, tad pavyks surengti tikras iškilmes, – artimieji ir draugai švytės šalia jūsų! Jausitės laimingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.