Palmira: jokių finansinių avantiūrų!

Ne itin smagus metas, kai pakanka egoizmo, manipuliacijų ambicijomis, jausmais. Nederėtų tvarkyti svarbių piniginių, turto bei teisinių reikalų. Nepatartina kurti finansinių planų, ypač pradėti jų įgyvendinti, juolab netinkamas laikas pinigams investuoti. Tad jokių finansinių avantiūrų!

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2019, 5:30 AM

Šios dienos pažintys bei pažadai dažnai apgaulingi, tad nederėtų puoselėti didelių vilčių. Nepasitikėkite ne tik atsitiktiniais žmonėmis transporte, gatvėje, bet ir pripažintais autoritetais, ypač tvarkydami piniginius, turto reikalus. Apdairūs turite būti ir bendraudami su užsieniečiais, tiek dalykinių reikalų, tiek asmeninio bendravimo srityse. Ypač galima nukentėti flirtuojant su žmonėmis iš toli. Tai nepalankus metas svarbiems susitarimams, sandoriams.

Tvarkant bet kokius reikalus galimi konfliktai dėl formalaus požiūrio į situaciją – ne tik sprendžiant keblius klausimus su biurokratais, teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais, mokesčių inspekcija, dalykiniais partneriais, bet ir bendraujant su artimais, mylimais žmonėmis.

Šiandien geriau užsiimti tais darbais, kuriuos galite greitai atlikti. Bent jau iki 16 val. darykite tik tai, ką galite iš karto užbaigti. Šis laikas pavojingesnis ir dirbant su aštriais įrankiais, peiliais. Vėliau prasideda ramesnis, taikesnis metas, palankus viešnagėms, taip pat svečiams priimti, beje, reikėtų pasistengti patenkinti svečio kaprizą. Ir nepraleiskite progos parodyti labdaringą gestą – šiandien lengva užsidirbti šykštuolio reputaciją.

Ši diena kiek prieštaringa: būdama nepalanki svarbiems finansiniams reikalams tvarkyti ji vis dėlto tinkama pinigams leisti – laisvai, stichiškai, negailint nieko artimiesiems, draugams, svečiams. Tai puiki proga ir šventinėms dovanoms pirkti! Vis dėlto turėkite omenyje, kad dabar susilpnėjęs saiko jausmas, tad pasiimkite su savimi tik apgalvotą pinigų sumą.

Jei tektų kur nors toliau vykti (tai palankus metas kelionėms, išskyrus savo transportu), turite būti atidūs bendraudami su užsieniečiais, muitininkais, tvarkydami dokumentus. Venkite naujų pažinčių, labiau pasaugokite ir asmeninius daiktus.

Diena nepalanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Patartina vengti dekoratyvinės kosmetikos, taip pat papuošalų. Ypač gerai būtų nuo jūsų pailsėti akmenims, kurie nešiojami kaip papuošalai.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei sėkme karjeroje. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: parkristi, einant už ko nors užkliūti, jei negalėtumėte batų raitelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams – iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus imtis sunkių, nemalonių darbų, kurie vis atidėliojami. Seksis ieškoti senų klaidų, jas taisyti; palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Reikalo sėkmė gali nukentėti dėl kompetencijos stokos ar įstatymų nežinojimo, pažeidinėjimo. Būkite kuklūs ir santūrūs, kitaip neišvengsite nuostolių bei nusivylimų. Ne laikas prašyti pakelti darbo užmokestį, nepalanku ir pasirašinėti naują darbo sutartį. Būkite atidesni maisto kokybei, nepersivalgykite – galimi virškinimo sutrikimai. Patartina iškrovos dieta.

Jautis (04 21–05 20). Jei esate lankstus asmuo, mėgstate įvairovę, jausitės geriau nei kiti, o kritinę situaciją įveiksite paprasčiau už aplinkinius, ir diena bus įdomi bei sėkminga. Tik venkite rimtų finansinių įsipareigojimų, o pinigus skolinkite tik tuo atveju, jei tokią sumą galite padovanoti, – nepervertinkite savo galimybių bei įtakos. Beje, ne laikas nei demonstruoti savo jausmus, prisipažinti meilę, nei priekaištauti žmogui, kurį mylite.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasyvus metas: daugiau dėmesio skirkite savo vidui, jausmams bei artimųjų nuotaikoms. Ne laikas tvarkyti svarbius reikalus, ypač piniginius ir turto. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – teks vėliau perdaryti. Geriausia, ką galite padaryti, – džiaugtis namų ramybe ir pamiršti visus dalykinius rūpesčius. Tik nekritikuokite sutuoktinio įsitikinimų, nepriekaištaukite jam dėl išlaidų. Tiks namuose priimti svečius, palanku aplankyti tėvus.

Vėžys (06 22–07 22). Nors viską kuo puikiausiai žinote, šiandien tai nepadės. Taip pat mažiau planuokite – vargu ar pavyks visur suspėti. Tad niekur neskubėkite, nesiblaškykite. Ir ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite. Tiesa, diena bus produktyvesnė, pavyks daugiau nuveikti, jei vadovausitės ne tiek logika, kiek intuicija. Ir pasistenkite nežadėti nieko, ko negalėsite tikrai tesėti. Gali tekti užsiimti savo giminaičių ar vaikų problemomis.

Liūtas (07 23–08 22). Jus bus lengva suklaidinti tvarkant finansinius, teisinius reikalus – neskubėkite sutikti, kai būsite įkalbinėjami truputį nusižengti įstatymams, pasirašyti atsakingą dokumentą. Nepasiduokite autoritetų nuomonei, partnerių spaudimui. Diena bus gera išlaidauti, tad labai nesistenkite taupyti – atsipalaiduokite ir įsigykite tai, ko seniai norisi. Pirkite mielus, išsvajotus daiktus, ypač jei jie reikalingi ne tik buičiai palengvinti, bet ir širdžiai nuraminti.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite ryžtingi, nesustokite, susidūrę su kliūtimi. Draugų, kolegų, partnerių pagalba lemtinga, tad neatsisakykite jos priimti ir labiau paisykite gautų patarimų. Kita vertus, nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie reikalaus apsispręsti nedvejojant. Būkite atsargūs važiuodami ir nesiginčykite su kelių policija (taip pat vairuodami su artimaisiais, draugais) – nuostoliai bus dideli. Visiškai netinka aiškintis meilės santykių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atsargūs, atidūs ir susikaupę. Kad ir kokios nemalonios naujienos pasiektų, tai dar nieko nereiškia. Tikrinkite bent kelis kartus jums reikiamą informaciją, ypač susijusią su pinigais ar įstatymais. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti. Imkitės tik būtiniausių darbų – stenkitės, kad šiandien turėtumėte daugiau laisvo laiko poilsiui, bendrauti su gerais draugais. Nieko naujo nepradėkite. Labiau pasaugokite vaikus.

Skorpionas (10 24–11 22). Slidus laikas – nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes. Esminėms išvadoms, rimtiems žygiams – ne metas: viskas gali išeiti priešingai. Netinkamas laikas su vadovybe aptarinėti uždarbio perspektyvas. Nepalanku ir nutraukti santykius ar mėginti užmegzti naujus ryšius (ypač su užsieniečiais), tiek dalykinius, tiek asmeninius. Jus gali pasiekti žinia apie kadaise mylėtą žmogų ar atsiskleisti paslaptis, susijusi su mylimu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 21). Nebus lengva ką nors suprasti bendraujant su viršininkais ar norint ką nors paaiškinti savo pavaldiniams, taip pat šeimos nariams. Ne laikas reikšti pretenzijas šefui dėl menko atlyginimo ar netikusių pareigų – galite ir to netekti. Neverta ir siūlyti savo sumanymų vadovybei, o gauti viliojantys pasiūlymai, susiję su meile ar karjera, verslu, – tušti. Nepasiduokite pagundai pažeisti įstatymus dėl pasipelnymo. Labiau pasaugokite savo šeimos paslaptis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gana palankus metas tiems, kurie nuosaikūs ir kuklūs. Pats laikas pamėginti labiau prisiderinti prie tų, su kuriais esate susiję meilės, giminystės ar bendro reikalo ryšiais. Didelės ambicijos nepasiteisins, vertinkite tai kaip kliuvinį. Ne laikas įrodinėti savo pranašumą, išmanymą. Neprašomi venkite kištis į svetimus reikalus ir mažiau sukite galvą dėl dalykų, kurių negalite pakeisti. Būkite atidesni nutylėjimams – nepasakyti žodžiai šiandien patys svarbiausi.

Vandenis (01 20–02 18). Pavojingas laikas. Jokių avantiūrų, jokių įstatymo pažeidimų – galima ne tik prarasti pinigus, bet ir gerą vardą. Nerizikuokite spręsdami finansinius klausimus – galimi netikėti nuostoliai. Venkite konfliktų, jūsų žodžiai bei veiksmai turi būti apgalvoti, ne laikas veltis į ginčus su partneriais, įrodinėti savo teisumą. Tinkamas laikas nupirkti artimiesiems tai, ko jie seniai norėjo. Didesnė rankų traumų tikimybė – atsargiau elkitės su aštriais įrankiais. Nerizikuokite kelyje.

Žuvys (02 19–03 20). Atrodo, visados kaltas partneris, tačiau atsakyti gali tekti ir jums, jei nesistengsite užbėgti įvykiams už akių. Gresia netikėti nusivylimai tais, kuriais tikėjote, bei neplanuotos išlaidos. Nerizikuokite tvarkydami finansinius dalykus – galimi netikėti nuostoliai. Kad ir su kuo bendrausite, nebūkite kategoriški, venkite atvirai reikšti savo nuomonę, nesivelkite į konfliktus – įgysite naujų priešų. Tinka ieškoti dingusių daiktų, dokumentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.