Palmira: būkite santūrūs ir atsargūs

Sudėtingas metas tęsiasi, optimizmas pravers tik saikingomis dozėmis. Nėra gerai ir perdėtas džiaugsmas, besaikis juokas. Būkite santūrūs ir atsargūs – mokėkite skirti norimus dalykus nuo esamų.

 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-17 05:30

Diena netinkama avantiūroms, rizikai – viskas gali išeiti atvirkščiai, nei viliatės. Netinka ką nors naujo pradėti, taip pat naujų pažinčių megzti. Nepalankus metas aiškintis santykius, ką nors barti, bausti – sulauksite neadekvačios reakcijos. Kad ir kaip norėtųsi lėkti į priekį, nereikėtų skubėti reaguoti – ramiai veikdami pasiekite daugiau. Venkite žadėti, įsipareigoti nepagalvoję, pagauti pirmo impulso. Atvirkščiai – kiekvienam reikalui apskritai skirkite daugiau laiko nei įprastai.

Vis dėlto diena nestokos įdomių susitikimų, įkvepiančių naujienų, tad būkite atidūs išgirstiems dalykams. O štai kritikuoti venkite – jums stigs objektyvumo. Ir nevarginkite nieko prašymais ar pamokymais, pasistenkite, kad jūsų bendravimas būtų paprastas ir malonus. Stenkitės daugiau klausyti nei ką nors aiškinti.

Šiandien tiktų imtis sudėtingų, sunkių darbų, kuriuos paprastai atidėliojate, kurių nemėgstate, ir tam labiau palanki pirma dienos pusė iki 14 val. 20 min. Vėliau palankesnis metas bendrauti, susitikimams su jums svarbiais žmonėmis.

Švęsti, pramogauti, romantiškiems pasimatymams diena nebus tinkama.

Tai gera proga rinkti vardą, pavadinimą. Palanku pirkti akmenis (amuletus bei talismanus).

9 val. 2 min. Merkurijus įeis į Avino ženklą ir juo judės iki gegužės 6 d. Kai Merkurijus Avine, dominuoja nauja informacija, naujos idėjos, kuriami projektai, tad bus puiki proga išjudinti įstrigusį perspektyvų reikalą. Tai kūrybingas metas, kai į galvą šauna fantastiškų sumanymų. Tik svarbu nesureikšminti savų užmojų, deramai įvertinti sėkmingus kitų sumanymus, nepaprastas mintis. Bendravimas, deja, gali tapti pernelyg tiesmukas, netaktiškas.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo svarbūs, nebent jei miegojote kelyje.

Blogas ženklas: jei imtų kraujas bėgti iš nosies ar dantenos kraujuotų, jei batas suplyštų, drabužis prairtų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis – tai apsaugos praradimas, galima liga, nelaimė; jei vandenį ant kelių išlietumėte – gresia apkalbos, šmeižtas, šantažas; nagą nusilaužti – konfliktas; jei langas sudužtų – laukia sunkios permainos; jei šukos sulūžtų – jėgų netekimas; jei iš čiaupo bėgtų rudas vanduo – kančia, nuostoliai; jei paukštis klyktų virš galvos ar prie lango – laukia žinia apie kieno nors mirtį; vištieną bei vištų kiaušinius valgyti, popierių be reikalo plėšyti, žvakę užpūsti, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: rasti smulkių pinigų – sėkmė, skalsa; jei vardu kas nors gatvėje pašauktų – aukštesnių jėgų globa; giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas aktyviai veiklai, svarbiems susitikimams, tiesa, palankesnė pirma dienos pusė iki 14 val. 19 min.; patartina nešioti gelsvus, auksaspalvius, raudonus drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Dažniau nusileiskite sutuoktiniui, tėvams ir įsiklausykite į savo vidinį balsą. Gali paaiškėti nepatikimi sąjungininkai, atsiskleisti apgaulingi draugai, priešai, konkurentai tapti agresyvesni. Labiau įsiklausykite, ką sako antroji pusė bei dalykiniai partneriai, ir nemanykite, kad tik jūs galite būti teisūs. Sunkesnius darbus ir tai, kas nemalonu, bet būtina (pavyzdžiui, vizitą pas gydytoją) patartina planuoti iki 14 val. 20 min.

Jautis (04 21–05 20). Nieko ryžtingai nesiimkite – reikalingas lankstumas, atsargumas, mokėjimas išlaukti. Nespręskite finansinių problemų su partneriais, darbdaviu – kol kas bus sunku rasti tinkamą išeitį, susitarti dėl kompromiso. Savų sąlygų nekelkite – sutikite su tuo, ką siūlo. Tinkamas laikas užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitvarkyti savo darbo vietą ir pasitikrinti sveikatą (po pietų).

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmą dienos pusę geriau nesiimti nieko sunkaus ar sudėtingo, jei turite galimybę likti namie, geriau užsiimti namų reikalais – tvarkymu, remontu ir pan. Darbe labai apdairiai atlikite savi užduotis, o tai, kas išties sudėtinga, painu, geriau atidėti kitai dienai. Šiandien skirkite laiko sveikatai pasitikrinti. Antrą dienos pusę pasijusite smagiau, ims sektis, o problemos pradės kaip nors spręstis. Tiesa, jei nesiimsite aiškintis meilės santykių.

Vėžys (06 22–07 22). Kadangi nuo jūsų ne daug kas priklausys, mokėkite pasinaudoti palankiomis progomis. Pagalba gali ateiti per artimuosius, senus šeimos draugus. Vis dėlto pirma dienos pusė sėkmingesnė, tad suskubkite svarbesnius reikalus sutvarkyti iki 14 val. 20 min. Vėliau nieko nepaskubinsite: galite atsimušti į netikėtas naujas kliūtis. Nebetiks tvarkyti biurokratinių reikalų. Apsiribokite šeiminiais rūpesčiais.

Liūtas (07 23–08 22). Atsipalaiduokite, pamirškite buvusius nesklandumus – reikalai palengva ims krypti jums palankesne linkme. Tai neblogas metas įvairiausiems reikalams tvarkyti (iki pietų finansinėms, darbo problemoms spręsti, vėliau – asmeninėms). Būkite atidūs gautiems patarimams, pasiūlymams – jie padės jums išspręsti opias problemas. Vakaras palankus viešnagėms, susitikimams su seniai matytais draugais.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite – pirmas įspūdis bus apgaulingas. Galite neįvertinti arba pervertinti gautus pasiūlymus, neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus. Tad ant nieko nepykite, niekuo nesipiktinkite, bet ir neskubėkite džiaugtis. Beje, ką šiandien atiduodate kitiems, netrukus likimas jums sugrąžins dvigubai. Net jei turite šiuo metu finansinių sunkumų, jie po kurio laiko ims spręstis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai, kas nauja, dabar itin magės, tačiau ne laikas eksperimentuoti, imtis to, ko nežinote, ir veržtis į pirmas vietas, ypač iki 14 val. 20 min. Tai sunkus laikas norintiems nugalėti. Pirma dienos pusė – itin pasyvus laikas, netinkamas imtis ko nors naujo ir palankus nebent darbams užbaigti. Beje, šiuo metu geriau, jei jūsų pergalė bus susijusi su jūsų sąjungininkais, bet ne su jumis asmeniškai.

Skorpionas (10 24–11 22). Skubesnius reikalus verta tvarkyti pirmą dienos pusę, vėliau, po 14 val. 20 min., prasidės atsipalaidavimo metas, kai verta pasikliausite savieiga. Jei norisi nieko neveikti, taip ir darykite – atėjo laikas ramiai pailsėti. Beje, save versdami užsiimti sunkiais, nemaloniais darbais pakenksite ne tik sveikatai, bet ir reikalui. Ilgiau pabūkite gamtoje, eikite ilsėtis, daugiau miegokite.

Šaulys (11 23–12 21). Nepraraskite savitvardos bei optimizmo – jūsų svajonės pildysis ir gal net geriau, nei manėte. Pirma dienos pusė gana įtempta, tad ryte venkite karščiuotis, jei tektų susidurti su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais arba jei būsite neteisingai apkaltinti viršininko – po pietų viskas ims keistis į gera. Vakare galimi džiugūs susitikimai, malonūs pokalbiai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gerai tvarkyti senus, užvilkintus dalykinius reikalus. Ir nemėginkite viršininko įtikinėti savo teisumu. Ne metas ir siūlyti savus sumanymus, naujus projektus. O štai tėvams vertėtų papasakoti apie galimus pokyčius jūsų gyvenime. Nebloga proga ieškoti rėmėjų, pagalbininko, kaip ir įkalbinėti aukštą asmenį jus palaikyti. Atsargiau vairuokite mašiną, taip pat neprovokuoti ginčams ar pavydui savo poros.

Vandenis (01 20–02 18). Nesistenkite labai plėsti savo veiklą, darbų apimtį, nesiblaškykite kitose srityse – tvirtinkite turimas pozicijas. Mokėkite įvertinti gautus draugų ar viršininkų patarimus, pasiūlymus. Pirma dienos pusė sudėtingesnė, kai geriau nieko rimto nesiimti, išlaukti. Beje, jūsų reakcija bus staigi, bet netiksli (arba neadekvati), tad geriau visai nereaguoti. Svarbesniems susitikimams bus palankesnė antra dienos pusė po 14 val. 20 min. Galimi įdomūs susitikimai, vertingi patarimai, pasiūlymai.

Žuvys (02 19–03 20). Jūsų vertinimai gana neobjektyvūs – galite susikurti problemų tuščioje vietoje ir pakenkti savo santykiams su tais, kurie jus remia, palaiko, myli ir dalijasi su jumis vargais, rūpesčiais. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, ypač antrą dienos pusę, ir nepasiduokite azartui – jums svarbu neprarasti saiko. Taupykite ne tik savo finansinius išteklius, bet ir dvasios jėgas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.