Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 19 d.

Prieštaringas metas. Pilnatis skatins jėgų bei emocijų antplūdį, palanki Mėnulio para pagal Mėnulio dienų kalendorių įkvėps imtis ko nors naujo, svarbaus, tačiau visi kiti astrologiniai rodikliai bus nepalankūs nei naujų darbų pradžiai, nei aktyviam reikalų tvarkymui. Verčiau imtis įprastų kasdienių darbų, nieko nekeičiant, nerizikuojant ir neeksperimentuojant.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2019, 12:01 AM

Ir pasistenkite išlikti ramūs, kad ir kuo užsiimsite, kad ir su kuo bendrausite. Savitvarda privaloma, nors tai konfliktiškas pilnaties metas ir emocijos bus sunkiai kontroliuojamos. Vis dėlto stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, ambicijoms. Išprovokuoti pyktį bus paprasta. Beje, labiau reikėtų pasisaugoti keršto dėl konkurencijos dalykinėje arba meilėje srityje.

Šiandien netinka nieko planuoti, ko nors keisti – galite kardinaliai suklysti, iš esmės pakenkti būsimam reikalui ir užprogramuoti būsimus nuostolius. Ir neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs. Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų bei agresijos (visomis prasmėmis). Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nelaimių. Nesierzinkite susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – tai į naudą.

Tai itin blogas laikas vyrams, vadovams, politikams, asmenims, dirbantiems su ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, žiniasklaidos bei transporto tarnyboms. Išaugs nelaimingų atsitikimų, smurto, įvairių avarijų (ypač transporto), vagysčių tikimybė. Labiau pasaugokite telefonus, automobilius. Beje, gali suįžūlėti ir telefoniniai sukčiai. Galite nukentėti ir nuo agresyvių žmonių, netvarkingos technikos ar tiesiog pikto atsitiktinumo. Labiau pažeidžiamos bus rankos – atsargiau darbuokitės su aštriais įrankiais.

Vakaras itin sudėtingas, netinkamas bendrauti, švęsti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingesni nespalvoti sapnai bei tie, kuriuose matėte knygas, laiškus. Parašytas tekstas gali būti jums lemtingas. Blogai matyti ugnį, suplėšytą knygą, kur nors bėgti. Gerai girdėti muziką, atidaryti duris. Įsidėmėkite išgirstus žodžius, vardus. Puiku, jei sapne jus vardu pašauktų.

Blogas ženklas: sudaužyti veidrodį, laikrodį, indą, jei šviesa be priežasties ar ugnis užgestų, akmuo iš žiedo, auskaro, pakabučio iškristų, gėlių dovanoti.

Geras ženklas: rasti veidrodžio šukę, užsigauti alkūnę (išvengsite kai ko blogo), jei laikrodis sustotų (baigėsi blogas etapas jūsų gyvenime), jei suplyštų drabužis, iškristų saga (baigiasi kliūtys, nuostoliai).

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis gana įtemptas – neplanuokite nieko rizikingo, sekmadienis – giedras ir šviesus metas.

Avinas (03 21–04 20). Dirbkite atidžiau, atsargiau – pačiu netinkamiausiu metu ne tik viskas gali lūžti, gesti – gali atsiskleisti jūsų silpnosios vietos, klaidos. Venkite atsakingų pokalbių su viršininkais. Bendraudami (ypač su savo pora) nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos. Būkite atsargesni ir su aštriais instrumentais, darbo technika, degiais, sprogiais daiktais. Kelyje bus pavojinga rizikuoti.

Jautis (04 21–05 20). Geriausia, jei šiandien nieko atsakingo nesiimsite. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, neįsivelkite į apkalbas bei intrigas. Svarbų pokalbį su šefu geriau apskritai atidėti. Vakaras – blogas laikas aiškintis meilės santykius su savo pora.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite ganėtinai energingi ir savimi pasitikintys, tačiau į žygdarbius nesiruoškite, net jei ką nors ir laimėsite, pergalė per brangiai kainuos. Nors ši diena jums kiek palankesnė nei kitiems, dalykiniuose reikaluose nereikėtų pasikliauti sėkme. Labiau pasaugokite vaikus, labiau atkreipkite dėmesį, su kuo jie bendrauja, ką žaidžia.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkokas laikas: galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Netvarkykite svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras. Geriausia šiandien likti namie ir ilsėtis. Artimiesiems, vaikams, mylimam žmogui reikia skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos – nepamirškite, kad nuotaiką sugadinti bus lengva. Būkite atidesni tėvams, ypač mamai, labiau ją pasaugokite.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, važinėdami automobiliu. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami – bus sunku tesėti duotą žodį: aplinkybės gali tapti už jus stipresnės. Atsargiau kelyje. Antra dienos pusė sudėtingesnė. Vakarą vertėtų praleisti namuose. Tik nesugalvokite aiškintis, kaip artimieji leidžia savo laisvalaikį, juolab jiems nurodinėti, kaip jie tai turi daryti...

Mergelė (08 23–09 22). Bloga diena: gali tekti nervintis dėl išlaidų (tikėtina, kad jos bus didesnės, nei planavote), santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Tačiau ne laikas juos mokyti, tad pirmiausia pasistenkite nurimti. Tad būkite švelnūs ir atlaidūs artimiesiems. Labiau pasaugokite sveikatą,i turtą bei darbo vietą. Vakare būtina didesnė atida vairuojant ar einant gatve.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nemaloni diena. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų. Antrą dienos pusę labiau pasaugokite savo pinigus bei turtą – tikėtinos tuščios išlaidos. Nepasiduokite telefoninių sukčių provokacijoms.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepalanki diena – nerizikuokite. Nieko naujo nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius, keliones atidėkite kitai savaitei. Nedėkite vilčių dėl šiandien gautų finansinių pasiūlymų ar meilės prisipažinimo. Deja, būsite pernelyg įsitempę, sunerimę, tad dėl niekų galite imti pykti, aiškintis santykius su artimaisiais ir net svetimais žmonėmis dienai baigiantis. Būkite atsargūs su ugnimi, nerizikuokite kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Nereikia viskuo tikėti ir pasitikėti – sąmoningai ar per kvailumą, neapdairumą jus gali suklaidinti tiek partneris, tiek draugas ar artimas žmogus. Dvejoti, viską tikrinti verta, tačiau netinka priimti svarbių sprendimų, veltis į ginčus, konfliktus, konkurencinę kovą. Vakare gali apimti liūdnokos nuotaikos, tad nemėginkite spręsti problemų, atsiribokite nuo tų, kurie amžinai skundžiasi, ir užsiimkite tuo, kas jums patinka, kas ramina. Patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nereikėtų daryti kategoriškų išvadų – galite suklysti ir teisdami, ir pateisindami ar džiaugdamiesi. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito teisumu. Nepasiduokite draugų įtakai, turėkite savo nuomonę. Nebūkite lengvatikiai. Beje, gali atsirasti norinčių savanaudiškai pasinaudoti jūsų geru vardu, įtaka. Būkite atsargūs prie vairo, apdairūs eidami gatve – tikėtinos avarijos, traumos.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų ramybė bei gera nuotaika gali būti sutrikdyta neplanuotų rūpesčių, netikėtų nuostolių. Vertėtų bet kokias problemas atidėti kitai dienai. Kita vertus, dėl neapgalvoto žodžio galite netikėtai susipykti ir su geru draugu, tad šiandien bus geriau daugiau tylėti, o ypač vengti dalytis savo sumanymais. Ypač venkite ginčų su žmonėmis, už save vyresniais, viršesniais. Pasisaugokite šefo nemalonės.

Žuvys (02 19–03 20). Problemų daugės. Nesitikėkite užuojautos, supratimo, kaip ir pažadų vykdymo iš partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus. Būkite šiltesni bendraudami su sutuoktiniu, nepriminkite senų nuoskaudų ir neaptarinėkite esamų buitinių problemų. Ir nesinešiokite daug pinigų, brangių daiktų – jie gali dingti dėl jūsų užmaršumo ar vagies apsukrumo. Vakaras nepalankus kelionėms, viešnagėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.